1 Ekim 2014 Çarşamba

EKİM AYI BURÇ YORUMLARI


#Koç Burcu

4 Ekim-25 Ekim arası Merkür Gerilemesi ortaklaşa kaynaklar, ödemeler, kredi, nafaka, miras konularında aksaklıklar meydana gelebilir. Yatırım yapmak, kredi çekmek için uygun etkiler yok! Burs bekliyorsanız bu konu da ciddi aksamalar ortaya çıkabilir. 8 Ekim Ay Tutulması yeni adımlar atmanız, fikirlerinizi ortaya koymanız yönünde sizi zorlayacaktır. Seyahatler, eğitimler ve yabancılar bu gelişime ciddi destek verecektir. 23 Ekim Güneş Tutulması finansal konular, borç ve alacak dengesinin altını bir kez daha çiziyor. Bu dönemde mali durumunuzu gözden geçirmeniz sizin için çok önemli olacaktır. Kimseye borç vermeyin! 26 Ekim-6 Aralık kariyer, toplumsal statünüz vurgu kazanacak, başarılı işlere imza atabilirsiniz.

#Boğa Burcu

4 Ekim-25 Ekim arası Merkür Gerilemesi ortaklık ve eşinizle ilgili iletişim sorunları yaratabilir. Evlilik ya da ortaklığa adım atmak uygun olmayacaktır. Yazılı ya da sözlü her türlü anlaşmaya titizlikle yaklaşmak hayrınıza olur. 8 Ekim Ay Tutulması size düşmanlık besleyen, dedikodu yapan ya da kararsız kaldığınız kişi veya durumları açığa çıkartacaktır. Biraz sarsılabilir ya da üzülebilirsiniz ama sonunda gerçeği net bir pencereden görürsünüz! Ödenmemiş bir borç ya da sizi mali konularda kandıran bir ortağın tüm yaptıkları açığa çıkabilir. Sağlığınıza dikkat ediniz! 23 Ekim Güneş Tutulması ilişkiler ve ortaklık konusunda hayrınıza olacak bitiş ya da başlangıçlara sebep olacaktır. 23 Ekim-6 Aralık aşk kapınızı çalabilir fakat temkini elden bırakmıyoruz! 26 Ekim-6 Aralık seyahatler, anlaşmalar, yayıncılık ve medya konularında önemli adımlar atabilirsiniz.

 
#İkizler Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi gündelik hayat, iş ortamı ve sağlık konularında gecikmelere sebep olabilir. Teknolojik aletler arıza çıkartabilir ya da yetişmesi gereken projelerde aksama olabilir. Kendinizi çok fazla yorabilir, sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Eski işleri tamamlamak, eksik konuları gözden geçirmek için uygundur hem iş hem gündelik hayatınızda! 8 Ekim Ay Tutulması istek, dilek ve arzularınıza kavuşmanız açısından sizi destekleyecektir. Bu evrede yakın arkadaş, eşiniz ya da ortağınızın desteğiniz görebilir, kariyerden gelen kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecektir! 23 Ekim Güneş Tutulması iş ve gündelik ortamınızda önemli gelişmelere işaret ediyor. Çok çalışacak, yorulacak fakat mutlak başarıyı elde edeceksiniz. 26 Ekim-6 Aralık finans, ortaklaşa gelirler ve krediler konusunda kriz yaşamanız olasıdır. Temkinli olmak, abartılı ya da riskli işlerden uzak durmakta fayda vardır.

#Yengeç Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi aşk ve çocuklar konusunda kafanızı karıştıracaktır. İlişkiniz konusunda kararsızlık, ‘doğru davranıyor muyum?’ soruları ve şüpheler sizi zorlayabilir. Akışa teslim olmak ve ani karar vermemek en doğrusu olacaktır. Eğer çocuğunuz varsa; iletişim sorunları ve eğitimiyle alakalı konularda sıkıntılar yaşanabilir. 8 Ekim Ay Tutulması kariyer konularında sizi ön plana getirecektir. Beklenen bir terfinin gerçekleşmesi söz konusu olabilir. İş arayanlar ya da değiştirmek isteyenler açısından muazzam güzel enerjiler var. Değerlendirebiliriz! 23 Ekim Güneş Tutulması aşk ve çocuklar konusunda önemli gelişmeleri gündeme getirecektir. İlişkinizde kadersel kararlar alabilir ya da çocuk sahibi olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız önemli çalışmaya imza atabilirsiniz! 26 Ekim-6 Aralık ikili ilişkiler, ortaklık, evlilik konuları çok ön plana çıkacaktır. Önemli tanışmalar hayatınızı değiştirebilir. Gerginlik ve sert çıkışlardan uzak olmakta fayda vardır.

#Aslan Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi ev ve aileyle ilgili iletişim sorunları ortaya çıkabilir. Ev aletleri ya da evle ilgili konularda teknik aksaklıklar meydana gelebilir. Ev, emlak ya da arazi almak için uygun değildir. 8 Ekim Ay Tutulması hukuki konular, seyahatler, iletişim ve pazarlama ve yüksek eğitim konularını gündeme getirecektir. Aşk ve çocuklar konusunda pürüz ve çekişmeler ortaya çıkabilir. İş arıyor ya da kariyerle ilgili beklentileriniz varsa güzel haberler alabilirsiniz.  23 Ekim Güneş Tutulması aile ve evle ilgili ani gelişen durumlara işaret ediyor. Ev değişikliği yapabilir, ev satın alabilir ya da kariyer konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. 26 Ekim-6 Aralık sağlık konusunda temkinli olmanız gerekiyor. Hastalıklara direnciniz zayıflayabilir ya da iş veya gündelik hayatınızda çok yorulabilirsiniz. Acele ya da ani hareket ufak kazalara sebep olabilir.

#Başak Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi iletişim konusunda ciddi aksamalara sebep olabilir. Yazılı, sözlü anlaşmalar, yazışmalar, görüşmeler, internet siparişleri vs… konularında sorunlara sebep olacaktır. İnternet üzerinden dolandırılmak söz konusu olabilir, DİKKAT! Yakın çevrenizde verilen ya da verdiğiniz sözlere özen gösterin. 8 Ekim Ay Tutulması ortak kazançlar, finans, miras ya da ölüm vs… temaları ön plana çıkacaktır. Bu evrede eşiniz ya da ortağınızdan destek görebilir veya bilinç düzeyinizde ciddi farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Para ve mali konularda temkinli olmak, biriktirmek faydalı olacaktır. 23 Ekim Güneş Tutulması iletişim konularını yeniden gündeme getirecektir. İnternet sitesi, e-ticaret ya da iletişim konularıyla alakalı başlangıçlar yapmak, eğitime başlamak için istekli olacaksınız. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizde önemli gelişmeler ortaya çıkabilir.  26 Ekim-6 Aralık aşk ve çocuklar konusunda gelişmeler olacaktır. Aşk kapınızı çalabilir ya da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Çocuklar sizi yorabilir, hamileyseniz temkinli olun!

#Terazi Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi finansal konularda zorlanma etkisi yaratacaktır. Para harcadığınız konular, satın aldığınız eşyalar arızalı çıkabilir ya da hak ettiğinden yüklü bir fiyata satın alabilirsiniz. Bu evrede maddi yatırım yapmak hiç uygun değildir. 8 Ekim Ay Tutulması ilişki, ortaklık ve evlilik konusunda kafanızda soru işareti yaratan konularda netlik kazandıracak hatta bitişi ya da devam etmesi konusunda hareketli zamanlar yaşanacaktır. Bastırılmış öfkenin ya da fikirlerin dile gelmesi ilişkinizi şekillendirecektir. 23 Ekim Güneş Tutulması sahip olduğunuz maddi ve manevi konularda ani gelişmeler yaratacaktır. Yeni bir iş teklifi ya da uzun süredir hayal ettiğiniz bir projenin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Finansal durum düzelmeye başlıyor sadece SABIR! 26 Ekim-6 Aralık aile ve ev konularında gerginlik söz konusu olabilir. Aniden ev değiştirme ya da evin şeklini değiştirme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Kariyerinizde köklü ve sağlam bir adım atmak mümkündür. Acele etmeden, sakin ve huzurla…

