4 Şubat 2015 Çarşamba

DOLUNAY ASLAN’DA:KUN FE YEKUN

4 Şubat saat 01.08 itibariyle Aslan Burcu’nda gerçekleşen Dolunay bizlere İDRAK ve ŞUUR boyutunda ciddi FARKINDALIK ve ANLAYIŞ kazandırmak suretiyle kendini ortaya koyacaktır. Aslan Burcu’nda gerçekleşen Dolunay Güneş etkisiyle Nur’ul Ala Nur kuvvesini bünyesinde barındıran dışarıdan içeriye NOKTA olan TEKLİK anlayışına ulaşmamıza yardımcı olacak bireysel anlayışı geliştirecek faydaları hayatımıza çağıracaktır. Üzeri örtük, kapalı, karanlık ve görmezden geldiğimiz varlığın bilinmezlerini tüm şeffaflığıyla yeniden ve yeniden bir Güneş misali parlatacaktır.
Dolunay Anı’na göre çıkartılan astrolojik gökyüzü konumuna bakarsak yükselen derecesinde DÖNÜŞÜM ve GİZEM enerjisini nüvesinde barındıran Akrep Burcu’nu görüyoruz. Dolunay, gücün, tutkunun –olumlu anlamda- ve en derinde OL’AN’ın açığa çıkacağı geçmişin tozlarından temizlenecek muhteşem bir enerjiye ev sahipliği yapacaktır. Aile, kökler, bireysel sağlık, geçmiş ve atalardan gelen sorunlara ışık tutacak şifalanma sağlayacak bir enerji açığa çıkacaktır. “BEN İNANIYORUM” derken ağzımızla değil; gönlümüzle söylediğimiz ölçüde Rabb’in şifa veren ŞAFİ kanalları aktive olmaya başlayacaktır. TESLİMİYET ve HİÇLİK kavramından KÜN FE YEKÜN anlayışına kanat çırpmak gerekiyor. OLMAK..
Rüyalara önem verin… Rüyalarınızda gördüğünüz, sizi ürküten ya da üzen sembol, kavram ya da durumları mutlaka not alarak bir sonraki DOLUNAY’a kadar evinizdeki bir saksıya gömün, çiçek açsın bilinçaltınızda kalan kalıplaşmış düşünceler zira bu şifanın CAN bulmasına yardımcı olacaktır.
İMAN’ın yüreğine AŞK tohumları ekerek; bulutlara SELAM edin… Evrenle birliğin mükemmelliğine SIRAT köprüsünden DÜNYA kabrine EYVALLAH deyin… 7’LER… 13’LER…
Sıfır noktasına alın tüm inançlarınızı, YENİLEN hükmü gereğince AYNA edin kalbinize bembeyaz hiçliğin kalbine… Düşünce… Gerçeğin tohumunu ekecektir zira fiziksel alemde tezahür edecek… Siz anlayacaksınızdır… Anlamadığının anlayışında YENİDEN dünyaya gelmek…
AŞK’la yeniden KARANLIKLARI AYDINLATMA’ya var mısınız?
KUN FE YEKUN o halde…
Suyu dinle, rüzgarı dinle…
Karanlığın kabrine dal, AŞK’la yeniden doğ…
Gül’e benzemek… Aşk’a benzemek…
Cemal… Celil… Kelam… Selam…
Aşk’la…
KUN FE YEKUN…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin

                          guclumetinleastroloji@gmail.com
                          guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr
                          facebook.com/guclumtn
                          twitter.com/guclumetinn

                          instawebgram.com/i/guclumetin