30 Aralık 2014 Salı

SATÜRN YAY BURCU’NDA:…İLLALLAH


Sorumluluk, gecikme ve engellenmeyle bağdaştırılan Satürn Yay Burcu’na giriş yaptı. Uzun süredir Akrep Burcu’nda NEFSANİYET duygumuzu DÖNÜŞTÜREN Satürn gezegeni en habis yaralarımıza dokundu, acıttı ve bizleri gerçeğin ŞEFFAF dünyasında hallendirdi. La ilahe İLLALLAH’ın LA İLAHE kısmında uzun süre bizlerin tecrübe etmemizi sağladı. Sıra geldi İLLALLAH İMANI kazanarak hayat pınarında İNANÇ denen kuvveyi güçlendirmeye!

Yay Burcu’nun temsil ettiği ALLAH kavramına ulaşmamızı sağlayan DİN ve DÜŞÜNCE olgularını sistematize edeceğini söyleyebilirim. Hem bireysel hem kollektif bağlamda bir DÜŞÜNCE SİSTEMİ ortaya çıkacaktır.

Satürn’ün KISITLAMA yaratması hayatlarımızda elde edeceğimiz DEĞERLİ olan şeylere ulaşma çabasını harekete geçirici JÜPİTER’yen bir etkiyle açığa çıkar: İMAN ve İNANÇ!

İMAN ederek İNANÇ sistemini yenilemeden LA İLAHE’de takılmış İLLALLAH’a varmayan bir kimsenin gerçekçi bir DİN ve DÜŞÜNCE sistemine sahip olmasını beklemek hayalcilikten öteye geçmeyen zayıf bir anlayışı pamuk ipliklerine saracaktır.

İMAN ve PUTLAŞTIRMA arasında ince çizginin kalınlaşarak net bir sütun haline geleceğini Satürn Yay döneminde rahatlıkla söylemek mümkündür. Tanrıcılık oynayan put kimliklerin yerle yeksan olan sonlarına şahit olabilirsiniz.

Yüksek ve akademik eğitim alanlarında YAPILANMA ve SAĞLAM temeller atılacağını söylemek mümkündür. Üniversite sistemi ya da sınavları sağlam, işleyen ya da uzun vadede gerçekçi fayda sağlayan bir şekil alabilir.

Anayasa ve hukuk kuralları reformize edilerek katılaştırılabilir. Yeni hukuksal konular ortaya çıkabilir. Adalet sistemini mercek altına alınacaktır. Fanatik hareket, saldırı ve olaylar ortaya çıkabilir. Kitlesel ayrışımların yaşanması, aşırı uç fikirlerde toplumsal sorunlar gündemi meşgule edebilir.

Satürn geldiği noktada sistemi yıkarak yeniden inşa edecektir. OL’AN’a gülümseyerek anlayış göstermeyi sağlayacaktır. Yay enerjisi İYİMSER bir tablo çizecektir. EYVALLAH’ın TESLİMİYET anlayışını tecrübe edeceğiz.

EĞİTİM, DİN, DÜŞÜNCE ve HUKUKSAL konularda ciddi reformların olacağı, ESKİ SİSTEMLERİN yerini YENİ OL’AN’a bırakacağı bir süreç olacaktır. Bu noktada İMAN ve İNANÇ noktasında VİCDAN en değerli sığınağımız olacaktır. VİCDANLI BİREY olmak en temel noktamız olduğunda Satürn hediyelerini vermeye başlar.

Satürn Yay Süreci’nde;

Fanatik düşünce ve inançlardan uzak durun,

Okuyun, araştırın, öğrenin; evrensel insan olun,

İyimser olun ve tevekkül içinde bir TESLİMİYET’le olayları tecrübe edin,

Bireysel olarak SPOR ve EGZERSİZE önem verin!

Hepimize İMAN ve VİCDAN kuvvelerini şifalandıracak hayırlı bir Satürn süreci olmasını temenni ederim…

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

                          guclumetinleastroloji@gmail.com

                          guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr

                          facebook.com/guclumtn

                          twitter.com/guclumetinn

                          instawebgram.com/i/guclumetin

22 Aralık 2014 Pazartesi

YENİAY OĞLAK'TA: HEDEF


Yeni bir yıla daha MERHABA derken hayata dair sahip olduklarımızı sorgulatan bir YENİAY kapımızı çalıyor. Oğlak Burcu’nda meydana gelen YENİAY saat 03.36’da yeni başlangıç, yapılanma ve sağlam adımlar atmamız gerekliliğinin altını çizerken, EKTİĞİMİZİ BİÇECEĞİMİZ yeni bir döneme girdiğimizi bizlere hatırlatıyor.
Yeniay anında Akrep Burcu yükseliyor. DÖNÜŞÜM teması yeni başlangıçların bizde yaratacağı en önemli etkileşim olacaktır. Zira sıkıntılı, depresif, karamsar, engellenmiş bir ruh halinde hissedeceğiz. YENİ olanı ne kadar çabuk kabul eder, başkalarının değil KENDİ ÖZ BENLİĞİMİZİN sorumluluğunu ele alırsak; tam bu noktada HAYIR KAPILARI’nın aralandığını göreceğiz. Kayıp ve imkansızlık hissi ruhumuzu ele geçirmekte çocukluğumuzdan bu yana bilincimizde taşıdığımız yanlış bilgileri sağlam bir inanca bırakmak gerekiyor. Sorumlulukların altında ezilen kişiliğimiz nicedir BEN KİMİM ya da NE İSTİYORUM sorularını görmezden geliyordu. Şimdi AYNAYA BAK ve SENDEN TECELLİ EDEN NUR’U GÖRMEYE BAŞLA! Ne yaşandıysa, kalbini kırdıysa artık BIRAK geçmişi! ŞİMDİ’de OL!
Yeniay, SAHİP OLDUKLARIMIZ alanında seyrüsefer ediyor. Zül Celali Vel İkram esması gereğince Kayyum olan Rabb’in hükmü kendini açığa çıkıyor. Sahip olduğumuz nasip ve kısmeti nasıl açığa çıkartabilirim? sorusuna yanıt bulabiliriz. Rabb’in sonsuz ve sınırsız olan hazinesine güvenmiyor muyuz? Ya da kıtlık bilincimiz ve yetersizlik duygusunu hayatımızda PARA enerjisinin önünde mi tutuyoruz? İşte tam bu noktada güzel bir haberim var! Herkes çok çalıştığı kadar NE KADAR İSTİYORSA o kadarını kazanacak… Para kazanmak için ne yapmadınız veya atıl olan hangi yeteneğinizi kullanmadıysanız; bu evreden sonra bunları kazanma yoluna gideceksiniz. Nasıl mı? Hem uzun hem kısa vadeli HEDEF belirlemeli, fikir ve düşüncelerinizi açıkça ortaya koymalısınız.  Kadir olan Allah’ın Mürid olan kuvvesi Kayyum enerjisiyle açığa çıkacaktır.
Geçmiş hesapları kapatma zamanlarındayız…

KARİYER, HEDEF ve SORUMLULUK kelimelerinin anlamlarını yeniden gözden geçirmek gerekiyor…
Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin
guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr
facebook.com/guclumtn
twitter.com/guclumetinn
instawebgram.com/i/guclumetin


6 Aralık 2014 Cumartesi

DOLUNAY İKİZLER’DE:İMAN-I MUHAMMEDİ


Saat 14.26’da meydana gelen İkizler Burcu Dolunay’ı İLETİŞİM kuvvesini GERÇEKÇİ bir saydamlık çerçevesinde harekete geçirecektir. Duyguların açık ve net bir şekilde ortaya çıkacağı bir sürece giriyoruz. SÖYLENMEYENLER SÖYLENİYOR!
Dolunay Anı haritasında Boğa Burcu yükseliyor. Boğa, sabit, yavaş, stabil, emin olmak isteyen, garantici ve dünyevi zevklerine düşkü bir yapıya sahiptir. Dolunay bizlere keyfe keder yaşadığımız, zevklerimiz için feda ettiğimiz sorumlulukları tek tek hatırlatacaktır. Dolunay, kriz zamanlarına işaret ettiğine göre bu HATIRLATMA sarsıntılı bir durumla vuku bulacak diyebiliriz. Yönetici dispozitör Venüs’ün 8.evin sonlarında 9.ev sularına doğru hareket halinde olması KRİZ’in sonunda olduğumuzu gösteriyor. Son bir hamle, son bir hareket ve herşey İLAHİ ADALET(9.Ev) enerjisine geçecek. Burada vicdani sorumlulukların perspektifinde GERÇEKÇİ bir gözle incelenmesi istenen şey; KARANLIKTAN AYDINLIĞA mı? yoksa AYDINLIKTAN KARANLIK enerjiye mi? teslim olmaya seçtiğimizdir.
Elimizdekini paylaşmaktan duyduğumuz korkunun hayatlarımıza yansıması sonucu ortaya çıkan KAYBETTİM nidalarına devam etmek istemiyorsak PAYLAŞMAYI öğrenmeliyiz. Komşumuz açken tok yatmamalı, elimizde olanı ‘VEREN ALLAH ALAN ALLAH’ anlayışıyla ihtiyacı olanlara bölüştürmeliyiz. Dolunay krizlerini aşmak, yeniden maddesel varlığın sırrına ermek için SIRRIN SIRRI olan PARA’nın ENERJİ olduğu gerçeğini çok iyi kavramalıyız.
DOLUNAY etkisi bizlere PARASAL kaynakların artık varlığını yitirmeye başladığı gerçeğini aleni şekilde açık etmeye başlıyor.

DOLUNAY, 2.evde yani SAHİP OLDUKLARIMIZ alanında gerçekleşerek parasal senaryoların fikirden vizyona çıkacağına işaret ediyor. Yapmak istediklerinize ne zamandır arkanızı dönüyorsunuz? Yetenekleriniz kullanmak için neyi bekliyorsunuz? Tüm bunları gerçekleştirme şansı elinizde! Belki işinizi kaybedecek ya da borç altında ezileceksiniz veya kendi yolunuzun VİCDAN YOLU olduğunu tespit ederek ELİNİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAKSINIZ! Kendinize sorun bakalım elinizden gelenin en iyisi bu mu? Elinizden gelenin en iyisini yapacağınız VİCDAN MUHASEBESİ’Nİ yaparak doğuştan gelen yeteneklerinizi Dünya Hayatı üzerinde kullanmaya başlayın.
İletişim kurmayı, SELAM etmeyi ve SELAM’ı üzerimize alarak NUR-UL ALA NUR olarak Hz.İnsan mertebesine çıkmayı unuttuk. SELAM olsun yüce Rabb’in tüm esmalarına; ALEYKÜMSELAM diyelim özümüzdeki MUHAMMEDİ bilince… MUSAVVİR olan YARATIM enerjisine SELAM ederek FETTAH KANALI’nda MUHAMMEDİ BİLİNCE yürüyelim…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin

guclumetinleastroloji@gmail.com
facebook.com/guclumtn
twitter.com/guclumetinn
instawebgram.com/i/guclumetin

1 Aralık 2014 Pazartesi

ARALIK AYI BURÇ YORUMLARI


Koç Burcu

Uzak seyahatler, yüksek eğitim, hukuksal ve ticari konular, yabancılarla ilgili işlerde olumlu yeni başlangıçlar meydana gelecektir. Manevi ziyaretler ya da derinleşmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Aile ve evinizle ilgili konularda önem kazanacaktır. Ev değiştirmek, evinizle ilgili tadilat ya da aile içi sorunlar gündeme gelebilir. Kariyerinizde terfi alabilirsiniz. Eve ya da özelinize vakit ayırmak konusunda bazı sıkıntılar olabilir.

Boğa Burcu

Finans durumu, paranızı arttırmak için ortaklık gelişmeleri, eş ya da ortağınızın maddi durumunda artış veya gelirinizi değerlendirmek için mal ya da yatırım girişiminde bulunabilirsiniz. Finansal durumunuzda beklemediğiniz bir kaynak ortaya çıkabilir, DEĞERLENDİRİN! Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili gerginlik yaşanabilir. İletişim şekliniz sinirli bir hal alabilir. Beklenen bir iş, proje ya da çalışmanın sonuna geleceksiniz.

İkizler Burcu

İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında güzel gelişmeler yaşanacaktır. Evlenebilir veya yeni bir ticari ortaklığa adım atabilirsiniz. Eş ya da ortağınızın parlak fikirleri sizi yönlendirebilir. Fikir desteği, danışmanlık almak için çok uygun etkiler var.  Çalışma ve iş ortamınızda şanslı, güzel gelişmeler yaşanabilir. Sezgilerinizi kullanarak iş hayatınızda başarı yakalayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

İş hayatınızda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. İş değiştirebilir, terfi edebilir ya da iş arıyorsanız iş bulabilirsiniz. Çalışma koşullarınız iyileşecek hatta işinizi evinize taşıyabilir, evde çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili egzersiz, diyet ve kontrol yaptırmak için uygun etkiler var. Girişim yaptığınız işlerde sonuçlanma yaşayacaksınız fakat sakinliği korumakta fayda var! Evlilik ve ilişkilerinizde aşırı alıngan, duygusal reaksiyona meyilli bir yapı sergileyebilirsiniz.

Aslan Burcu

Aşk ve çocuklarla ilgili güzel gelişmeler sizi bekliyor. Hayattan keyif alacağınız muhteşem bir süreç, değerlendirin! Çocuklarınızla iletişim sorunu yaşıyorsanız bu evreyi değerlendirmenizi öneririm. Gizli konuların, arkanızdan iş çeviren kişilerin ya da dedikodu yapanların ortaya çıkacağı bir sürece giriyorsunuz. Sağlığınızla ilgili temkinli olmanızda fayda vardır. Bu evrede yorgun, halsiz ve isteksiz olabilirsiniz.

