30 Kasım 2016 Çarşamba

YENİAY YAY’DA: KIYAM-ET; TEVBE ET!


Yeniay enerjisi hayatlarımızda yeni serüvenler, yeni başlangıç ve belki bitişleri haber verir. Bazen bir son yepyeni bir başlangıcın habercisi hükmündedir. Hayatlarımızda YAY enerjisi yüksek seviyede hissedeceğimiz etkiler altında olacağımız bir enerji kalkanı altında olacağız. Zira bu enerji hem değişken hem özgür hem sıradışı etkileri barındıracak.

Özünüzdeki MUCİZE’yle tanışmaya hazır mısınız?

Yay Burcu ateş elementinde olduğundan olayların aniden gelişeceğine fakat düşünsel bir derinliği barındıracağına işaret ediyor. İŞARET edilen noktalar özellikle İNANÇ ve FİKİRLERİMİZ doğrultusunda kendini gösterecektir. Zira bu inançlar köhne, yobaz ve gerici bir anlayış çerçevesinde zuhur edebileceği gibi aşırı şiddet, patlama şeklinde hem fiziksel hem ruhsal düzlemde kendini gösterebilir. Nihayetinde olayların YÖN ve AKIŞI ciddi şekilde etkilenecektir.

Peki özümüzdeki MUCİZE nedir?

Mucize, Dünya hayatına insan olarak gelmenizdir. Zira bedensel ve zihinsel noktada beyninizde olan tüm esma terkipleri sizin mükemmel bir sistemin parçaları olduğunuzu açıkça ortaya koyuyor. Yaşadığınız olayların sebepler dairesinde sadece SEBEP hükmünde olduğunu kavradığınız süreçte farklı bir anlayış içine giriyorsunuz. Çünkü yaşanan herşey aslında ÖZ karanlığın FİZİKSEL düzlemde yansımasından başka bir durum değil.

Nur, İnsan-ı Kamil olanın özünden görüntüsüne yansıyan bir oluştur. Tüm oluşlar sizi hakikat noktasında KUR-AN her AN olan her an KUR’AN noktasına götürecektir. Zira başka türlü bir anlayış zaten sistemin çöküşü demektir. Sünnetullah sisteminde ADL hükmü gereği her şeye anında hüküm verilir. Gereği yapılır!

İnsani düzlemde!

Rahmani düzlemde!

Fakat OL hükmü geldiğinde herşey KÜN sesiyle titreşerek FE YE KÜN sonucuyla bağlanır.

FETTAH- BASIT- KUDDÜS

Haritanın mealinden tekniğine geçersek yeniay zamanı KOÇ BURCU yükseliyor. Ani gelişen olayların aslında yepyeni bir süreci tetiklediğini anlıyoruz. KAN-AL bir frekans noktasında CEBBAR ve KAHHAR hükmünün ŞEHADET okyanusundan görünür hale geleceği bir dizi olay vuku bulabilir.

Ziyadesiyle FARK-ET!

Hazmıyla YAŞA!

Çünkü

Tüm hakikatiyle KUR-AN!

AN  be AN!

Ülke genelinde bakarsak;

Yükselen yöneticisi Mars(kavga) gezegeni Kova(anarşik)’da yerleşerek Jüpiter(inanç) gezegeni Terazi(siyaset) burcunda ani gelişmelere işaret edecek. Radikal değişimler yaşanabilir. Mars Kova toplumsal bazda kitle hareketlerinin olacağının sinyallerini verirken Terazi Jüpiteri mevzunun abartılı bir görüş, hukuk, felsefe, din, düşünce noktasında ani karmaşa, karışıklık ve gerginlik yaratacağını gösteriyor. Yeniay yöneticisi Jüpiter olması durumun daha da kitlesel, siyasi, etnik, dini noktada bazı kitlesel görüş ayrılıklarını beraberinde getireceğini gösteriyor.

HEPİMİZ KARDEŞİZ!

DİL, DİN, IRK NE FARKEDER?

TEK BİR YARATICIDAN

ALLAH’TAN GELMİŞİZ

VEDUD OLAN ALLAH’IN

HALİYM, NUR, CAMİ

İSİMLERİ SARSIN DÖRT BİR YANIMIZI!

Bireysel noktadan bakarsak;

İlişkilerimiz noktasında ciddi sınavlardan geçeceğimizi söyleyebilirim. Evlilik, ortaklık ve her türlü ilişkide maddiyat ve parasal konularda sıkıntılar yaşamamız söz konusu olacaktır. Kadersel olanın yaşanacağı enerjiler altında olduğumuzdan gerçekleri tüm çıplaklığıyla görmek, analiz etmek ve yargılamadan izleyici konumda olmak en doğru seçenek olacaktır. Çünkü sağlam olan ilişki, ortaklık ve evlilikler yürüyecek; olmayanlar ise hayatınızdan çıkıp gidecektir. Süreci durdurmak sadece ZAMAN kaybı olacaktır. Her zaman daha iyisi, hayırlısı ve güzelini ALLAH bilir; tevekkül halinde elinizden geleni yapın fakat gerisini O’na bırakın!

Geçmişin hayaletleri geleceğin umutlarının üzerindeki karamsarlık enerjisini ortadan kaldırıyor. Başak Burcu’nda gerçekleşen Güneş Tutulması açısını tetikleyen bir yeniay yaşanacağı için GEÇMİŞ bitiyor yani artık yeni filminizin başrol oyuncusu olmaya hazırsınız. Hazır mısınız?

Çok ANİ olayların yaşanacağı hem bireysel hem kitlesel bir sürece giriyoruz. Zira hepimizin KIYAM-ET zamanı geldi…

KIYAM zamanı FATİHA okunur…

Fatiha okuyun bu KIYAM-ET sürecinde…

KIYAM-ET her AN…

Çünkü ALLAHUEKBER tekbiri ile HERŞEY GERİDE KALIR

TEK GERÇEK OL’AN O VARDIR KARŞINDA!

KIYAM-ET!

GEÇMİŞİN HAYALETLERİNDEN,

ATALARIN GÜNAHLARINDAN,

TEVBE ET!

KIYAM-ET!

SUBHANALLAHİ ve BİHAMDİHİ… SUBHANALLAHİ’LAZİM ESTAĞFİRULLAH

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:


Tel: 05325117166