22 Aralık 2014 Pazartesi

YENİAY OĞLAK'TA: HEDEF


Yeni bir yıla daha MERHABA derken hayata dair sahip olduklarımızı sorgulatan bir YENİAY kapımızı çalıyor. Oğlak Burcu’nda meydana gelen YENİAY saat 03.36’da yeni başlangıç, yapılanma ve sağlam adımlar atmamız gerekliliğinin altını çizerken, EKTİĞİMİZİ BİÇECEĞİMİZ yeni bir döneme girdiğimizi bizlere hatırlatıyor.
Yeniay anında Akrep Burcu yükseliyor. DÖNÜŞÜM teması yeni başlangıçların bizde yaratacağı en önemli etkileşim olacaktır. Zira sıkıntılı, depresif, karamsar, engellenmiş bir ruh halinde hissedeceğiz. YENİ olanı ne kadar çabuk kabul eder, başkalarının değil KENDİ ÖZ BENLİĞİMİZİN sorumluluğunu ele alırsak; tam bu noktada HAYIR KAPILARI’nın aralandığını göreceğiz. Kayıp ve imkansızlık hissi ruhumuzu ele geçirmekte çocukluğumuzdan bu yana bilincimizde taşıdığımız yanlış bilgileri sağlam bir inanca bırakmak gerekiyor. Sorumlulukların altında ezilen kişiliğimiz nicedir BEN KİMİM ya da NE İSTİYORUM sorularını görmezden geliyordu. Şimdi AYNAYA BAK ve SENDEN TECELLİ EDEN NUR’U GÖRMEYE BAŞLA! Ne yaşandıysa, kalbini kırdıysa artık BIRAK geçmişi! ŞİMDİ’de OL!
Yeniay, SAHİP OLDUKLARIMIZ alanında seyrüsefer ediyor. Zül Celali Vel İkram esması gereğince Kayyum olan Rabb’in hükmü kendini açığa çıkıyor. Sahip olduğumuz nasip ve kısmeti nasıl açığa çıkartabilirim? sorusuna yanıt bulabiliriz. Rabb’in sonsuz ve sınırsız olan hazinesine güvenmiyor muyuz? Ya da kıtlık bilincimiz ve yetersizlik duygusunu hayatımızda PARA enerjisinin önünde mi tutuyoruz? İşte tam bu noktada güzel bir haberim var! Herkes çok çalıştığı kadar NE KADAR İSTİYORSA o kadarını kazanacak… Para kazanmak için ne yapmadınız veya atıl olan hangi yeteneğinizi kullanmadıysanız; bu evreden sonra bunları kazanma yoluna gideceksiniz. Nasıl mı? Hem uzun hem kısa vadeli HEDEF belirlemeli, fikir ve düşüncelerinizi açıkça ortaya koymalısınız.  Kadir olan Allah’ın Mürid olan kuvvesi Kayyum enerjisiyle açığa çıkacaktır.
Geçmiş hesapları kapatma zamanlarındayız…

KARİYER, HEDEF ve SORUMLULUK kelimelerinin anlamlarını yeniden gözden geçirmek gerekiyor…
Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin
guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr
facebook.com/guclumtn
twitter.com/guclumetinn
instawebgram.com/i/guclumetin