Başak Burcu

Aile ve evinizle ilgili gelişmeler ortaya çıkacaktır. Kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bu evrede yeni bir ev almak, satmak ya da bu konularda girişimlerde bulunmak için uygun enerjiler vardır. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla gerginlik yaşayabilirsiniz. Maaşınızla ilgili bazı sıkıntılar gündeme gelebilir! Prim ya da ödemelerde bazı sıkıntılar oluşabilir. Hareketsiz ve kabule geçmiş halinizden sıyrılmanız için oluşan bu durumlar hayrınıza olacak güzel gelişmeleri beraberinde getirecektir. Çocuk sahibi olmak isteyenler hamilelik haberi alabilir, sürpriz güzel gelişmeler yaşayabilirler.

Terazi Burcu

Yakın çevre ve kardeşlerinizden destek alabilir. Yeni bir proje ya da işe başlayabilirsiniz. Ticaret, pazarlama ya da web sitesi açmak için uygun etkiler vardır. Kariyerinizde önemli gelişmeler olabilir. Otorite figürü olan kişilerle tartışmaktan uzak durunuz. Beklediğiniz bir terfi gerçekleşebilir, önemli bir projede yer alabilirsiniz. Sürtüşme, tartışma ve gerginlikten uzak durmanızda fayda vardır.

Akrep Burcu

Parasal kaynaklarınızı arttırabilir, yeteneklerinizi ortaya koyarak maddi gelir elde edebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizden destek görebilir, eğitime başlayabilirsiniz. İnternet, pazarlama, reklam, halkla ilişkiler gibi konulardan para kazanabilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetlenecektir! Herkesin beğenisini toplayacağınız, aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir süreçte olacaksınız. Görünümünüzü yenileyebilirsiniz! Uzun seyahatler, yayıncılık, pazarlama, hukuksal ve yüksek eğitim konularında netlik kazanabilirsiniz. Fikir çatışmaları ve tartışmalar gündeme gelebilir.

 
Yay Burcu

Yeni girişim ve başlangıçlar için muazzam güzel bir döneme giriyorsunuz. Fiziksel görünümünüzü yenileyebilir, egzersiz ve diyete başlayabilirsiniz. Evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilerde yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa kaynaklar, yatırım, ödeme, borçlar, kredi, vergi, nafaka, ölüm vs… gibi konularda gerginlik yaşamanız olasıdır. Ödenmemiş bir borç canınızı sıkabilir. Eş ya da ortağınızın yaşadığı finansal durumlar sizi etkileyebilir.

Oğlak Burcu

Ruhsal ve fiziksel şifalanma yaşayacaksınız. Manevi çalışmalar, dua, zikir ve ibadet için çok uygun etkiler var. Ticaret ya da iş konusunda bilmediğiniz şeyler ortaya çıkabilir. İletişim biçimi, fikir ve düşüncelerinizle dikkat çekeceksiniz. İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında sonuçlanma yaşarsınız. Eşiniz, ortağınızla tartışma yaşayabilir ya da ani bir kararla ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.

Kova Burcu

İstek ve hayalleriniz için harekete geçmek, girişimde bulunmak için çok uygundur. Maddi ve manevi destek alabilirsiniz, değerlendirin! Çalışma koşullarınız, yanınızda çalışanlar ve gündelik hayatınızda devam eden sorunları çözebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaratan bir konuda tedaviye başlayabilir, proje ve işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sorumluluk alacağınız bir dönemdesiniz. Çok fazla çalışabilir, çevrenizle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Egzersiz ve diyete başlamak için uygun bir dönemdesiniz. İşinizi değiştirebilir, terfi edebilirsiniz.

Balık Burcu

Kariyer ve hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar, güzel gelişmeler meydana gelecektir. Toplum önünde takdir görebilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkinizde gerginlik, tartışma ya da sıkıntılar gündeme gelebilir. Yalnızsanız tutkulu bir aşka yelken açabilirsiniz. Çocuklarla ilgili bir sorun ortaya çıkabilir, çözüm odaklı olmakta fayda var. Çocuk bekleyenler hamilelik haberi alabilirsiniz! Hamile olan kişiler sağlıklarına dikkat etsinler.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,
Güçlü Metin
                       guclumetinleastroloji@gmail.com

                          facebook.com/guclumtn

                          twitter.com/guclumetinn

                          instawebgram.com/i/guclumetin