25 Mart 2014 Salı

SAKİN

Ay Oğlak Burcu’nda hareket ediyor… Ağırlık ve gerçekliğin tüm etkilerini net şekilde hissederiz. Oğlak Burcu ‘sorumluluklar’ ile ilgilidir. Bu sebeple, bugünlerde gerçeklik penceresinden hayat alanına bakabilir, keskin değerlendirmelerde bulunabiliriz. Acımasız, gaddar ve katılık olmasına rağmen su götürmez bir gerçekliğin güvenini hayatımızda hissederiz. Sorumluluk gerektiren işlere başlamak, ciddi kararlar almak için uygun etkiler vardır. Bu evrede uzun süredir hayatımızda ‘ne yapmalıyım’ sorusuna cevap alabilir, hayat yolumuza objektif bir pencereden bakabiliriz. Karar almak, sürdürmek için doğru zamanlardır. Bilinçaltı çalışmaları ve terapiler için uygun etkiler verir. Kemikler, deri, dizler ve eklemler hassasiyet kazanır. Zorlayan egzersiz ve hareketlerden uzak durmakta fayda vardır. Bu evrede tuz ve potasyum kullanımı önemlidir. Deniz veya kaya tuzunu yemeklerimize eklemekte vardır. Kayısı, muz, ananas, yoğurt vs… gibi potasyum değeri yüksek gıdaları da ayrıca tüketebiliriz.

Ay/Satürn 60’lık açısı ciddi, stabil, kararlı olma temayülü verecektir. Durumları ve şartları kontrol etme mekanizması gelişkin olacaktır. Oğlak/Akrep aksı sistem içi düzenleme konuları, anayasa, devlet işleri gibi durumlarda destek etkisi verecektir. Bu etkileşimin her halukarda duygusal ve psikolojik anlamda zarar verme ihtimali yüksek olacaktır. Zira Ay, baskı altında olacaktır. Bu noktada Ya Vedud, Ya Halim, Ya Basıt esmaları dengeleyici bir etki yaratacaktır.

Ay/Mars 90’lık açısı mücadele, gerilim, stresli bir etkileşim yaratacaktır. Oğlak/Terazi aksı ilişkiler noktasında sorunlara işaret ediyor. Uzun süredir ilişkinizde devam eden bir problem varsa bugün konuşmak için UYGUN BİR ETKİ YOK(!) Ani karar vermek için doğru bir zaman diliminde değiliz. Hukuksal konularda işler doğru ilerlemeyebilir. Bu etkileşim ruhsal anlamda bizleri agresif tepki veren bir yapıya sürükleyecektir. Acele hareket etmek ufak tefek kaza ve sakarlıklara sebebiyet verebilir, TEMKİNLİ OLALIM(!)

Aşağıda vereceğim zikir terkipleri DENGELEYİCİ bir etki sağlayacaktır.

Öğleden sonra 13.00-17.00 arası
Ya Vekil, Ya Vedud, Ya Latif

Akşam saatlerinde (17.00 sonrası)
Ya Kerim, Ya Nur, Ya Varis esmalarını okumanızı öneririm.

Ayrıca,
''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn'' duasını okumanızı öneririm

Günün genelinde gergin etkiler mevcut olmasına rağmen bahsettiğim dua ve zikirler belli bir enerji alanı oluşturmak suretiyle sizleri koruma altına alacaktır Biiznillah…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin