17 Ocak 2014 Cuma

YANLIŞ ANLAŞILIYORUM SOSYALLEŞMEM LAZIM

Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor. Kimliğimizi, düşüncelerimizi ve benliğimizi rahatlıkla ifade edebiliriz. Yaşam enerjisi ve hayattan zevk aldığımız keyif alanlarımız çoğalabilir. Motivasyon, eğlence ve yaşam enerjisi hissederiz.

Ay/Uranüs 120’lik sürpriz ve ani gelişen durumlarla karşılaşabiliriz. Koç-Aslan aksında gelişmesi sıradışı, adrenalini yüksek eğlenceler yaşamamızın olası olduğunu gösteriyor. Macera, heyecan ve kalp çarpıntısı dolu aktivitelerden keyif alabiliriz. Artistik davranış modelleri sergileyebilir, ilişkide olduğumuz kişileri şaşırtabiliriz.

Ülke haritamız açısından bakarsak halkın kazancı, bütçesi ve mali konumlarıyla alakalı meclisten olumlu ve sürpriz bir gelişme yaşanabileceğine işaret ediyor. Finansal anlamda konular sıklıkla gündeme gelebilir.

Ay/Merkür 180’lik iletişim konusunda ciddi sıkıntılara işaret ediyor. Yazılı, sözlü her türlü anlaşma ve ticari ilişkide TEMKİNLİ olmakta fayda var. Aslan-Kova aksında gerçeklemesi sabit fikirden kaynaklı, egoların devreye gireceği ve dikkatsizlik sonucu ortaya çıkabilecek olan gözden kaçan durumlara dikkat etmemiz konusunda uyarıyor. Egoyu ticari ve sosyal ilişkilerimize yansıtabilir. Sebepsiz alınganlık ve yanlış anlamalara yol açabiliriz.

Ay/Mars 60’lık enerjik ve hareketli olacağımız akşam saatlerine işaret ediyor. Duygusal anlamda güven ve destek duygusu hissedilebilir. Eğlence, hareket, egzersiz, sosyalleşmek için uygun etkiler var. Aslan-Terazi aksı tiyatro, sinema, akşam gezmeleri için müsait etkileri beraberinde getiriyor.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin