2 Temmuz 2015 Perşembe

DOLUNAY OĞLAK BURCU’NDA: ZİRVE

Dolunay enerjisi hepimizin üzerinde yoğun bir ağırlık hissi yaratmaya başladı. Dolunay zamanları bir evrenin bitişi, tamamlanışı, ortaya çıkışını anımsatır. Zira güçlü bir enerjinin açığa çıkması sebebiyle herşey hayatımızda ANİDEN oluverir. Her duygu ZİRVE düzeyde yaşanır.

2 Temmuz saat 05.19’da Oğlak Burcu’nda plutonik özellikte karanlığın gücünü temsil eden bir Dolunay gerçekleşiyor. An haritasına baktığımızda Yengeç Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Yengeç enerjisi aile, yuva, atalar, topraklar, ülke kavramlarını barındırır. Hem ülke hem bireysel anlamda önemli durumların vuku bulması söz konusudur. Zira Mars’ın yükselen derecesinde yerleşmesi bahsedilen konularda agresyon, gerilim ve ani olayların zuhur etmesine sebebiyet verebilir.

Güneş ve Ay karşıtlığı olarak bilinen Dolunay’ın BİZ ve BEN kavramlarını masaya yatırarak çelişki, ani kopuş ve bitişlere zemin hazırlayacağını söyleyebiliriz. İş ortaklıkları, ticari konular ve devletle ilgili işlerinizde üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmediyseniz büyük bir ders almanız söz konusundur. Evlilik ya da ortaklıklar DÜRÜSTLÜK temasını özünde barındırır. Dürüst olmayan kişilerin riyakar yaklaşımlarına karşı temkinli olmakta fayda vardır. Gizli, saklı, illegal konular tamamen gün yüzüne çıkacaktır.

Ülke genelinde davalar, açık düşmanlıklar, halk ve devletin karşı karşıya geleceği hoş olmayan konular gündeme gelebilir. Dolunay’ın Facies sabit yıldızıyla kavuşumu hem de Pluton derecesine olan yakınlığı göz önüne alınırsa yıkıcı, yok edici, şiddetli, karanlık ve ürkütücü olayların yaşanabileceğine işaret ediyor.

Herşey DUALİTE yasası gereği karşıtıyla var olur. Dolunay’ın karşısında yer alan Güneş’in Alhena sabit yıldızıyla yaptığı kavuşumla manevi enerjinin uyum, denge ve ahenk yaratacağını söyleyebiliriz. Burada önemli olan konu HERKESİN BEYNİ KABE’sidir anlayışıyla yola çıkarak düşünce ve söylemlerimizi HAYRA vesile olacak şuur ve idraka doğru yönlendirmek iyi olacaktır. Hz.İnsan her daim ZİRVE’dedir zira yaratılmışların en üstünüdür. Anlayış, idrak ve düşünce sisteminde meydana gelecek değişimler kötülüğün karanlık enerjisinden korunmak için manevi gücü bizlere verecektir.

Bireysel ve toplumsal anlamda hırsın ne menem bir hastalık olduğuna şahit olacağımız üzücü fakat bir o kadar ders niteliğinde olaylara meydana gelebilir. Neptün etkisiyle İLAHİ YARDIM alacağımızı söylemek mümkündür. Zira Ramazan Ayı gibi kutsal, mübarek ve hayırlı bir Ay’da olumsuz enerjilerin etkisi minimal düzeyde kendini gösterecektir.

Oğlak Burcu’nda gerçekleşen Dolunay enerjisi SAĞLAM bir DÖNÜŞÜM sayesinde maddi, manevi duygularımızı CEHENNEM’in hidayet verici ateşinden CENNET’İN ZİRVE’sine taşıyacağını söyleyebilirim.

Gerçeğin acıtan yüzü Rabb’in Kuddüs olan kanalıyla arınarak şifalanacak…

Gerçek hayata HOŞGELDİNİZ çünkü hepimiz bu DÜNYAYA YALNIZ GELDİK YALNIZ GİDİCEZ…

Anlayana, idrak edene ve bilene ne ala… Şifa olsun…

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
guclumetinleastroloji@gmail.com