28 Şubat 2014 Cuma

SIKILIYORSAN SEBEBİ VAR; KALDIR BAŞINI GÖĞE BAK!

Ay halen Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.
 
Ay/Satürn 90’lık açısı engellenmiş, yorgun, bitkin ve karamsar bir ruh hali verecektir. Depresyona meyil edebiliriz. Bu etkilerin hepsi ‘sorun var’ sinyalidir. Zira sorunun kaynağını bularak dönüştürme şansımız vardır. Bizi üzen, zorlayan, sıkan her türlü durum ve konu aslında tekamül etmemiz gereken bir duruma işaret eder. Sadece farkına varmak gerekir!
 
Üzüntü, sıkıntı, daralma hatta daha ilerisi depresyon durumları ruhsal alemde alamadığımız işaret ve uyarıların fiziksel alemde tezahürüdür. Sorunları çözmek adına beynin bir nevi devrelerini kısa süre dinlenmeye almasına benzetebiliriz. Zira bu evrede kendimizi sıkmak, darlanmak, hayata küsmek yerine daha çok dış aleme açılmalı, sorunlarımızın çözümü adına adım atmalıyız. Hiçbir şey yapamıyorsak sahilde yağmur, çamur demeden yürüyebilir yada uzun süredir aramadığımız bir dostumuz veya yakınımızı arayabiliriz. Hayat her zaman MUTLULUK’tur. Ayağımıza takılan taşlar sadece mutluluğa giden yolda dikkatin dağılmasına mani olmak amacıyla Rabb’in aracılarıdır. Satürn bu aracıların en ağır ağbisi, zorlusudur. Ödülü ise: MUTLAK BAŞARI ve MUTLULUKTUR! Vedud ve Basıt esmaları bu evrede size yol arkadaşlığı yaparak gönlünüze ferahlık verecektir.
 
Ay/Mars 120’lik harekete geçme, kararlılık ve enerjik bir yapı verecektir. Zira işin içine Mars girdiğinde ‘umursamaz’ ve ‘cengaver’ bir davranış modeli ortaya çıkacaktır. Kova-Terazi aksı ilişkiler noktasında hareketli zamanlar yaratabilir. Ani kararları ertelemenizi öneririm. Bu etkileşim ani karar vermeye müsait olmasına rağmen uygun bir zaman dilimi değildir. Bu Marsiyen enerjiyi spor ve egzersiz yapmak için kullanmanızı öneririm. Böylece ruhsal sıkıntı, daralma ve kısıtlılık enerjisini ‘olumlu’ yönde değiştirebilirsiniz.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

27 Şubat 2014 Perşembe

ÇARŞAF

Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.
 
Ay/Uranüs 60’lık açısı sürpriz gelişmelere açık etkiler yaratacaktır. Şaşkınlık yaratacak, sevindirici haberler alabilirsiniz. Tüm gün ‘elektrik’ şoku misali şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Kova-Koç aksı sıradışı ani ve fevri durumlara karşı temkinli olmamız konusunda uyarı veriyor.
 
Ay/Merkür kavuşumu iletişim konuları ön planda olacaktır. Kova enerjisi zihinlerimizi sıradışı, farklı ve kalıpları yıkan devrimci fikirlere açacaktır. İnternet iletişimi yoğun olacaktır.
 
Çarşafa dolandı hayallerim… Çarşaf çarşaf notalarım var hayata haykırıyorum… Seni seviyorum olmayan aşkım… Çarşaf çarşaf yazdım kelamları, defterim bitti… Çarşafa doladım hayatı fırlattım uzayın derinliklerine… Bir yıldızın tepesine sakladım duygularımı… Çarşafa doladım kalbimi fırlattım sana vardır bir alem duyarsın sen beni… Alem üstü evrenlerim var işte tam şurda zihnimde… Senle sensiz dolaşmak sokaklarda, senle sensiz kahvemi yudumlamak, senle sensiz ağlamak, gülmek milyonlarca kere… Sevgim üstüne çarşaflar serdim gecelerimde… Rüyalarımı taç ettim aşkımın başucuna pırıl pırıl bir yıldız taktım saçlarına gökyüzünden… Ölürsem çarşaf çarşaf sevdiğimi bileceksin sevgilim… Işıl ışl gülersin gözlerinle rüyalarımın biriciğisin… Çarşaf çarşaf sevdiğimi haykırdım ruhuna… Seni sana emanet ettim… Aşkım çarşaf çarşaf haykırdım kalbine, duyar mısın aşkım? Ruhunla nerelere gidiyoruz biliyor musun? Birlikte kahve içtik 40 yılın hatırına… Atlıkarıncaya bindik, kağıt helva yedik… Aşkı mühürledik gökkubeye… Çarşaflara sarındık soğuk gecelerde, çarşaf çarşaf sevgimizi sardık sarmaladık sakladık… Sonra sen dedin ki ‘al sende kalsın aşkımız’, peki dedim! Aldım aşkımızı kalbime sakladım… Sen unuttun, çarşaflara sardın hafızanı… Ben her defasında bildim… Çarşafa her sarındığımda çarşafımıza sildim gözyaşlarımı burnumda senin hasretini çekerek aşka çarşaf sardım uzun akşamlarda… Dualarımı yolladım sana, Rab seni korusun… Bilirsin her çarşafta bir kalp saklı… Çarşaf çarşaf bekle, inan, hoş geldin…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

26 Şubat 2014 Çarşamba

NEFES ALDIĞIN HERAN BİR UMUT VAR

Ay Oğlak Burcu’nda hareket ediyor… Ağırlık ve gerçekliğin tüm etkilerini net şekilde hissederiz. Oğlak Burcu ‘sorumluluklar’ ile ilgilidir. Bu sebeple, bugünlerde gerçeklik penceresinden hayat alanına bakabilir, keskin değerlendirmelerde bulunabiliriz. Acımasız, gaddar ve katılık olmasına rağmen su götürmez bir gerçekliğin güvenini hayatımızda hissederiz. Sorumluluk gerektiren işlere başlamak, ciddi kararlar almak için uygun etkiler vardır. Bu evrede uzun süredir hayatımızda ‘ne yapmalıyım’ sorusuna cevap alabilir, hayat yolumuza objektif bir pencereden bakabiliriz. Karar almak, sürdürmek için doğru zamanlardır. Bilinçaltı çalışmaları ve terapiler için uygun etkiler verir. Kemikler, deri, dizler ve eklemler hassasiyet kazanır. Zorlayan egzersiz ve hareketlerden uzak durmakta fayda vardır. Bu evrede tuz ve potasyum kullanımı önemlidir. Deniz veya kaya tuzunu yemeklerimize eklemekte vardır. Kayısı, muz, ananas, yoğurt vs… gibi potasyum değeri yüksek gıdaları da ayrıca tüketebiliriz.
 
Mucize Hayat… Mucize Aşk… Mucize Nefes… Nefesime doğdum aşkla yoğruldum bugün… Rüyalar kentine uğradım… Sevgi aldım, Aşk aldım ‘Hayat’ denen pazardan… Yolda karşıma çıkan yaşlı bir dede ‘bunu al’ dedi. Sana iyi gelecek! Aldım, cebime koydum… Eve geldim açtım baktım ki ne göreyim; bembeyaz bir umut hediye etmiş bana yaşlı dede… Sevgi ve Aşk’ın geleceğine inanmam için sonsuz berraklıkta bir umut hediye etmiş bana… Aldım, kabul ettim, OL dedim… Ol’du bile… Sev dedim sevdi bile… Aşk dedim Aşktı bile… Mucizelere hamile kaldı düşlerim… Sevgilere yelken açtı gönlüm… Karanlığın en karanlığında bir umut doğdu kalbime, ruhuma, zihnime… İnanç ve Teslimiyet gönlüme zırh oldu, gönül kandilimin yağı ise umudum… Geleceğe değil; An’daki BÜTÜNE teslim olunca kalplar, secde etti tüm hücrelerim Vedud’un mucizeli şahanelerine…
 
Ay/Satürn 60’lık duygusal denge hissi verecektir. Tamlık ve bütünlük hali vardır. Oğlak-Akrep aksı ciddiyet isteyen işler, finansal konular ve devletle ilgili işleriniz varsa size destek verecektir. Duygusal anlamda sizi zorlayan koşulları dönüştürmek, net karar almak için uygun etkiler verir.
 
Ay/Mars 90’lık agresyon, gerginlik ve zorlayıcı etkiler verebilir. Mücadele, rekabet duygusu, acelecilik verebilir. Düşünmeden konuşmamak gerekir. Acele hareket etmek sakarlık ve kazalara sebep olabilir. Temkinli ve yavaş hareket etmekte fayda vardır.
 
Ay/Venüs kavuşum enerjisi ilişkiler konusunda olumlu etkiler verecektir. Sevgi, aşk ve muhabbet duygularını derin şekilde hissedeceğiz. Oğlak etkisiyle bir evlilik kararı yada işle alakalı finansal durumu arttırmak amacıyla önemli girişimlerde bulunabiliriz. Duygusal yaraları sarmak, şifalanmak için uygun etkiler var.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

24 Şubat 2014 Pazartesi

İLİŞKİLER TEMASI ve BİLİNCİN ŞİFALANMASI

Yükselen yöneticisi Mars’ın 12.evde yerleşmesi sebebiyle gizli konular, bilinçaltı dönüşüm, rüyalar, değişim ve şifalanma enerjisi yüksek durumlar ortaya çıkacaktır. Terazi Burcu’nda yerleşmiş olması sebebiyle İLİŞKİLER kanalıyla gerçekleşecek bir sürecin takip edileceğini görüyoruz. İLİŞKİLER TEMASIYLA ÖLÜM VE BİLİNCİN ŞİFALANMASI bu haftanın ana başlığı olabilir. Zira Kuzey Ay Düğümü’de bu noktada BOLLUK ve BEREKET enerjisini aşikar edecektir.
 
-AY DÜĞÜMLERİNİN YER DEĞİŞTİRMESİ İLE İLGİLİ MAKALEM ÇOK YAKINDA SİZLERLE OLACAKTIR-
 
ASC’nin modern yöneticisi Pluton’un 2.evde hareket etmesi maddi konularda yeniden yapılanmayı beraberinde getirecektir. Zira Jüpiter’le karşı karşıya gelmesi sebebiyle maddi harcamalarda beklenmedik durumları ortaya çıkartabilir. Aşırı harcamalardan kaçınmakta fayda var. Yeteneklerimizi maddi kaynakları arttırma noktasında açığa çıkartmak gerekiyor.
 
Güneş/Neptün/Khiron kavuşumu 4.evde yerleşerek aidiyet ve emniyette olma noktasında yine BALIK enerjisi sebebiyle ŞİFALANMA yaşanacağını gösteriyor. Ev, aile konularında RAB’in şifa enerjisini açığa çıkarttığını söyleyebilirim. Uzun süredir ‘özel’ hayatta meydana gelen emniyetsizlik duygusunun yerini EMNİYET, GÜVEN ve HUZURLU bir enerjiye bırakacaktır. Bu BIRAKMAK elbette sizin FARKINDALIK ölçüsünde KABUL ve TESLİMİYET enerjisine geçtiğiniz oranda rahat olacaktır.
 
Dönüşüm enerjisi hepimize hayatı YORUMLAMAK ve YAPILANDIRMAK adına bir şans veriyor. Bunu değerlendirmek kişisel yeteneklerimizi kabule geçtiğimiz ölçüde rahat şekilde ortaya çıkacaktır.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

23 Şubat 2014 Pazar

ŞAŞIRTIRCI SÜRPRİZ GELİŞMELER

Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Umut, iyimserlik ve inanç temaları hayat alanımızda nefes almamıza yardımcı oluyor. Uzun süredir dipte ve derinde kalmışlık hissinin dışa vurumu olarak ifade edebiliriz. Seyahat, öğrenmek, bilgiyi almak ve soyut bir fikirsel genişlemeye tabi olabiliriz. Bu evrede görülen rüyalar önem kazanır. Toplumsal ve vicdani konular önem kazanır. Bilgiyi geniş bir perspektifte tutarak insanlara sunmak için uygun etkiler var.
 
Ay/Uranüs 120’lik sıradışı, sürpriz gelişmelere sebep olacaktır. Ani ve şaşkınlık yaratacak bu gelişmelerin gidişatı işin içinde Uranüs olduğundan şaibelidir. Zira Uranüs ‘şaşırtır’ böylesine rahat bir akışın sonucunda ‘şaşkın’ olma durumunun hangi konularla bağlantılı olacağına bakmak gerekir. Yay-Koç aksı felsefi, fikirsel ve bilgi konusunda ani bir yaptırım uygulanabileceğini anlatıyor. Uranüs Koç aksı baskıcı, ani, saldırgan bir etkileşim yaratacaktır.
 
Ay/Merkür 60’lık iletişim noktasında destekleyici etkiler veriyor. Yazılı, sözlü her türlü anlaşma, sözleşme ve toplantı bu evrede uyumlu akacaktır. (Merkür Rx etkisini gözardı etmeyelim-belki eskiden konular gözden geçirilebilir-) Yay-Kova aksı bilgi akışındaki rahatlığı anlatıyor. Zira internet ve sosyal medya kullanımı artabilir. Haberleşme noktasında internet ortamı çok kullanılabilir. Merkür Rx etkisiyle iletişimde sorunlar, gecikmeler yaşanması olasıdır.
 
Güneş/Neptün kavuşum enerjisi halen devam ettiğinden hayallerimize yaklaştığımız bir gönül köprüsü kurmamıza yardımcı olacaktır. Bu köprünün etrafı sisli, puslu ve bulanık olabilir. Zira karşımızda Suların Tanrısı Neptün var. Sisleri dağıtmak ancak saf bir Teslimiyet ve İnanç ile ortaya çıkacaktır. Sanatsal yaratım kuvvelerinin Rahman ve Rahim sıfatıyla Musavvir esmasına iştirak edeceği özel bir enerjiden söz ediyoruz. Bu kanaldan geçmek Nur enerjisinin tüm esmaları aktive etmesi noktasında açığa çıkacaktır. BEN egosu yok olur, tek kalan Hz. İnsan’dır. Dua, tefekkür, meditasyon ve zikir için uygun etkiler var. İçe doğma, vizyon ve iç görü genişliği yaşanabilir. TESLİMİYET ve BÜTÜNÜN HAYRINA DUA ETMEK ÇOK ÖNEMLİDİR!
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

22 Şubat 2014 Cumartesi

DUA EDİN… HAYALLER BİR ADIM ÖTEDE…

Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Umut, iyimserlik ve inanç temaları hayat alanımızda nefes almamıza yardımcı oluyor. Uzun süredir dipte ve derinde kalmışlık hissinin dışa vurumu olarak ifade edebiliriz. Seyahat, öğrenmek, bilgiyi almak ve soyut bir fikirsel genişlemeye tabi olabiliriz. Bu evrede görülen rüyalar önem kazanır. Toplumsal ve vicdani konular önem kazanır. Bilgiyi geniş bir perspektifte tutarak insanlara sunmak için uygun etkiler var.
 
Güneş/Neptün kavuşum hayallerimize yaklaştığımız bir gönül köprüsü kurmamıza yardımcı olacaktır. Bu köprünün etrafı sisli, puslu ve bulanık olabilir. Zira karşımızda Suların Tanrısı Neptün var. Sisleri dağıtmak ancak saf bir Teslimiyet ve İnanç ile ortaya çıkacaktır. Sanatsal yaratım kuvvelerinin Rahman ve Rahim sıfatıyla Musavvir esmasına iştirak edeceği özel bir enerjiden söz ediyoruz. Bu kanaldan geçmek Nur enerjisinin tüm esmaları aktive etmesi noktasında açığa çıkacaktır. BEN egosu yok olur, tek kalan Hz. İnsan’dır. Dua, tefekkür, meditasyon ve zikir için uygun etkiler var. İçe doğma, vizyon ve iç görü genişliği yaşanabilir. TESLİMİYET ve BÜTÜNÜN HAYRINA DUA ETMEK ÇOK ÖNEMLİDİR!
 
Ay/Güneş 90’lık inatlaşma ve BEN demeye temayül verebilir. Benlik, ego ve inatlaşma eğilimi gözükebilir. Kadın ve erkek ilişkilerinde çekişmeler oluşabilir. Yönetici, otorite ve önemli pozisyondaki kişilerle sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Yay-Balık ekseninde oluşan bu etkileşim inançlar noktasında oluşacak bir zıtlaşma, sürtüşme olabileceğine işaret ederken. Balık enerjisindeki Güneş’in bütünleşme arzusu Yay’ın genişleme, öğrenme ve bilme noktasındaki ihtiyacı önüne engelleme koyacağını söyleyebiliriz.
 
Ay/Neptün 90’lık dağılma, bütünlük kuramama ve hayal kırıklığı yaratabilir. Net bir noktada ilerlemek oldukça zordur. Ciddi bir kafa karışıklığı yaratabilir. Kalbi SABİTLEMEK iyidir. Yanlış kararlar almaya, bağımlılık yapıcı şeylere temayül etmeye müsait etkiler var. Yay-Balık aksı derin bilgi, bilginin putlaştırılması, inancın metalaşması ve saf teslimiyet enerjisinin bozulması kişiyi dağılma noktasına götürebilir. İnanç, teslimiyet ve akışta olmak günün en önemli dayanaklarıdır.
 
Sadece Rabb’in varlık ve bütünlüğünü bilmek hatta bilmesek dahi BİLMEK(!) –bilmeye niyet etmek-, saf bir inanç ve teslimiyet, OL’AN’a HAMD ETMEK ve akışta olmak… Günün en önemli anahtar kelimeleri…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

21 Şubat 2014 Cuma

GÜÇ SENDE Mİ? ‘EVET’

Ay Akrep Burcu’nda hareketine devam ediyor… Bırakmak, dönüşmek ve değişim konuları hayat alanımızda ön planda olacaktır. Sezgilerin güçlenecek, duygular derinleşerek tutku noktasında dönüşüme uğrayacaktır. Bırakmak istediğiniz alışkanlık, duygu ve düşünceleri hayatınızdan çıkarabilir, yeni bir SİZ olarak hayata başlayabilirsiniz. Solan Ay enerjisiyle birlikte KENDİNİZE YENİ BİR SİZ yaratabilirsiniz. Derin bütünleşme arzusu, mistik konular, ölüm ve parapsikoloji konusunda ilgi ve algınız artabilir. Bağırsak, boşaltım yolları, anüs ve üreme organları hassasiyet kazanacaktır.
 
Ay/Satürn kavuşum ciddi, karamsar ve aşırı sorumluluk duygusu verebilir. Şüpheci ve güvensiz hissetmek mümkündür. Korktuğumuz konularla yüzleşmemiz için uygun etkiler var. Akrep enerjisi derinde olan durumların açığa çıkması için uygun koşulların oluşmasına yardımcı olacaktır. Olayların iç yüzünü anlamak, kavramak için sezgilerimize güvenmeliyiz. Geçmişten gelen, hayat alanımızda bizi yoran ve üzen durumlarla yüzleşerek bırakmak ve şifalandırmak için bu etkileşim oldukça uygundur.
 
Ay/Pluton 60’lık güçlü kendi gücümüzü keşfedeceğimiz etkileri hayat alanımızda hissediyoruz. Bu etkiyi güçlü, otorite sahibi kişilerden gelecek destekler ve iç gücümüzü keşfetmek anlamında kullanabiliriz. Akrep-Oğlak aksı eskiden gelen alışkanlık ve bağımlılıkları dönüştürmek anlamında ciddi destek verecektir. Bu etkileşim diyete başlamak, kötü bir alışkanlığı bırakmak için çok uygundur. Rutin kalıpların dışına çıkacak İRADE kıuvvesi açığa çıkacaktır.
 
Ay/Merkür 90’lık iletişim konularında aksaklık yaratacaktır. Yazılı ve sözlü anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler noktasında sorunlar ortaya çıkabilir. İnternet kanalıyla ulaştırmak istediğiniz mailleriniz ulaşmayabilir. Teknik aksaklıklar yaşanması olasıdır. Sizin sözleriniz yada karşı tarafın size söylediği sözlerde YANLIŞ ANLAMALAR ortaya çıkabilir. Akrep-Kova aksı sanal ve internet iletişiminde oluşacak teknik sorunlara işaret ediyor.
 
Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler noktasında destek göreceğimiz etkiler yaratacaktır. Uyum, ahenk ve denge ilişkilerimize yansıyacak, sosyal ve eğlenceli ortamlar yaratmamız kolaylaşacaktır. Zira sağlam temelli, ciddi ilişkiler kurmak noktasında akşam saatlerini kullanabiliriz. Akrep-Oğlak aksı ciddi kararlar temsil ettiğinden ilişkilerde önemli, sağlam adımlar atmak mümkündür.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

20 Şubat 2014 Perşembe

DUALARIN KABUL GÜNÜ… KABUL OLDU BİLE!

Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor… Bırakmak, dönüşmek ve değişim konuları hayat alanımızda ön planda olacaktır. Sezgilerin güçlenecek, duygular derinleşerek tutku noktasında dönüşüme uğrayacaktır. Bırakmak istediğiniz alışkanlık, duygu ve düşünceleri hayatınızdan çıkarabilir, yeni bir SİZ olarak hayata başlayabilirsiniz. Solan Ay enerjisiyle birlikte KENDİNİZE YENİ BİR SİZ yaratabilirsiniz. Derin bütünleşme arzusu, mistik konular, ölüm ve parapsikoloji konusunda ilgi ve algınız artabilir. Bağırsak, boşaltım yolları, anüs ve üreme organları hassasiyet kazanacaktır.
 
Ay/Güneş 120’lik açısı eril ve dişil enerjide dengelenme etkisi yaratacaktır. Otorite ve yönetici pozisyonunda kişilerden destek ve yardım görebiliriz. Ruhsal gerçekliğimizi fiziksel dünyaya aktarabiliriz. Özgüvenimizin yükseleceği etkiler var. Kadın ve erkek ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Rahman ve Rahim enerjilerinde meydana gelecek olan bu uyumlu akış yaratılış amacımıza uygun davranışlar sergilemek noktasında yardımcı olacaktır. Akrep-Balık aksı derinlik, sezgi ve ilahi noktada BİLMEK enerjisini ortaya çıkartacaktır. Dua, tefekkür, zikir, meditasyon ve ibadet için muazzam etkiler var. Yüce Benliğinizle BİR ve BÜTÜN olduğunuzu hisseceksiniz. Bu evrede üst makamda kişiler, yöneticiler yada yardım isteyeceğimiz durumlar varsa bu konularda rahatlıkla destek görebiliriz.
 
Ay/Neptün 120’lik ilahi SOM GERÇEK olan O’nunla irtibat kuracağınız tüm akış kanallarının açıldığı bir enerji var. Bu etkileşim oldukça özel ve önemli etkileri içerisinde barındırıyor. Ol’an’ a teslim olmak, İnanmak ve İnançla Rabbin şifalı kollarını kendini bırakmak tüm geçmiş ve gelecek etkileşiminizi şifalandıracak. Mucizelere hazırlıklı olun, OLMAYANIN OLACAĞI bir gündeyiz… Dilek ve isteklerinizi Allah’a iletin… Tüm ağırlık ve yükleri bırakın SADECE BÜTÜNÜN ve KENDİ HAYRINIZA DİLEYİN… Rabbin sonsuz şifa kapıları açık… Yaratıcı, sanatsal konulara yönelmek ve evrensel sevgi kalbimizden davranışlarımıza ve sonra gerçeğimize yansıyacak… İzin verin… Şifaya niyet ederek sadaka vermenizi öneririm!
 
Ay/Jüpiter 120’lik ilahi kanalın tüm kapıları açılmaya devam ediyor… Bolluk, bereket ve şifa insanoğluna akıyor. Alın, kabul edin ve değerlendirin!
 
Tek söylemek gereken şey Perşembe Gündüz ve Gecesi(Cuma Gecesi)ni mutlaka manevi çalışmalar, meditasyon ve evrensel tek gerçek olan O’nunla geçiriniz… Sonsuz şifa, bereket ve bolluk kapılarının açıldığı bu değerli Jüpiter Günü hepimize sağlık, huzur, başarı, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin…
Eğer içinizden gelirse; benim içinde bir dua ederseniz inanın çok mutlu olurum… Bu mübarek günde ben hepiniz için mutlaka dua ediyor olacağım… Biiznillah…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

19 Şubat 2014 Çarşamba

ANLATIYORUM ANLAMIYORLAR GÜNÜ

Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor… İlişkiler, başkalarına olan davranış şeklimiz ön plana çıkacaktır. İlişkiler konusunda belli bir dengeyi tutturmak önem kazanacaktır. Hem kendimiz hem başkalarıyla olan ilişkilerimiz sınanacaktır.
 
Sürekli olarak ‘karar alma’ mekanizması ön planda olacağından psikolojik dengeleri kaybetme riski oldukça yüksektir. HAK duygusu çok önemlidir. Bu evrede böbrek hassasiyeti gelişebilir. Aşırı keyfe düşkünlük ve tatlı yemeğe meyil artabilir. Abartılı keyiflerden uzak olmakta fayda vardır. Şeker ve karbonhidrat alımında denge sağlamak oldukça önemlidir.
 
Ay/Venüs 90’lık açısı ilişkilerde zorlanma ve gerginlik etkisi yaratacaktır. Eşiniz yada sevgilinizle ilgili mücadele ve rekabet enerjisi ortaya çıkabilir. Terazi-Oğlak aksı ilişkileri YENİDEN YAPILANDIRMA etkisi yaratacaktır. Burada Mars etkili zorlayıcı bir enerji söz konusu olduğundan tartışma, yanlış anlama ve BEN egosu ön planda olabilir. Gökyüzün bu aralar hasıraltı edilmiş sorunları gündeme getiriyor. Aslında iyi oluyor çünkü konuşulmayan, gün yüzüne çıkmayan her türlü sorun daha sonra bambaşka bir şekilde ortaya çıkabiliyor. Huzursuzluk ve ayrılıklara sebep olabiliyor. Bazen kaliteli bir yalnızlık sorunlu bir ilişkiden daha hayırlı olabilir. Bunun kararını FARKINDALIK ölçüsünde Cüz-i İrade kullanarak kişiler kendileri veriyor. Bu etkileşim VAR OLAN ortaklaşa işlerin, kazanılan finansal kuvvetin ve aşırı lüks tüketimin kişiye olan zararlarına dikkat çekecektir. Zira ‘aşırı’ kavramı Venüs’le örtüşür. Aşırı zevk ve keyif düşkünlüğü kişilere uzun vadede zarar verir. Burada Oğlak Venüs bazı sorunları ciddiye alarak, hesaplı bir şekilde çözüme ulaştıracak pratik etkiler sunacaktır.
 
Ay/Merkür 120’lik açısı iletişim konusunda olumlu etkiler yaratacaktır. Sözleşme, toplantı, görüşme ve yazılı, sözlü anlaşmalar için uygun etkiler olmasına rağmen Merkür Rx etkisini göz ardı etmeden tedbirli davranmakta fayda vardır. Terazi-Kova aksı adalet ve vicdan etkileşimini dengeye getirecektir. Sosyalleşme ve sıradışı iletişim yolları bulmak için uygun etkiler var. Sabah saatlerinde meydana gelen Ay/Venüs karesi enerjisinin bittiği öğlen saatlerinde ortaya çıkan bu etkileşim bozulan ilişkilerin düzeltilmesi için Merkür Rx etkisiyle YENİDEN bir fırsat sunacaktır.
 
Ay/Mars kavuşum enerjisi ani, hareketli ve enerjik bir ruh haline işaret ediyor. Adrenalini yükselterek enerji kazandıracağından tez canlılık verecektir. Bu durum ani kaza ve sakarlıklara sebebiyet verebilir. Sakinliği korumakta fayda var. Sağlık konusunda hassasiyet etkisi artabilir zira böbrekler, aşırı şeker ve alkol tüketimine bağlı insülin sorunları ortaya çıkabilir. Ateşli iltihaplar ve apseler meydana gelebilir. Baharatlı yiyecekler ve etten sakınmakta fayda var.
 
Merkür Günü olarak ifade edilen Çarşamba kollektif etkilere sahip olan günün yöneticisi Merkür gezegenini etkileyen Satürn sebebiyle iletişim sorunları, yanlış anlaşılma, gecikme, ertelenme ve kendini ifade etmekte zorlanma etkisi yaratacaktır. Akşam saatleri nispeten rahat akan bir enerjiden söz edebiliriz.
 
Merkür Günü iletişim sorunlarını düzenlemek için Fettah ve Basıt esması çalışılabilir. Dengeli bir zihinsel aktivasyona yardım edecektir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

18 Şubat 2014 Salı

ZOR OLAN TEPKİLERİ DÜZENLEMEK…

Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor… İlişkiler, başkalarına olan davranış şeklimiz ön plana çıkacaktır. İlişkiler konusunda belli bir dengeyi tutturmak önem kazanacaktır. Hem kendimiz hem başkalarıyla olan ilişkilerimiz sınanacaktır. Sürekli olarak ‘karar alma’ mekanizması ön planda olacağından psikolojik dengeleri kaybetme riski oldukça yüksektir. HAK duygusu çok önemlidir. Bu evrede böbrek hassasiyeti gelişebilir. Aşırı keyif düşkünlüğü ve tatlı yemeğe meyil gözükebilir. Abartılı keyiflerden uzak olmakta fayda vardır. Şeker ve karbonhidrat alımında denge sağlamak oldukça önemlidir.
 
Ay/Jüpiter 90’lık abartılı, bencil ve kibirli tavırlar ortaya konabilir. İlişkiler ciddi bir sınamadan geçecektir. Zira karar alma mekanizmasında BEN egosu çok ön plana çıkabilir. İlişkiler tek taraflı yaşanmaz her zaman karşımızdaki kişinin fikir, duygu ve düşüncelerini dinlemek gerekir. Bunları saldırı olarak algılayabilir yada kişisel hakaret noktasında anlamlandırabiliriz. Diğer bir uçta ise; abartılı söz ve vaatler verebilir, sonrasında pişmanlık duyabiliriz. DENGE çok önemlidir. İnanç ve düşüncelerimizi karşımızdaki kişilere kabul ettirme çabası FANATİK boyutlara varabilir. Aşırı para harcama, kaldırabileceğimizin üstünde borçlara girmek bu evrede çok fazla görülebilir, temkinli olun. Borç isteyen kişilere bu evrede borç vermekte aynı şekilde sonrasında pişmanlık yaratabilir. Yengeç-Terazi aksı ev ve aile ilişkilerinde abartılı fikirsel tartışmaların, kuşak çatışmaları yaşanabileceğine işaret ediyor. Boşanma kararı alabilir, sonrasında pişman olabilirsiniz. Anlık ve abartılı tutumlardan uzak durunuz.
 
Ay/Uranüs 180’lik açısı ani kopuş, çalkantılı durumları beraberinde getirecektir. Anlık, fevri çıkışlar, kurulu bir düzenin aniden yıkılması ve özgürlük isteği bu evrenin en belirgin özelliğidir. Bunun geçici bir etki olduğunu, suların dalgalandıktan sonra durulduğunu unutmamakta fayda vardır. Terazi-Koç aksı evlilik, ilişki ve ortaklık noktasında ani kopuş ve yol ayrımları yaşanabileceğine işaret ediyor. Temkinli olunuz, dolduruşa gelmeyiniz.
 
Ay/Pluton 90’lık açısı baskı, şiddet ve yok etme isteği yaratacaktır. Üzerinizde ciddi bir baskı ve zorlanma hissedebilirsiniz. Gerginlik hat safhaya ulaşacaktır. Pluton, yok edici ve dönüştürücü bir enerjidir. Terazi-Oğlak aksında gerçekleşecek bu etkileşim ilişkinizde süregelen sorun, problem ve gerginlikleri su yüzüne çıkartacaktır. İlişkinizi YENİDEN YAPILANDIRACAKTIR. Psikolojik düzeyde bastırılmış öfke ve kin duyguları acıtıcı, iğneleyici sözlerle açığa çıkabilir. Bunu özel ilişkiler anlamında değil; ortak yada yakın arkadaşınızla olan ilişkiniz anlamında da değerlendirebilirsiniz. Kahhar esması zorlayıcı bir yapılandırma şeklinde süregelen sorunların ölümüne sebebiyet verecektir. Ani kararlardan uzak olmakta fayda görüyorum.
 
Türkiye açısında bakarsak; etnik, toplumsal olaylarda hareketlenme meydana gelebilir. Yönetici ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yaşanabileceği gibi halkın üzerinde baskı oluşturacak bazı gelişmeler kitlesel bazı olayların başlangıcına neden olabilir. Yukarda saydığım gezegen etkileşimleri ‘kollektif’ bazda bazı durumların ortaya çıkışına işaret ediyor. Yönetimde önemli değişiklik ve kararlar halk içerisinde huzursuz enerjiler yaratabilir.
 
Günün genel etkileri ZORLAYICI enerjiler taşıyor. Bilinç farkındalığı nispetinde yaşanacak bir takım durumlar söz konusu olacaktır. Bu FARKINDALIK duruma verdiğiniz tepkilerin doğruluk ve teslimiyetiyle hayra doğru dönüşecektir.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

17 Şubat 2014 Pazartesi

YOKLAR ÜLKESİ ‘B’…

Ellerim kanıyor, B…
Canım kanıyor, B…
Hayat kanıyor, B…
Ben kanamışım, B…
Ne çare… B… Çaremin çaresizliği, sessiz bir çığlık… Tek ses… Beyoğlu misali… Çamlıca misali… Yoklar Ülkesi’nin kahraman askerleri gelirler yanıma her akşam… Beyoğlu misali eğlenir, Çamlıca misali nefes alırız… Yoklar Ülkesi’nin Yok Vatandaşları Yok’suz’ Yolları’nda Yok’a Varma Çabası’nda… Onlar yoktur, benim Varlığımda… Ben Var mıyım? Bu eller kimin? Olmayan ellerin parmaklarına bakarım aynalarda… Ayna Ben, Ben Ayna… Yok Ben, Yok Sen, Yok O… Yoklar Ülkesi’nde YokNehir’de olmayan bir YokSuyun altında Yokyıkandım… YokAldım YokVerdim… BenYok cüzdanı verdiler elime, HerYok Şehri’ne taşındım… YokRüyalar gördüm… HerYok Apartamanı’nda YokOlan Komşularıma anlattım… YokHer Sevgilere YokVar Yorumlar Yaptılar… YokVakte kadar kısmetler açtılar, fallar kapadılar… YokYıldızlara baktım, işim bu, YokAnlamlar buldum, YokYorumlara Yok Gezegenleri anlattım… YokVarOLan hayatlarımıza anlamlar çıkardım… BenYok KimseYok… OVar Sesi Geldi… TekYok TekVar Durağı’nda OVar sesiYok SesiVar’ın Yok’unda… SesYok Var’ında… Uyandım Yoklar Ülkesi’nde Olmayan Gerçekliğime İyi Uykular… Ruh ele avuca sığmaz… Beden Camii… Ruh Camii de saniyelerce sadece! Hu… Ay’ı Anladım… B… Güneş’i Anladım… YOKOLDUM… Varlığıma Günaydın…  B…
B.İSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Satürn’üm… Babam… B… Selam olsun YokAlemden VarAleme… B…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim… B…
Sevgiler,
Güçlü Metin

16 Şubat 2014 Pazar

SÜREGELEN SORUNLARI TESPİT ve ŞİFA ZAMANI

Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… İşlevsellik ve çalışma dürtüsü yaşarız. Titizlik, detay ve mükemmeliyet önem kazanır. Ayrıntı ve detaylar her zamankinden daha çok kafamızı meşgul etmeye başlar. Eleştirel yaklaşım yüzünden karşımızdaki kişileri yorabiliriz. Yaşam alanımızı düzenlemek, temizlemek için uygundur. Alışkanlık yapacak şeylere başlamak için uygun etkiler yoktur. Çünkü rutin olanla bağlantısı alışkanlığı BAĞIMLILIK haline dönüştürebilir. Aşırı mantık duygusallıktan uzak karar mekanizmasını çalıştırmak için uygun koşulları ortaya koyar. Yeme, içme düzeni önemlidir. Midemizi rahatsız edecek yiyeceklerden uzak durmakta fayda var. Sebze ve meyve ile beslenmek, bitkisel ürünler kullanmak yarar sağlayacaktır. Bağırsak hassasiyeti fazladır.
 
Ay/Jüpiter 60’lık açısı iyimser bir duygu durumu yaratacaktır. Bolluk, bereket ve şans enerjisi yüksek etkiler var. Duygusal ve fiziksel şifa enerjisi yüksek etkiler müsait enerjiler mevcut. Başak-Yengeç aksı kökten, bilinçaltından veya ailevi düzlemden gelen sorunları keşfetmek, çözüme ulaştıracak yolları bulmak açısından uygundur. Başak enerjisiyle ‘bedeni’ şifa kanallarını açar. Bitkisel yada sıradışı şifa yollarını arayabilirsiniz. Ayrıca bilgiyi detaylı öğrenmek, seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek için uygun etkiler var.
 
Merkür/Mars 120’lik iletişim konusunda harekete geçmek, anlatmak istediğimizi açıkça ve net şekilde anlatabilmek için uygundur. Tam anlamıyla şöyle tanımlanabilir: KENDİMİ İFADE EDİYORUM! Bu etkileşimde tek bir uyarım olabilir; ANİ KARAR VERMEYİN ve GERGİNLİKTEN UZAK DURUN!
 
Ay/Pluton 120’lik açısı yeniden yapılandırma ve güçlü destekler açısından uygundur. Güç, enerji, duygusal anlamda bilinç düzeyinde yeniden yaratım enerjisi için müsait etkiler var. Başak-Oğlak aksı ‘süregelen’ bir bağımlılığın şifalanması etkisini yaratabilir. Net karar vermek, Rabb’in şifasını dilemek için uygundur. İşinizle alakalı yeni bir plan yapmak, yol ve yön çizmek için güçlü kişilerin desteklerini alabilirsiniz.
 
Ay/Venüs 120’lik aşk ve ilişkiler konusunda şanslı enerjileri hayat alanımıza getiriyor. Eğlenceli aktiviteler, sosyalleşme ve keyifli zamanlar geçirmek için uygun etkiler var. İlişkimizde devam eden, ‘süregelen’ sorunları konuşarak, huzurlu ve sevgi dolu bir etkileşimle çözüme ulaştırabiliriz.
 
Günün genel etkileri Merkür Rx olması sebebiyle SÜREGELEN sorunların çözümü için uygun etkileri beraberinde getiriyor. Gökyüzü sonsuz şifa kapılarını açmış ve bizleri yardım etmek için yanına çağırıyor. Rab’in çağırısınız her an kalbimizde duymak, her an olana HAMD ETMEK ve TESLİMİYET içerisinde sonsuz sevgiye kanal olalım hem kendimiz hem bütünün hayrına…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

15 Şubat 2014 Cumartesi

ASLAN DOLUNAY SORUYOR: NEDEN YARATILDIN?

Yeni bir dönemi kapattığımız, etkilerin yoğun olarak açığa çıktığı ASLAN DOLUNAY’ı… İstanbul Saati ile 01.54’de meydana gelen DOLUNAY enerjisi zorlayıcı enerjileri beraberinde getirirken sağlam ve ciddi kararları hayat alanımıza çekmemiz gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor. Dolunay Anı’na göre çıkartılan haritanın genel etkilerini inceleyelim. Anın yükseleni Yay Burcu; vicdan, ilahi temalar, felsefe ve bilginin önemi açıkça vurgulanıyor. Dolunay’ın etki edeceği konular yine Yay Burcu teması ile özdeşleştirilen bazı metinlerde TANRI’nın EVİ olarak ifade edilen 9.evde meydana geliyor. Şimdi burada çok önemli bir etkileşim var. İLAHİ BİLGİ’nin insanlar tarafından ortaya çıkartılmaya başlandığını, evrensel mit ve dinlerin birliğini ve NEDEN YARATILDIM? sorusunun cevaplarına ulaşmak için tüm İNSANLIK olarak harekete geçileceğini özellikle söylemek mümkündür. Zira Aslan enerjisi açıklık, netlik ve şeffaflık getirecektir. BEN dediğimiz RUHSAL ENERJİ’nin sahne önünde yaratılış amacını gerçekleştirmek için kendini ortaya koyması olarak ifade edilir. Yine Dolunay Evi’nin yöneten Güneş’in Kova Burcu’nda 3.evde yerleşimiyle. Eğitim, öğretim, evresensel bilginin geniş kitlelere eğitici bir uslupla yeniden düzenlenerek yayılacağını gösteriyor. Dikkat edilmesi gereken unsur Merkür Rx etkisiyle yarım kalan, tamamlanmamış, anlaşılmamış bilginin zihinden(3.ev) fiziksel aleme doğru görünür hale geleceğini gösteriyor. Satürn enerjisi 12.evden GEÇMİŞ HESAPLARIN bedellerinin ödenmesi koşuluyla bu yapılanma ve bilgilenmeye ulaşılacağını anlatıyor.
 
Dolunay Anı haritasında Ay/Mars 60’lık enerjisi harekete geçirici, kışkırtıcı ve ilişkiler yoluyla başlayan bir arınma, temizlenme sürecine ışık tutuyor. 11.evden gelen Mars desteği umutların, dileklerin kabulü ve bu Dolunay Etkileri’nin MÜCADELE ederek geleceğini gösteriyor.
Ay/Satürn 90’lık etkisiyle YENİDEN YAPILANDIRMA, GEÇMİŞ HESAPLAR gündemde olacaktır. Samimi olmayan, riyakar, Zan Ederek ortaya koyduğumuz her türlü hareket ve durum bizleri zorlayacaktır. 12.evden gelen bu açılanma Allah’ın İrade sıfatını açığa çıkartarak bu samimiyetsiz enerjiyi hastalık, depresyon yada kayıp enerjisiyle ŞAFİ esması gereği ŞİFALANDIRICAĞINI anlatıyor. Geç olmadan YÜZLEŞİN kendinizle…
 
Ay/Güneş 180’lik Eri-Dişil enerjilerde dengesizlik meydana geleceğinden ilişkilerde bozulma enerjisi ortaya çıkabilir. Yönetici, otorite pozisyonunda olan kişilerle sorunlar ortaya çıkabilir. Zıtlaşma, karşıtlık bu enerjinin dışa vurum şeklidir. İnatlaşma, karşı çıkma, gerilim yerine tevekkül ve teslimiyet enerjisini ortaya koymak doğru olacaktır. Bu enerji Rahman ve Rahim enerjisinin dengesizliği anlamına geldiğinden BÜTÜNLEŞME anlamı taşır. Bu iki esma zaten TAM ve BÜTÜNLÜK içerisindedir. Bizler yaşam içerisinde edindiğimiz yanlış inanç ve tecrübeler sonucu İKİLİK yaratırız. Bu karşıtlık BİR’LİĞİN farkına varmak için muhteşem bir şans verebilir. Örneğin; ters olan karşınızdaki değil çünkü karşınızdaki zaten SİZ’siniz! Bu bakış açısı EVRENSEL BİRLİK bilincine ulaşmak noktasında yardımcı olacaktır.
 
Satürn enerjisi yoğun olarak ortaya çıktığından Rabb’in Ed Darr, Ya Sabır ve Ya Kahhar esmaları aşikar olacaktır. Hiçbir enerji kötü, olumsuz değildir; sadece insani bakış açımız ve farkındalığımız nispetinde yaşadığımız kısıtlanma enerjisinin yoğunluğu değişecektir.
 
Allah’ı nasıl görüyorsun? Aslolan soru burada başlıyor! KORKULACAK bir öcü mü? Yoksa ŞEFKATİYLE seni saran sahiplenen bir enerji mi? Yada tüm ZENGİNLİK enerjisini özünde barındıran bir yaratıcı mı? Öten de mi algılıyorsun? Yoksa seni CEZALANDIRAN bir Tanrı’n mı var? İşte tüm bu soruların cevabı İnsani Gerçekliği yaratım sürecinde karşımıza çıkan ZAN ettiğimiz Tanrı inanç kalıplarının fiziksel alemde bizlere yaşatmış olduğu ZAN EDİLEN algısal gerçeklerdir.
Tüm bu kalıpları yıkarak ALLAH’ı ötende değil; özünde hissetmelisin ki; özünden sana uzanan o ŞEFKATLİ eli tutabilesin… Dolunay’ın vurguladığı en önemli gerçek: ALLAH, YÜCE YARATICI, YEHUDA, BUDA, EVRENSEL ENERJİ yada neye inanıyorsan(!) İNANDIĞIN DUYGU DURUMU İLE SINANACAKSIN! SONRA DÖNÜŞTÜRÜLECEK ve ÖZ GERÇEĞİ’NE ULAŞACAKSIN! ÖZ GERÇEK NE İSE O’NA DOĞRU GİDECEKSİN KAÇIŞ YOK MÜKEMMEL BİR EYLEM PLANI VAR SADECE… Rabb’im SENİ SEVİYORUM, SENİ SEVİYORUM, SENİ SEVİYORUM… TESLİM OLDUM… BEN YADA SEN NE FARKEDER? TEK GERÇEK ‘O’…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim…
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

14 Şubat 2014 Cuma

GERÇEK SEVGİYİ BULMANIZ DİLEĞİYLE…


Ay Aslan Burcu’nda hareketine devam ediyor… Dolunay’a doğru hızla yaklaşıyoruz. Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Güneş/Ay 180’lik gerilme, kutuplaşma etkisi yaratabilir. Eril-Dişil enerjilerde dengesizlik meydana geleceğinden ilişkilerde bozulma enerjisi ortaya çıkabilir. Yönetici, otorite pozisyonunda olan kişilerle sorunlar ortaya çıkabilir. Zıtlaşma, karşıtlık bu enerjinin dışa vurum şeklidir. İnatlaşma, karşı çıkma, gerilim yerine tevekkül ve teslimiyet enerjisini ortaya koymak doğru olacaktır. Bu enerji Rahman ve Rahim enerjisinin dengesizliği anlamına geldiğinden BÜTÜNLEŞME anlamı taşır. Bu iki esma zaten TAM ve BÜTÜNLÜK içerisindedir. Bizler yaşam gailesi içerisinde edindiğimiz yanlış inanç ve tecrübeler sonucu İKİLİK yaratırız. Bu karşıtlık BİR’LİĞİN farkına varmak için muhteşem bir şans verebilir. Örneğin; ters olan karşınızdaki değil çünkü karşınızdaki zaten SİZ’siniz! Bu bakış açısı EVRENSEL BİRLİK bilincine ulaşmak noktasında yardımcı olacaktır.

-Detayları yarın yayınlanacak olan DOLUNAY yazımda sizlerle paylaşıyor olacağım-

Ay/Satürn 90’lık sıkıntı, daralma ve gecikme hissi yaratacaktır. Endişe ve yetersizlik sebebiyle sebepsiz alınganlık, tartışmalar ortaya çıkabilir. Aslan-Akrep aksı ZAN etkisini çok fazla ortaya çıkartacaktır. Dolunay enerjisine doğru giderken Satürn etkisi sürekli tekrarlayan, düzeltmediğimiz yada görmezden geldiğimiz pek çok konuyu gün yüzüne çıkartacaktır. Aslan enerjisinin açıklığı ve Akrep’in dönüştürücü etkisiyle şifalandırıcı bir enerjiye kanal olacağını düşündüğüm bir etkileşim meydana gelecektir. Elbette, kolay bir etki değil… Yeniden yapılanacak bir BEN etkisi bazı şeylerin arkada kalmasına sebep olacaktır. Her bitiş bir başlangıçtır.

14 Şubat Sevgililer Günü’nüzü içten dileklerimle kutlarım. Etkiler sert, zorlayıcı ve yapılandırıcı bir enerji yaymakla birlikte gerçek SEVGİ tüm bu etkilere karşı sarsılmadan durabilir zira GERÇEK SEVGİ ise…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim...

Sevgiler,

Güçlü Metin

13 Şubat 2014 Perşembe

DAHİ MİYİM NEYİM?

Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Ay/Uranüs 120’lik sıradışı, sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Aslan-Koç aksında yönetici konumunda olan kişilerle ilgili şaşırtıcı konuların açığa çıkacağına işaret ediyor. Ayrıca Ay halkı temsil ettiğinden halkın açık ve net bir şekilde bazı konularda toplu harekete(Uranüs) geçeceğine işaret edebilir. Devrimci ruhumuzun ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Hepimizin içinde ruhsal devinimlere açık bir özgürlük şovalyesi vardır. İşte Uranüs bu şovalyeyi dile getirebilir. Sosyal medyanın yoğun olarak kullanılacağını söyleyebilirim. Skandal niteliğinde şaşkınlık yaratacak konular açığa çıkabilir.

Merkür Balık Burcu’ndan Kova Burcu’na geçiyor. Sıradışı, evrensel arkadaşlık sınırlarını zorlayacağımız, özgür ve yaratıcı düşüncelere yelken açacağımız günlere giriyoruz. İletişim, farkındalık ve teknik konular ön planda olacaktır. Merkür Rx hareketine devam ettiğinden yarım kalan bilimsel gelişmeler ve yaratıcı çalışmalarda eksik noktalar yakalanabilir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

12 Şubat 2014 Çarşamba

ACELE ET-ME!

Ay halen Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Zira Yengeç kollektif bilinçaltından gelen genetik miraslarla ciddi şekilde etkilidir. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Ülkemiz topraklarında şehit olmuş, yaşamış tüm atalarımız adına dua edebilir, onların koruyucu enerjilerini üzerimizde hissedebiliriz. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır. Aşırı yemeye düşkünlük kilo problemlerine sebebiyet verebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı temkinli olun.
 
Ay/Satürn 120’lik açısı sağlam, dengeli ve kararlı etkiler verecektir. Geçmişten gelen birikmiş enerjilerin dengeli şekilde yapılandırılması, açığa çıkartılması noktasında tezahür edecektir. Duygusal anlamda ciddi kararlar alınabilir. Yuva ve aile konularında ciddi adımlar atılmasına yardımcı olacaktır. Kontrol mekanizması ön plandadır. Yengeç-Akrep aksı içsel dinamiklerin yeniden düzenlenmesi noktasında yardımcı olacak; Akrep ise oluşan yepyeni iç dinamikleri değiştirip dönüştürerek yepyeni bir form verecektir.
Ay/Mars 90’lık açısı sinirli, agresif ve gergin tavırlara sebep olabilir. Acele hareket etmek yüzünden istenmeyen kaza ve sakarlıklar ortaya çıkabilir. Yengeç-Terazi aksı ‘duygusal ilişkiler’ noktasında meydana gelecek gerilimleri açıkça gösteriyor. Zira uzun süredir açıklanmayan, bastırılmış öfkenin birikerek dışarı taşması söz konusu olabilir. Ağzımızdan çıkanlara her zaman DİKKAT edelim fakat BUGÜN daha çok DİKKAT edelim! İletişim kazalarına açık etkiler söz konusu. Ayrıca hızlı araba kullanmayınız! Enerjiyi hafif spor ve egzersizler yaparak boşaltmanızı, nötrolize etmenizi öneririm. Pilates, yoga, eskrim veya tempolu yürüyüş(jogging) öneririm.
Öğlen saatlerinden sonra Ay Boşluk’ta hareket edeceğinden yeni başlangıç, anlaşma ve kararlar için uygun etkiler yok. Akşam saatlerine kadar devam edecek bu etki sebebiyle süregelen işleri tamamlamak uygun olacaktır.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin

11 Şubat 2014 Salı

DUYGUSAL VE FİZİKSEL ŞİDDET VAR, TEMKİN ZAMANI!

Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Zira Yengeç kollektif bilinçaltından gelen genetik miraslarla ciddi şekilde etkilidir. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Ülkemiz topraklarında şehit olmuş, yaşamış tüm atalarımız adına dua edebilir, onların koruyucu enerjilerini üzerimizde hissedebiliriz. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır. Aşırı yemeye düşkünlük kilo problemlerine sebebiyet verebilir. Mide rahatsızlıklarına karşı temkinli olun.
 
Ay/Uranüs 90’lık açısı ani tepkiler, sıradışı çıkışlar ve gergin enerjilere karşı temkinli olmakta fayda var. Yengeç-Koç aksı aile içi tartışmalar, duygusal çalkantılar, gerilim ve sebepsiz, ani, kırıcı tepkiler konusunda bizleri uyarıyor.
Ay/Pluton 180’lik açısı saldırı, baskı, şiddet konularını gündeme getirecektir. Üzerimizde duygusal anlamda çok ciddi baskı hissedebilir hatta kadınlara şiddet haberleri duyabiliriz. Geç saatlerde hanımların dışarı çıkmasını uygun görmüyorum. Taciz, tecavüz, cinsel istismar konuları yaşanabilir, ALLAH korusun. Yengeç-Oğlak aksı var olan yapının sarsılması, yıkılması noktasında ciddi dönüşümlere işaret ediyor.
Ay/Venüs 180’lik ilişkilerde gerilme, tartışma ve yol ayrımını beraberinde getirebilir. Karşımızdaki kişilere karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliriz. Aile içi ilişkilerde bozulma, ani bir kararla evi terk etme kararı alınabilir, ruhsal huzursuzluk etkisi ortaya çıkacaktır.
Ay/Jüpiter kavuşum etkisi olması ise, tüm bu etkileri iyicil değil ‘olumsuz’ yönde etkileyecektir. ABARTI etkisi getirecektir. Tüm davranışlarımızda aşırı abartılı, sınırları bilmez ve fanatik bir davranış modeliyle davranarak karşımızdaki ve kendimize zarar verebiliriz, TEMKİN zamanlarındayız.
Tüm bu etkileşim BÜYÜK KARE açısını oluşturacağından günün genelinde ZOR ve BASKICI enerjiler KAHHAR ve CEBBAR esmasını aşikar edecektir. Bu etkilerde Ya Halim ve Ya Vedud esması çekmek hayırlı olacaktır.
‘La ilaha illa ente Subhaneke inniy küntü minezzalimiyn’ duasını okumak gün içinde hayırlı olacaktır.
Ülke haritamız açısından baktığımızda halk arasında huzursuz ve gergin enerjiler açığa çıkabilir. İç karışıklık, fikirsel ayrılıkların ortaya çıkartacağı gruplaşma sorun yaratabilir. Ayrıca, boşanma davalarında ciddi artış ortaya çıkabilir. Finansal bir krizin ilk sinyalleri bugün ortaya çıkabilir. Sağlık konusunda temkinli olmakta fayda var. Cinayet, kaza ve cinnet haberleri gündemi oluşturabilir. Doğa olaylarında sıkıntılı haberler alınabilir.
Finansal konularda aşırı harcama, ödemeler, vergi ve miras konuları gündeme gelebilir. Muhasebenizi iyi tutun, temkinli olun, yeni olan hiçbir işe başlamayın. TEMKİN TEMKİN TEMKİN…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin

10 Şubat 2014 Pazartesi

RAHİM’DEN MUSAVVİR’E KADIN…

Ay Yengeç Burcu’nda hareket ediyor… Kökler, atalar, aile ve geleneklerin vurgu kazanacağı etkiler var. Zira Yengeç kollektif bilinçaltından gelen genetik miraslarla ciddi şekilde etkilidir. Duygusal reaksiyonları atalarımızdan getirdiğimiz genetik duygusal birikimle dışa vururuz. Güvenlik, emniyet, vatan, millet bütünlüğü önem kazanır. Kadınları temsil eden Ay etkisinin değişkenliği sebebiyle ‘duygusal ve hormonel’ değişimler ağırlık kazanır. Ülkemiz topraklarında şehit olmuş, yaşamış tüm atalarımız adına dua edebilir, onların koruyucu enerjilerini üzerimizde hissedebiliriz. Toplumsal yardımlaşma için uygun etkiler vardır. Anne, kadın temaları ağırlık kazanacaktır.
Ay/Merkür 120’lik iletişim konusunda rahat bir akışa işaret ediyor. Sözlü ve yazılı her türlü anlaşma, ticari faaliyet, sözleşme, toplantı konuları rahat bir şekilde akacaktır. Fakar Merkür Rx etkisini UNUTMAYIN! Yeni başlangıçlardan uzak durun sadece geçmişten gelen yarım kalmış işleriniz varsa bunları tamamlayabilirsiniz. Sezgisel farkındalığın yükseleceğini söyleyebilirim. Aynı zamanda anne, aile ve büyüklerinizi hatırlayarak güzel bir hediye alabilir; eşinize minik bir jest yapabilirsiniz. Kadınlar, Rabbin ‘Rahim’ sıfatını her daim yaratıcılıkla aşikar ederler. Onlar, biz erkeklere ‘emanet’tir. Kadınlara hak ettikleri değeri her daim vermeliyiz. Ben, tüm Dünya Kadınları’na Güçlü Metin olarak teşekkür, sevgi ve saygılarımı bu vesileyle iletmek isterim… Saygıyla önünüzde eğiliyorum…
Ay/Neptün 120’lik açısıyla akşam saatlerinde ilahi kaynakla bağlantıya geçebilecek etkiler altına giriyoruz. Manevi açılım, zikir, ibadet ve tefekkür için muhteşem açılımlar söz konusu. İlahi kaynağın geçmişten gelen tüm DNA etkileşimlerinizi şifalandıracağı ‘özel’ bir enerji söz konusu… Dua enerjinizi BÜTÜNÜN HAYRINA olarak yapılandırın… Burada ‘kollektif’ bir etkileşimden bahsediyoruz. Tüm insanlığın en derin var oluş sebebiyle yüzleşerek tüm bilinçaltınızı Rab Enerjisi’ne çevirebilirsiniz. İlahi kaynağın şifalı sularında, insanlığın sevgi birliğinde yüzerek, Allah’ın en sevgili Vedud esmasıyla hemhal olabilirsiniz. Sadece BIRAKIN kendinizi HİÇ olmanın keyfine… Bir rüzgar sizi alsın götürsün uzaklara, sevgi yağmurları kalbinize aksın… Oradan toprağa insin… Toprak yeşersin sevgi renklerinde pembe, yeşil, mor, lale ve güllerle… Rüyalarınız rehber olsun, yaratıcılığınızı Musavvir esması gereği açığa çıkan ALLAH’ın her ŞEY’deki yansımasına ayarlayın. O siz; Siz O olun… Minicik bir bebeğin gülümseyişinde saklıdır bazen Rab’in Şifası… Evrensel sevgiye, Doğa Ana’ya emanet edin tüm benliğinizi… Sırılsıklam AŞK yağmurları yıkasın tüm BEN dediğiniz ZAN’ları…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin

9 Şubat 2014 Pazar

ZİHNİMİZİ RAB ENERJİSİNE AÇALIM

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… İletişim, haberleşme ve yazışmaların artacağı etkiler var. Sosyal medyanın aktif olarak kullanılacağını söyleyebiliriz. Sinir sistemi hassaslaşabilir. Merkür Rx etkisiyle iletişimde aksilikler yaşanabilir. Mail, yazışma ve sözleşmelerinizi kontrol ediniz. Yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olun.

Ay/Güneş 120’lik açısı olumlu etkiler yaratacaktır. Kendimizi rahat bir şekilde ifade etme şansımız olacaktır. Kadın-erkek ilişkilerinde iyileşme gözlenebilir. Birisinden bir şey isteyeceksek uygun etkiler var. Etkin ve önemli kişilerin desteklerini görebiliriz. İşle alakalı atılım yapabilir, elde olan ve yarım kalan projeleri(Merkür Rx yeni işlere başlamıyoruz!) tamamlayabiliriz. İkizler-Kova aksı iletişim konuların ön plana çıkartacaktır. Yaratıcı işler, topluma genel anlamda fayda sağlayacak konular üzerinde beyin fırtınası yapmanızı öneririm. Din, tasavvuf ve şifa konularında sıradışı teknikler, size yardımcı olacak kişilerle karşılaşma şansınız olabilir. Rabb’in varlığını size hatırlatacak tesadüfi karşılaşmalara kalbinizi açınız… Allah’tan bir isteğiniz konusunda yardım istemek için sabah ve öğlen saatleri özellikle çok uygun etkiler var.
Ülke haritamız açısından bakarsak; gizli konular, hastaneler, hapishanelerle ilgili konuların gündeme geleceğiniz anlatıyor. Dedikodu ve can sıkıcı haberler duyabiliriz. Toplumsal bilinçaltı önemli değişim ve dönüşümlere sebep olacaktır. Konuşulmayan konuşulmaya başlayacaktır.
Ay/Mars 120’lik etkisi enerjimizi yükseltiyor. Atalet duygumuzu üzerimizden atarak harekete geçmek için uygun etkiler var. İkizler-Terazi aksı ilişkileri düzenlemek, iletişim kurmak ve sosyalleşme enerjisini hayat alanımıza getirecek. Bilgiyi paylaşma, yayma ve bütünün hayrına dua ve olumlu enerjileri evrene gönderelim. Egzersiz yapabilir, arkadaşlarınızla güç gerektiren sporlara yönelebilirsiniz.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin
 

8 Şubat 2014 Cumartesi

MAVİ

Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… İletişim, haberleşme ve yazışmaların artacağı etkiler var. Sosyal medyanın aktif olarak kullanılacağını söyleyebiliriz. Sinir sistemi hassaslaşabilir. Merkür Rx etkisiyle iletişimde aksilikler yaşanabilir. Mail, yazışma ve sözleşmelerinizi kontrol ediniz. Yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olun. Bronşlarımızla ilgili sorunlar yaşanabilir. Mavi rengi hayat alanınızda bolca kullanın. Bilgisayarınıza mavi renkte masa üstü koyabilir, mavi fular takabilir yada mavi t-shirt giyebilirsiniz. Hatta mavi renkte bir dairenin içerisinde olduğunuzu imgeleyebilir, iletişim alanıyla ilgili çakranızı aktive edebilirsiniz. Ya Fettah ve Ya Basıt esması size yardımcı olabilir.
Ay/Merkür 90’lık açısı iletişim alanında sorun yaratabilir. İkizler-Balık aksı zihinsel faaliyetlerde durağanlaşmaya sebep olacaktır. Fikir ve kararlarda bulanıklaşma etkisi yaratabilir. Yanlış anlaşılmalara müsait etkiler var. Ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerekiyor!
Güneş/Neptün 90’lık açısı dağılma, kafa karışıklığı ve hayal kırıklığı etkisi yaratabilir. Bağımlılık yaratacak şeylere karşı temkinli olunuz. Aşırı hassas hissedebilirsiniz. Anlık duygusal tepkiler verebilir, yanlış kararlar alabilirsiniz. Bu etkiyi olumlu şekilde kullanabilir; kollektif bilinçaltıyla temasa geçebilirsiniz. Acılara duyarlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Sadaka vermenizi öneririm. Tüm sistem alış-veriş enerjisi içerisinde hareket eder.
Ay/Uranüs 60’lık hayatımızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. İkizler-Koç aksı iletişim, haberleşme ve sosyal medyanın yoğun olarak kullanılması noktasında etkiler getiriyor. Entelektüel sohbetler, sıradışı aktiviteler için etkiler var. Sosyalleşebilir, insanlarla iletişime geçebiliriz.
Mavi bir kanat çırpar ruhum semalara… Huzur, sevgi ve barış mavi gökyüzünden hayatlarımıza akıtır. Rabbin aydınlık enerjileri hepimize anlayış ve idrak getirsin…
Ülke haritamız açısından bakarsak; gizli konular, hastaneler, hapishanelerle ilgili konuların gündeme geleceğiniz anlatıyor. Dedikodu, can sıkıcı ve asparagas haberler alabiliriz.
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin
 
Dua ve Zikir hakkında detaylı bilgi için:
Sayın Ahmed Hulusi’nin ‘Dua ve Zikir’ kitabına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

 

7 Şubat 2014 Cuma

HER GECENİN BİR SABAHI VARDIR


Ay Boğa Burcu’nda hareketine halen devam ediyor… Sağlam, kalıcı ve ciddi kararlar almak için uygun etkiler var. Bütçe, finans ve ekonomik konularda karar alabiliriz. Para konusunda yatırım yapmak istiyorsanız etkiler çok uygun. Ay büyümekte olduğu için bolluk, bereket katlanarak artacaktır. İştahımız açılabilir, keyfe düşkünlük olabilir. Tembellik ve hareketlerimizde yavaşlık oluşabilir. İnatçılık ve sabitlikten kaçınmakta fayda var. Somut ve gerçekçi işlere başlayabilirsiniz. İştah kontrolü yapmakta fayda var, kilo almaya çok müsait etkiler var. Boğaz ve boyun bölgemizde hassasiyet oluşabilir, temkinli olalım. Kulaklarımızı korumakta fayda var. Ay Boğa Burcu’nda olduğundan evlilik, söz ve nişan için adım atılabilir. İlişkinizde gelecek kararları alabilirsiniz. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Köklü gıdalar tüketmenizi öneririm.

Ay/Satürn 180’lik açısı gecikme, durgunlaşma ve endişeli duygulara işaret ediyor. Boğa-Akrep aksı boğaz, boyun ve tiroid hastalıklarına sebebiyet verebilir. Zira astroloğunuz Güçlü Metin şuan boğazları şişmiş vaziyette bu yazıyı sizlere yazıyor. Lafı gelmişken tüm hastalara acil şifalar dilerim. Konuya dönersek; Boğa-Akrep aksı kaynaklarda gecikmeler, ödenmemiş borçların aniden gün yüzüne çıkması, vergi, nafaka gibi konularda can sıkıcı, geciktirici etkiler yapacaktır. BENİM dediğiniz, sahip olduğumuza inanarak FİRAVUN enerjisini çektiğimiz herşeyi BIRAKIN! Bu aksın en olumlu kullanımı bu olurdu. Ayrıca, sevgi konusunda baskılanmış hissedebilir, pek çok şey için sahip olamadıklarınıza isyan edebilirsiniz. Bu evrede Ya Basıt esması çekmenizi öneririm.

Yunus’un ettiği aşağıdaki duayı ayrıca öneririm.

La ilahe illa ente Subhaneke inniy küntü minezzalimiyn

Öğlen saatlerinden sonra Ay Boşluğa gireceğinden yeni başlangıç, görüşme ve işler için uygun etkiler yok. Süregelen işlerinize devam edebilirsiniz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesiniz temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin
http://guclumetinleastroloji.blogspot.com/


Dua ve Zikir hakkında detaylı bilgi için:

Sayın Ahmed Hulusi’nin ‘Dua ve Zikir’ kitabına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir.htm

6 Şubat 2014 Perşembe

GANİYY ESMASININ BOLLUK ve BEREKETİ: HOŞGELDİN

Ay Boğa Burcu’nda hareketine devam ediyor… Sağlam, kalıcı ve ciddi kararlar almak için uygun etkiler var. Bütçe, finans ve ekonomik konularda karar alabiliriz. Para konusunda yatırım yapmak istiyorsanız etkiler çok uygun. Ay büyümekte olduğu için bolluk, bereket katlanarak artacaktır. İştahımız açılabilir, keyfe düşkünlük olabilir. Tembellik ve hareketlerimizde yavaşlık oluşabilir. İnatçılık ve sabitlikten kaçınmakta fayda var. Somut ve gerçekçi işlere başlayabilirsiniz. İştah kontrolü yapmakta fayda var, kilo almaya çok müsait etkiler var. Boğaz ve boyun bölgemizde hassasiyet oluşabilir, temkinli olalım. Kulaklarımızı korumakta fayda var. Ay Boğa Burcu’nda olduğundan evlilik, söz ve nişan için adım atılabilir. İlişkinizde gelecek kararları alabilirsiniz. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Köklü gıdalar tüketmenizi öneririm.
 
Ülkemiz haritasında sosyal grup, parti ve dernek haberlerinin yanı sıra gençlerin bilimsel başarılarıyla alakalı konular gündeme gelebilir. Sosyal medyanın aktif kullanılacağını söyleyebilirim. Geleceğe umutla bakan genç kişilerin olumlu mesaj veren söylemleri olabilir.
 
Ay/Jüpiter 60’lık açısı maddi-manevi bolluk, bereket ve kazanç kapılarını açacak destekleyici etkiler sunuyor. Yabancılar ve hukuksal konularda olumlu enerjiler ortaya çıkıyor. Rezzak ve Ganiyy esmalarının kuvveleri bilinçaltı tarlamızda yeşeriyor. Finansal açıdan destekleyici, şanslı enerjileri hayat alanınızda hissedeceksiniz. Boğa-Yengeç aksında meydana gelmesi sebebiyle somut, maddi ve finansal kar kaynaklarını harekete geçirici etkiler sunacaktır. Emlak, ev, arsa ve ticari yatırımlar için sabahın erken saatleri çok uygundur. Değerli mücevherat yatırımı yapabilir, finansal danışmanınızdan ekonomik yönlendirme için doğru destekler alabilirsiniz.
 
Ay/Pluton 120’lik açısı güçlü kişilerin desteğini alabileceğiniz etkiler var. Sağlam bir yatırımcı yada emlak danışmanı doğru bir yönlendirmeyle az finansal yatırımla çok sağlam bir yatırım yapmanıza yardımcı olabilir. Zira Pluton sizi psikolojik anlamda değiştirip, dönüştürecek OLUMLU etkileri hayat alanınıza çekecektir. PARA ENERJİSİ ile ilgili olumsuz yargı, düşünce ve inanç kalıplarınızı sonsuza kadar değiştirecek çalışmalar yapabilirsiniz.
 
Günün Olumlaması:
BOLLUK, BEREKET ENERJİSİ HAYATIMA AKIYOR, KABUL EDİYORUM… İZİN VERİYORUM
GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY GANİYY … OLDU BİLE… BİİZNİLLAH
-Gün içerisinde sık sık ayna karşısında tekrarlamanızı öneririm-
 
Ay/Venüs 120’lik açısı ilişkilerde olumlu etkiler yaratıyor. Sosyalleşebilir, insanlar arasında sevgi ve muhabbet dolu konuşmalar meydana gelebilir. Boğa-Oğlak aksı madde ve fiziksel alemde tezahür edecek gelişmeler yaşatacaktır. Sevdiğiniz kişiden güzel ve bir o kadar maddesel değeri yüksek hediye alabilirsiniz. Evrenin sonsuz bereket ve rahmeti bugün hepimizi kuşatıyor. Zira bugün Jüpiter Günü! Giyim, moda, estetik konularına yönelebilir, kişisel bakım yaptırabilir yada evinizi dekore edebilirsiniz.
 
Tüm bu güzel enerjilerin yanı sıra akşam saatlerinde Ay/Güneş 90’lık açısı etkinleşiyor. İlişkilerde ufak tefek gerginlikler, otorite konumundaki kişilerin baskısını üzerimizde hissedebiliriz. Ayrıca, ikili ilişkilerde BEN merkezli EGO çatışmaları gündeme gelebilir. BEN değil BİZ demeyi öğrenirsek bu etkiden korunmuş oluruz. Boğa-Kova aksı SABİT fikir sebebiyle oluşacak gerginliğe işaret ediyor. Güneş Kova enerjisi özgür, umursamaz yada Boğa’nın maddesel beklentilerinin aksine paraya önem vermeyen bir baba, eş, yönetici yada patron olarak düşünülebilir. Bunu evrenin bu güzel güne olan NAZAR BONCUĞU olarak değerlendiriniz…
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

5 Şubat 2014 Çarşamba

SAKİN, DİNGİN VE HUZURLU

Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Sağlam, kalıcı ve ciddi kararlar almak için uygun etkiler var. Bütçe, finans ve ekonomik konularda karar alabiliriz. Para konusunda yatırım yapmak istiyorsanız etkiler çok uygun. Ay büyümekte olduğu için bolluk, bereket katlanarak artacaktır. İştahımız açılabilir, keyfe düşkünlük olabilir. Tembellik ve hareketlerimizde yavaşlık oluşabilir. İnatçılık ve sabitlikten kaçınmakta fayda var. Somut ve gerçekçi işlere başlayabilirsiniz. İştah kontrolü yapmakta fayda var, kilo almaya çok müsait etkiler var. Boğaz ve boyun bölgemizde hassasiyet oluşabilir, temkinli olalım. Kulaklarımızı korumakta fayda var. Ay Boğa Burcu’nda olduğundan evlilik, söz ve nişan için adım atılabilir. İlişkinizde gelecek kararları alabilirsiniz. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun.
 
Ay/Merkür 60’lık açısı iletişim konusunda olumlu destek verecektir. Konuşma, yazma ve ifade etmek noktasında uyumlu etkiler yaratacaktır. Anlaşma, sözleşme, toplantı, ticari faaliyetlerde uyum ve denge verecektir. Boğa-Balık aksı yaratıcı, sanatsal konuları somut olarak ortaya koyabileceğimiz muazzam etkiler yaratıyor.
 
Ay/Neptün 60’lık açısı evresel sevgi ve bütünleşme duygularını açığa çıkartacaktır. Merhamet ve fedakarlık teması hayat alanımızda görünür hale gelecektir. Manevi konulara yönelmek, ibadet, tefekkür, zikir ve meditasyon için çok müsait etkiler var. Yaratıcılık gerektiren konularda ilham alabilir, eser ortaya koyabilirsiniz.
 
Sakin, dingin ve huzurlu bir ÇARŞAMBA bizleri bekliyor. Ruhunuza iyi gelecek meditatif çalışmalar yapmanızı öneririm. Bugün sıklıkla ‘DENGEDEYİM BİLİYORUM’ olumlamasını ayna karşısında tekrarlamanızı öneririm. Akşam Fettah ve Vedud esmalarını çekebilir, ilahi enerjiyle irtibata geçecek ortamlar oluşturabilirsiniz. Gözlerinizi kapatın, bembeyaz bir NUR TOPU’nun içerisinde olduğunuzu düşünün. Tüm olumsuz duygu ve düşüncelerin hayat alanınızdan temizlendiğini imgeleyin, düşünün ve inanın.
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

4 Şubat 2014 Salı

ÖLÜME DOĞMALI İNSAN

Gerçeğe gözlerimi açtım… Damla damla acıydı tüm benliğim… Geçmişi arkada bıraktım… Hareket vakti geldiğinde durmamak lazım limanda… Gemi açıldı uçsuz bucaksız ÖLÜM ADASI’na… Tek kelime tek sözcükle TEK’İN SEYRİ ne keyiflidir… Sözcükler bitti.. Nefes nefes Ya Hu Ya Hu Ya Hu… Öledursam, yaşayamazdım bu diyarlarda… Öledurdum… Baharı giydim üstüme… Kefenim yemyeşil toprak… Kapkara öfkelerim yıkanmış musalla taşlarında… Çatlak çömleklerin yıldızlı çiçeklerine açtım… Çiçek oldum, böcek oldum, yağmur oldum, HİÇ OLDUM… VAR’OL’MADAN VARDIM… Varlığıma Secde ettim… Secde ettiğim O… Elif, Lam, Mim… Gözümü açtım Rüya Alemi’ne uyandım… Tek aradığım O… O binlerce sıfırın sonundaki sonsuzluğun sonsuzu… Alemlerin hem içi hem dışındaki… Bütün… Ben… Gece’ye aydım… Sabaha uyandım… Kelimeler zihnimin oyunları… Lamba Cini… Benim hayatımda var sandıklarım Lamba Cini… Lambada Cin mi? Ne saçmaladın zihnim… Sus… Konuşma… ‘Sus’ diyorum sana… Hayır şimdi ‘sus’… Sessizliği seziyorum… Sezgez kabilinden sessiz yoldaşların yolundayım… Yol ayrımı, bitik, tükenik, geberik… Yok, var, bitti… Daha yazacaklarım var… Yeşeren fikirlerin tohumları altın, gümüş, toprak, su gibi parlak… Fikrime küsmüşüm nicedir… Seni yok sanmışım nicedir… Neyin son deliğinde ses olmuşum, ses vermişim dertli gönlü kırıklara… Ben yok O… O kere milyon düşüncem ‘SUS’ diyorum sana… Ses etme, aşk etme, naz etme… Ey deli düşüncem, canıma kastetme… ÖLDÜM ÖLDÜM ÖLDÜM… Çağladı ölüm akan ırmaklardan… Es’ti ölüm tüm Dünya’da… YAŞADIM YAŞADIM YAŞADIM… Ben ölüyken yaşadım… Biz’e varmadan BEN kuyularında kayboldum… Bir dem misali gerçek yudumladım… ÖLDÜM ÖLDÜM ÖLDÜM… HU HU HU… Yaşa, kaybet, ÖLÜME DOĞ, her dem ÖLÜYKEN… Elif, Lam, Mim…
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini dilerim…
Sevgiler,
Güçlü Metin

3 Şubat 2014 Pazartesi

DİLEYİN OLSUN, DÜŞÜNÜN GERÇEKLEŞSİN! OLDU BİLE...

Gökyüzünde 05.36 itibariyle HİLAL belirdi. Eski kadim öğretilerde yeni başlangıçların HİLAL döneminde yapılması hayırlı olarak görülürdü. An haritasına bakıldığında HİLAL enerjisinin 29 derece Balık Burcu’nda meydana geldiğini görürüz. İradenin sonsuzluğu, bilinmeyenin bilinir hale geldiği ve sonsuz ŞİFA enerjisinin beslenip büyümeye başladığını söyleyebiliriz. Bu evrede ortaya konacak herşey kişinin sınırsız imgeleme, hayal etme ve Rabbi’yle olan evrensel birlik ve bütünlüğünü ortaya koyduğu MUSAVVİR esması gereği yaratıcılığını ortaya koyduğu oranda beslenip büyüyecektir. An haritasında Oğlak Burcu yükseliyor. Pluton ve Venüs tam yükselen derecesiyle birleşmiş durumda. Bu etkinin eski, köhnemiş, miladını doldurmuş tüm düşünce ve inanç kalıplarının yıkılıp YENİDEN YAPILANMA enerjisini ortaya çıkartacağını gösteriyor. Zira Hilal’in yerleştiği 3.evin iletişim ve zihinsel düşünme yetilerini sembolize ettiğini düşünürsek DÜŞÜNME KALIPLARI’nın yeniden şekilleneceğini, MUSAVVİR esması gereği Rabbin Yaratıcı Kuvveleri’nin açığa çıkacağını söylemek doğru olacaktır. 29 derece döngüleri astrolojide önemlidir. Çünkü bişeylerin sonu olarak nitelendirilir. Doğum anı enerjisi gibi bir etki yaratır. Rabbin zihinsel yaratım enerjisinin son noktalarında olduğumuzu söyleyebilirim. Yeni şekillenen her türlü istek, dilek, dua ve yaratım enerjileri Kuantum Düzlem’de enerji olarak var olmaya başladı. Şimdi ise, büyüyüp gelişerek hayat alanlarımızda görünür hale gelmeye başlayacaktır. İstek ve dileklerimizi çok DİKKAT edelim. Burada DÜŞÜNCE GÜCÜ’nün ne derece kuvvetli olduğunu görüyoruz. Hilal yönetici gezegeni Jüpiter’in ikili ilişkiler evinde yerleşmesi ve Hilal’in de yakın çevreyi gösteren alanda bulunmasıyla yakın çevremizle başlayacak DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM enerjisini açıkça gösteriyor.
 
Hilal hepimize güzellik ve hayırlar getirsin… BİİZNİLLAH
 
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
 
Sevgiler,
Güçlü Metin

2 Şubat 2014 Pazar

EVREN YEPYENİ HEDİYE PAKETLERİ HAZIRLIYOR


Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor. Evrensel sevgi, bütünleşme ve merhamet temalarının ön planda olacağı günlerdeyiz. Dua, zikir, ibadet ve tefekkür için uygun etkiler var. İlahi olanla bütünleşme, görünmeyeni anlamlandırma ve soyut düşünebilme etkilerini yoğun şekilde hissedeceğiz. Bilinen herşeyin sonundaki FARKINDALIK enerjisini deneyimleyebiliriz.

Ay/Satürn 120’lik açısı sağlam, kalıcı işler ortaya çıkartmak için uygun etkileri sunar. Gökyüzünde dün akşamdan beri meydana gelen SU ÜÇGENİ hayalleri fiziksel alemde somut şekilde ortaya çıkartma yeteneği kazandıracaktır. Balık-Akrep aksı en derinde yatan istek ve dileklerimizi mucizevi bir şekilde yaşam alanımıza getirecektir.

Ay/Jüpiter 120’lik açısı ilahi iradenin koruma ve destek kapılarını sonuna kadar açacaktır. Bolluk, bereket ve şans enerjisini hayat alanımıza getirecektir. Su enerjisi sayesinde psikosomatik rahatsızlıklar, huzursuzluk ve bilinçaltı ve üstü sorunlara ŞİFA getirmesi olasıdır.

Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkiler anlamında ‘olumlu’ etkileri beraberinde getirecektir. Balık-Oğlak aksı geçmişten gelen sorunları ele alarak çözüm üretme noktasında destek olabilir. Aynı zamanda ilişkiyi YENİDEN YAPILANDIRMA desteği verecektir.

Gökyüzü TEMİZLİK ve ARINMA için elinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Hayatlarımızda YÜK ve AĞIRLIKLARI BIRAKMAYA NİYET ETMEK gerekiyor. Gelecek günlerde gökyüzünde çok önemli hareketlenmeler meydana gelecek zira bu etkiler hepimizin hayatında bitişler, yeni başlangıçlar yaratacaktır. Tüm bu enerjilere karşı korunmaz zırhı oluşturma çok önemlidir. Her zaman söylediğim gibi yaşanan olaylara verilen TEPKİLER çok önemlidir.

EVREN BUGÜNLERDE HEPİMİZE ÖZEL YEPYENİ HEDİYE PAKETLERİ HAZIRLIYOR. İSTEK VE DİLEKLERİMİZİ BIRAKALIM GİTSİN EVRENE… EN GÜZELİ, EN HAYIRLISI, EN MUHTEŞEMİ OLUYOR ELHAMDÜLİLLAH... OLUYOR ELHAMDÜLİLLAH... OLDU BİLE BİİZNİLLAH… ŞİFA OLSUN

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin