15 Eylül 2014 Pazartesi

ÖZ’DEN KELAMA BİLİNÇ SIÇRAMASI


Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, iletişim ve haberleşmenin ivme kazandığı günlerdeyiz. Pazarlama, tanıtım ve reklam yapmak istediğimiz şeyleri rahatlıkla tanıtabiliriz. Her bilgiyi anlamaya ve öğrenmeye çalışırız. Bu etkileşimde yüzeysellik etkisi görülebilir. Bu sebeple, konuları ve bilgiyi biraz ondan biraz bundan öğrenmeye çalışmak sorun ve sıkıntılara sebep olabilir. İletişimin abartılı boyutlarda olması zaman zaman dedikodu ve yanlış anlamalara sebebiyet verir. Yazışma ve sözleşmeleri dikkatli okumakta fayda vardır. Aşırı mantıklı davranışlar sergileyebiliriz. Bu sebeple, karşımızdaki kişilere karşı empatik olamayabiliriz. Omuz, kollar, eller, üst solunum yolları ve bronşlar hassasiyet kazanacaktır. Romatizmal ağrılar baş gösterebilir. Sağlıklı yağ ve potasyum kullanımı bu evrede size fayda sağlayacaktır.

Ay/Venüs 90’lık açısı İLİŞKİLER konusunda sıkıntılı etkiler verebilir. İkizler/Başak aksı eleştirel, yüzeysel ve duygudan uzak mantık çerçevesinde değerlendirmelerin ilişkilerimizde sıkıntı yaratabileceğini gösteriyor. Tartışma, alınganlık, yanlış anlamalar, verilen sözlerin tutulmaması, mücadele ve gerginlik etkisi yaratacaktır. Alim olan Rabb’in kuvveleri Latif ve Vedud enerjilerine aynalık edecektir.

Ay/Jüpiter 60’lık açısı İLAHİ İRADE’nin hediyelerine mazhar olacağımız güzel enerjileri öğleden sonra hayatımıza çekeceğimizi anlatıyor. İkizler/Aslan aksı ruhsal tekamülün bilinç farkındalığı içerisinde ŞUUR kuvvelerine harekete geçiren enerjilerin açığa çıkacağını gösteriyor. Dua, zikir, ibadet ve manevi çalışmalara uygun zaman dilimleri içinde olacağız. İyimserlik, hoşgörü ve anlayışla Fettah olan Rabb’in Muğni olan Rezzak olan enerjilerini aktive edecektir.

Ay/Uranüs 60’lık açısı ani BİLİNÇ SIÇRAMALARINA işaret ediyor. İkizler/Koç aksı hareketli, enerjik ve sürpriz gelişmelerin bizleri mutlu edecek etkilerini anlatıyor. Mevlana’nın söylediği üzere ‘Dünle birlikte gitti cancağızım/Artık Yeni bir şeyler söylemek lazım’ misali BİLİNÇ seviyesinde DEĞİŞİM yapmak için uygun etkiler vardır!

Ay/Merkür 120’lik İLETİŞİM konusunda güzel enerjilere işaret ediyor. Akşam saatlerinde  görüşme, yazışma, toplantı ve yazılı-sözlü her türlü anlaşma açısından olumlu etkiler sunuyor. İkizler/Terazi aksı af dileme ya da gönül almak istediğimiz kişilerle İLETİŞİM kurmak açısında çok uyumlu enerjileri beraberinde getiriyor! Latif olan Rabb’in Vedud ve Fettah kuvveleri ÖZ’den KELAM’a dile geliyor.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/