#Akrep Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi yanlış karar alarak hareket etme ihtimalinin yüksek olduğuna işaret ediyor. Karar vermeden dikkatli olun! İlişkiler noktasında geçmişten gelen birinin yeniden hayatınıza girmeye çalışması, kafanıza takılması veya doğru olmayan bir ortaklık, ilişki ya da evlilik kararı almanız söz konusu olabilir. Bu evrede yarım kalan işleri tamamlamak ve yanlış olduğuna inandığınız düşünceleri temizlemek açısından uygun enerjiler vardır. Yeni başlayan her şeye şüpheyle yaklaşmanızı öneririm! 8 Ekim Ay Tutulması iş ve gündelik ortamınızda yolunda gitmeyen şeylerin ortaya çıkması, çözüme ulaşması ya da sizin ortamı değiştirmeniz söz konusu olabilir. Yarım kalan projeler, sağlıkla ilgili tedavilerinize yönelebilir, tamamlayabilirsiniz! 23 Ekim Güneş Tutulması fiziki ve davranışsal değişimler yaratacaktır. Diyete başlayabilir, tarzınızı değiştirebilirsiniz. 26 Ekim- 6 Aralık arası maddi konularda para kazanacağınız girişimler açısından muazzam güzel enerjileri hayatınıza çekeceksiniz. Evlilik, ortaklık ya da ilişkilerde yeni başlangıçlar yaşanabileceği; kaderi bitişler yaşamanız mümkündür.
#Yay Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi geçmişte kalan konuların tekrar gündeme gelmesine sebep olabilir. Bu evrede sırlar, gizler ve dedikodular konusunda temkinli olmanızda yarar var. Zira hırsızlık, dolandırılma, kandırılma ya da teşhis edilen bir rahatsızlığınıza yanlış tanı konma ihtimali yüksek olabilir veya zihin karışıklığı bağımlılık yapıcı şeylere temayül ettirebilir, eski bir alışkanlık nüksedebilir; DİKKAT! 8 Ekim Ay Tutulması aşk ve çocuklarla ilgili önemli gelişmeler yaratacaktır. Aşk kapınızı çalabilir fakat mazide kalan birisi yeniden sizinle iletişim kurmak isterse; temkinli olmakta fayda var. Çocuk sahibi olmak isteyenler hamilelik haberi alabilir ya da çocuğunuz varsa sorunlarını çözebilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanmak, hobi ve eğlenceye vakit ayırmak için muazzam etkiler var. 23 Ekim Güneş Tutulması bilinçaltı korkuları ortaya çıkartacaktır. Kendinize düşmanlık edebilir, zarar verebilirsiniz. Eski olanı geçmişte bırakınız! Kariyeriniz ve sağlığınız konusunda bazı sıkıntılı deneyimler yaşayabilirsiniz. Bu evreyi geçmişten ders çıkartmak ve öze dönmek için kullanmanız gerekiyor. 26 Ekim-6 Aralık abartılı para harcama temayülü yükseliyor, temkinli olunuz.

