18 Nisan 2015 Cumartesi

YENİAY KOÇ’TA:”BİZ HERKESİN KADERİNİ KENDİ ÇABASINA BAĞLI KILDIK”


Tutulma, dolunay, gergin açılar derken geldik YENİAY’ın temiz, saf ve temiz enerjisiyle bizlere bebek gibi yepyeni bir beden ve ruh kazandıracak enerjisine… Yeniay, yeni başlangıç ve dönemeçleri göstermesi açısından yaşamsal bir önem arz etmektedir. 18 Nisan saat 21.57 itibariyle Koç Burcu’nun 29 derecesinde ‘Mars’ enerjisinde bir YENİAY meydana gelecektir. Yeniay haritası fiziksel ve salt bir yorumla KAN ve GÖZYAŞI gibi görünse dahi Cebbar esmasının titreşim yaydığı 3.Göz dediğimiz ALGI ve DÜŞÜNSEL boyutu aktive edecek kanalları harekete geçirecektir. Bu noktanın önemle altını çizmek isterim zira SAVAŞ bu sefer içten dışa değil; DIŞTAN İÇERİ doğru gerçekleşecektir. ÖZ-AYNA-ÖZ kelimeleri üzerine tefekkür etmekte fayda görüyorum.

Yeniay’ın an haritasını incelediğimde Akrep Burcu’nun yükseldiğini görüyorum. Akrep Burcu, KARANLIK DÖNÜŞÜM enerjisini abartılı şekilde ortaya koyacaktır. Karanlık Dönüşüm nedir? Gökyüzünün en zifiri karanlık olduğu noktada SABAH GÜNEŞİ doğmaya başlar; gece gündüze döner! İşte tam bu noktada SABAH EZANI’nı yani İMAN ve İNANCIN sesini duyabilen yeni günün RIZK ve BEREKET enerjisinden faydalanır. Bu berekete sağlayacak olansa tam anlamıyla bu TESLİMİYET enerjisini gündelik hayat rutini haline dönüştürmek olacaktır. İşte burası azıcık zor gelecek biliyorum J Yükselen derecesinin çalışma ve kölelik evinde yerleşmesi birde Boğa gibi SABİT, RUTİN ve MADDEYE DÜŞKÜN bir burca yerleşmesi işi zorlaştıracak. Ama her durumun olduğu gibi ALLAH’ın bir hayra işaret ettiğini unutmadan bu durumu açıklarsak yani ALLAHÇA bir kavramı irdelersek diyebiliriz ki; maddi alemin somut ve kesin gerçeklerinden ŞÜKÜR ve HAMD enerjisine geçerek yaşadığımız hayattan KEYİF almayı öğrenmemiz gerekiyor. Biraz ters köşe, biraz zıt bir durum gibi gelse de durum tam anlamıyla hayatın her zerresinde KUN FE YEKÜN sesini duyabilmektir.

Yeniay’ın gerçekleştiği alanda Musavvir olan YARATICILIK enerjisinin yükseldiğini görüyoruz. 28 derecede Koç Burcu’nda gerçekleşen Yeniay’ın 2 yıllık önemli bir döngüye işaret ettiğini görüyoruz. Zira 0 noktası çok yakın, anlayana! Savaş enerjisi yoğun, kanlı ve mücadeleli bir YENİAY var. Ama seçim yaparak DUA ve ZİKİR’le beynimizi güçlendirme şansımız her daim devam ediyor…

İsra Suresi’nde “BİZ HERKESİN KADERİNİ KENDİ ÇABASINA BAĞLADIK” diyerek tam anlamıyla şuan ki durumu özetleyen bir ayet var. Burada yol ayrımları yaşanabilir. Karanlık ve Aydınlığın yolları net bir şekilde çizilecek zira bu ayrımın aslında var’ol’madığıda bir kez daha anlaşılacak J

Ülkemiz açısından ZORLAYICI bir enerjiden bahsedebiliriz. Bu konuda OLUMSUZ şeylerden bahsederek kimsenin canını sıkmayı doğru bulmuyorum. Fakat bildiğim, inandığım bir şey varsa DUA’nın özellikle TOPLU DUA ETME’nin önemidir. Hepimiz yapabildiğimiz ölçüde kalabalık gruplar halinde DUA edelim. Bireysel değil; ülkemiz ve Dünya adına DUA edelim.

Rahman ve Rahim arasında DENGE sağlamak için KANAL-I MUHAMMEDİYE bilincinde HİÇLİĞİN mertebesine varmak dileğiyle…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

                          guclumetinleastroloji@gmail.com
                       facebook.com/guclumtn

                         twitter.com/guclumetinn
                      instawebgram.com/i/guclumetin