20 Aralık 2013 Cuma

HER BİTİŞ BİR BAŞLANGIÇTIR

Ay Yengeç Burcu’nda seyrine devam ederken ailevi konular, vatan ve millet temaları yoğun olarak duygu dünyamızda yer alacaktır. Sabah erken saatlerde Ay-Venüs 180’lik açısı ilişkilerde gerginlik yaratacaktır. İlişkiler kopma noktasına gelebilir, ani bitişler ve kalp kırıklığı yaşanabilir.
 
Yengeç-Oğlak aksında meydana gelen bu etkileşim duygu ve mantık noktası yüzyüze gelecektir. Hayatın gerçekleri ve hayaller birbirleriyle çelişecekler. Karşıt açıları severim çünkü GERÇEK’le bizi yüzyüze getirir. Bu noktada net karar vermek önemlidir.
 
Sabah saatlerinde Ay Aslan Burcu’na geçiyor. Enerjik, hareketli hissediyor olacağız. Kendimizi birey olarak ortaya koyabiliriz. Dürüst, gösterişli, organize, isteklerini açıkça ifade eden bir yapıda olabiliriz. Ay Aslan Burcu’nda hareket ederken YÖNETME becerisi yükselir.
 
Ay-Mars 60’lık hareketli ve enerjik hissetmemize yardımcı olacaktır. Cesur, girişim ve yeni şeyleri başlatma enerjisine sahip olacağımızı söyleyebilirim. Aslan-Terazi aksında meydana gelen bu etkileşim ilişkiler konusunda yeni başlangıçların söz konusu olacağını anlatıyor. Zira uzun süredir hoşlandığımız, beğendiğimiz bir kişi varsa akşam saatlerinde kendisine duygularımızı açıkça ifade edebiliriz. Gökyüzü bu noktada bizleri destekliyor. Ortaklık girişiminde bulunabilir, işimizle alakalı görüşmeleri yapabiliriz.
 
Ay-Uranüs 120’lik ani, sıradışı gelişmeler yaşanabilir. Aslan-Koç aksında böylesine bir etkileşim sıcak, eğlenceli zamanlara işaret ediyor. Duygu ve düşüncelerimizi sürpriz bir şekilde karşımızdaki kişilere aktarabiliriz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin