18 Ağustos 2016 Perşembe

AY TUTULMASI KOVA'DA: OD

Od yakar kalbi, titretir ruhu

El sürmez düşlerimin sağanağına,

Hep bir ağızdan söylenen şarkılar,

Her daim mırıldanır geleceğin çocuk dudaklarında…

Yepyeni bir sürecin başlangıcındayız… İnsanlık yüreğin sesini dinlemeyi unutalı nice seneler oluyor… Kalbe emanet fikre tutunmuş özgürlük sevdaları kaçacak bir delik arıyor hüküm giydikleri köhne hapishanelerde… Zihin köle, kalp köle, zaman ise en adaletli yargıç hükmünde…

Şimdi şu soruyu içten bir şekilde yanıtlama lazım…

Bir “Ben” var “Benden” içeri… cümlesini anladık mı?

Yoksa tasavvuf lakırdıları misali laf ola beri gele mi dilimize pelesenk ettik…

Size bir sır vereyim…

Hiçbişey eskisi gibi olmayacak!

Geri dönüşümü olmayan bir DEĞİŞİM sürecine MERHABA demek lazım…

Şöyle yürekli bir sevdaya NEFES olma zamanı geldi…

Od yaksın kavursun suya hasret kalmış gönülleri…

Şimdi tam vakti!

Ay Tutulması AN haritasını incelediğimizde Akrep Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Kriz, ölüm, yeniden doğum temalarını barındıran Akrep enerjisi yaşarken öleceğimizin sinyallerini veriyor. Zira bu bazı fiziksel ölümlerinde habercisi niteliğinde olacaktır. Karmaşa, kaos, karanlık, silah, darbe, kargaşa, kavga, nefret, kin, gözyaşı, afet… daha saymaya yüreğim dayanmadı… Fakat tüm bu KAOS ve KARMAŞA 4 aylık zaman diliminde algı, farkındalık ve anlayış düzeyimize göre kendini bireysel ve toplumsal hayatlarımızda ortaya koyacaktır.

Yükselen yöneticisİ Mars ve Satürn kavuşum halinde 2.evde yerleşiyor. Maddi konular gündem teşkil edecektir. Parasal ihtiyaçlarımızı karşılamakta güçlük çekebiliriz. Zira kalıcı, emin, sağlam adımlar atmadıkça RIZK kapıları biraz kısıtlanacak gibi gözüküyor.

Kollektif bağlamda ülke genelinde baktığımızda hava, uçak, medya sektöründe geniş insan kitlelerini etkileyecek durumların ortaya çıkacağını söylemek mümkündür.

Vatan hainleri aynı hain saldırılara acımasızlık seviyesi yükselmiş şekilde devam edecek gibi görünüyor. Bu süreç kadersel bağlamda değişmez bazı dönüşümleri beraberinde getirecektir. Vazgeçmekte zorlandığımız konulardan isteyerek ya da istemeyerek vazgeçmeyi, tekamül yolunda ilerlemek adına kabul etmemiz gerekebilir.

Din, inanç ve fanatik eğilimde olan grup ve çevreler arasında ciddi bir gerilim yaşanacağını düşünüyorum. Tutulma Kova yani Uranüs enerjili olduğundan teknolojik bir saldırıdan söz etmek mümkündür. İnternet, elektrik, sosyal ağlar halk kitlelerini manipüle etmek suretiyle ciddi sorunlar yaratma yoluna gidebilir.

Od ile yanan vatan sevgisiyle… Allah sevgisiyle…

Bu halleri en hayırlı biçimde atlatacağımıza inanıyorum…

Ülkemiz dualarla ayakta… Ve sonsuza kadar da böyle ayakta kalacaktır…

İstanbul…

Ay Tutulması 4.evde gerçekleştiğinden aile, vatan, millet konularında ciddi bir hareketlenme yaşanacağı açıkça görülüyor. Bu öyle büyük bir değişim enerjisi yaratacaktır ki; BİRLİK ve BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ yeniden bize hatırlatacak muazzam bir beyin sinerjisi yaratarak TEK YÜREK TEK MİLLET anlayışı kollektif bir şekilde zihinlerimize yayılacaktır.

Ülke çapında söz sahibi olan otorite figürü kişilere bazı suikast, saldırılar söz konusu olabilir. Allah devletimize, vatanımıza zeval vermesin İnşaAllah zira astrolojik olarak gökyüzü bu uyarıyı veriyor. Temkinli olmakta ciddi fayda görüyorum.

Tüm bu sürecin olumsuz etkileri olması yanında DEĞİŞİM sürecinde zihinsel aydınlanma ve ruhsal tekamül yolundaki adımlarımız hızlanacaktır. Ciddi bir bilinç DEĞİŞİMİ yaşayacağımız önümüzdeki bu süreci BARIŞ, HUZUR ve SEVGİ tohumları ekerek değerlendirmek en doğrusu olacağı kanaatindeyim…

Dünya karanlık bir süreçten geçiyor.. Ülke olarak bu süreci hayırsız sebepler dairesinde değil; Allah’ın Celali sıfatları yönünde halife ruhumuzu ayağa kaldıracak hayra vesile olacak sebepler dairesinden izlemek, dua ve ibadetle meşgul olmak hem kendimize hem kollektife en güzel hediye olacaktır.

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

Astrolojik Danışmanlık ve İletişim için:


Tel: 05325117166