#Oğlak Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi ideal, umut ve dileklerinize ulaşmak noktasında gecikmeler yaşatabilir. Sigortanız ya da maaşınız yatıyor mu? kontrol etmekte fayda vardır. Bu etkileşimde kazançlarda kısıtlanma, gecikme etkisi yoğundur. Sosyal çevreniz veya arkadaşlarınızın verdiği sözlere çok bel bağlamadan hareket etmekte fayda vardır. 8 Ekim Ay Tutulması aile ve evinizle ilgili gelişmeler yaşatacaktır. Ev, emlak satın alabilir, ev değiştirebilir ya da evinizle ilgili dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. Bilinçaltı ve psikolojik çalışmalar için muazzam uygun etkiler var. Aile içinde gerginlik yaşamak ya da geçmiş konuların gündeme gelmesi mümkündür, sakin olmakta fayda var! 23 Ekim Güneş Tutulması sosyal çevrenin değişimi, yeni insanlarla tanışmak ve kariyerden gelen kazançların yükselmesi söz konusu olacaktır. Çocuk sahibi olabilir ya da yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu evrede tanışacağınız kişiler hayatınızda kadersel önemli noktalarda size fayda sağlayacaktır. İyi ya da kötü ama sonu mutlak hayır olacaktır! 26 Ekim-6 Aralık ‘hareket berekettir’ misali enerjiniz çok yükselecektir. Girişimci olacak, fırsatları değerlendireceksiniz.  Egzersize başlamak ya da yeni işlere adım atmak için şans sizden yana olacak.

 #Kova Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi kariyeriniz konusunda gecikme, engellenme ve sıkıntılar yaratabilir. Kariyerinizle ilgili karar almak için uygun bir zaman dilimi değildir. Yönetici ve iş ortamınızdaki kişilerle yanlış anlaşılmalar yaşamanız mümkündür. Evlilik yada işle ilgili yazılı, sözlü kararları daha sonraya ertelemek hayrınıza olacaktır. 8 Ekim Ay Tutulması yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Eğitim, seyahat, toplantı ve görüşmelerin yoğunlaşacağı, size fayda sağlayacağı etkiler vardır. İletişim ve düşünme biçiminiz sayesinde önemli projelere başlayabilirsiniz! 23 Ekim’le birlikte gerçekleşen Güneş Tutulması kariyer ve toplumsal statünüz konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Terfi edebilir, iş değiştirebilir ya da evlenebilirsiniz. Ani ‘ego’ patlamaları ya da kararlar için 6 Aralık’a kadar bu etkileri DEĞERLENDİRME sürecine koymanız hayrınıza olacaktır. 26 Ekim-6 Aralık bastırılmış öfke, sağlık problemleri ya da aşırı yorgunluk hissi sizi yorabilir. Mutlaka sizi rahatlatacak yoga ya da meditasyon gibi içsel enerjinizi dengeleyecek çalışmalara yönelmenizi öneririm.

#Balık Burcu

4 Ekim-25 Ekim Merkür Gerilemesi hukuki konular, ticaret, uzun seyahatler, pazarlama, yayıncılık veya yüksek eğitim alanlarında size engelleyici bazı durumlar yaratabilir. Bahsettiğim konularda mutlaka evrak, belge, yazılı-sözlü anlaşma, mail ya da eğitim dökümanlarınızı detaylı şekilde incelemekte fayda vardır. 8 Ekim Ay Tutulması maddi konularda güzel gelişmeler yaşanacağına işaret ediyor. Yeteneklerinizi kullanarak yeni kazançlar elde edebilir, iş arıyorsanız bulabilir ya da maddi gelirinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. İdeallerinize emek etmek kaydıyla(!) ulaşacağınız güzel enerjiler var. 23 Ekim Güneş Tutulması hukuksal konular, ticaret, uzun seyahatler, pazarlama, yüksek eğitim konularında sizi engelleyen durumları ortadan kaldıracak. Yeni ve sağlam başlangıçlar yapmanıza yardımcı olacaktır. Yurtdışı ya da yabancılardan destek görebilir, yüksek eğitim başvurunuz kabul edilebilir. Ufkunuz genişliyor, her olan hayrınıza sonuçlanıyor; değerlendiriniz! 26 Ekim-6 Aralık arası sosyalleşecek, yeni insanlar tanıyacak ve tüm bunlardan fayda sağlayacaksınız.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin