30 Ekim 2014 Perşembe

GÜNEŞ TUTULMASI'NIN BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ-2


(Öz ve Yükselen Burcunuzu Birlikte Okumanızı Tavsiye Ederim)

Koç Burcu

Uzun zamandır DÖNÜŞÜME direnç gösteren yapınızdaki kuşkucu, takıntılı ve karanlık taraflar çözülmeye başlıyor. Ölmeyecek gibi yaşayan Koç’ların yaşamlarında ölümle burun buruna gelecekleri deneyimleri tecrübe edecekleri bir DİRENÇ kırma dönemi başladı. Bu evrede ortaklaşa kaynaklar, kredi, ödeme, vergiler, ameliyatlar vs… gibi DİRENÇ gösterdiğiniz, KORKU hissettiğiniz ya da görmek istemediğiniz her türlü durumla yüzleşebilirsiniz. YANLIŞ inanç kalıplarınız kırılarak KORKU duyduğunuz şeyden EMİN olmanızı sağlayan İMAN kuvvenizi geliştireceksiniz.

Boğa Burcu

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında DÖNÜŞÜM süreci yaşayacaksınız. Sabit bir şekilde DİRENÇ gösterdiğiniz İLİŞKİLERDE yanlış giden durumlara DUR deme ihtimaliniz ortadan kalkıyor. Siz DUR deseniz dahi karşınızdaki kişiler DUR ihlalini geçecekler. Bir ilişki, evlilik ya da ortaklığı bitirmekten duyduğunuz BİZ birlikte hareket etmeliyiz anlayışı tarihin tozlu sayfalarına karışıyor. Güven duymadığın, kaybetmekten en çok KORKU duyduğun maddi kaynakların eş ya da ortağının yaratacağı MALİ bir KRİZ sonucu seni DEĞER-EDER dengesini düşünmeye sevk edecek. Bir ilişkiyi yürütmek GÜVEN ve EMEK ister! Sen ne kadarını kaybetmeye razısın? Güvenini kaybetsen dahi Allah’a emanet olduğunu her daim hatırlayacaksın! Evlenemiyorsan GÜVEN; ayrılmak istemiyorsan GÜVEN!

İkizler Burcu

Çalışma koşulların DÖNÜŞÜYOR! Takıntılı, sürekli irdeleyen ve mükemmele ulaşma isteğin yerini BİRLİKTE çalışmayı öğreneceğin farklı bir sürece bırakıyor. Zira gündelik hayatın koşturmacası içinde kendine yüklediğin anlamları DÖNÜŞTÜRME zamanı geliyor. İş değiştirmek ya da koşulları gözden geçirmek için korku duyduğun duygusal zaaflarını arkanda bırakman gerekiyor. İşinden memnun değil misin? Ya da iş arkadaşın canını mı sıkıyor? Kesin çözüm AÇIK ve SEÇİK bir dille durumu izah etmek. Hizmet etmek iyidir fakat neye hizmet ettiğin konusunda amacını kaybettiğin noktada hayat çekilmez bir hal alır. Projelerini tamamlaman gerekiyor. Sağlığınızla ilgili sıkıntı yaratan koşulları gözden geçirme, sağlıklı beslenme ve diyete başlamak için uygun bir dönem sizi bekliyor.

 

Yengeç Burcu

Çocuk bekliyorsanız hamilelik haberi alacağınız ANNE ya da BABA’ya DÖNÜŞÜM yaşayacağınız bir sürece giriyorsanız. Tutku dolu bir AŞK hayatınızı ele geçirebilir. Burada TUTKU kelimesi oldukça önem arz ediyor zira baskın, bağımlılık ve zorlayıcı etkiler barındıran etkisiyle hayatınızda DÖNÜŞÜM yaratacaktır. Yaratıcı ve sanatsal aktivitelerle uğraşmak ya da sahne önünde olmak isteyen Yengeç’lerin göz önünde olacakları, hobilerini işe DÖNÜŞTÜRECEKLERİ bir sürece girebilirler. Eğer çocuk sahibiyseniz; çocuğunuzla ilgili bir durumu çözmek, çocuğunuzla derin ve yıkılmaz bir bağ kurmanıza sebep olabilir.

Aslan Burcu

Aile ve köklerle ilgili konularda DÖNÜŞÜM yaşanacaktır. Ailenizle ilgili sorunlar, babayla ilgili tartışma ya da sağlık problemleri açığa çıkabilir. Aşkınız ve Aileniz arasında yaşadığınız gelgitler ortaya çıkabilir. Çocuğunuzla ilgili bir sorun aile içinde sıkıntılara sebebiyet verebilir. Öz kaynağı ve Yalnızlığın tadına varmanız gerekiyor. ÖZ’de DÖNÜŞÜM’e karşı verdiğiniz savaşı bitirmeniz gerekiyor. Huzur, içinizdeki KÜÇÜK ÇOCUĞA sarılmakla gelecektir. Ev değiştirebilir, yenileyebilir ya da taşınabilirsiniz. Bu dönemde KENDİ DÜNYANIZIN sınırlarını çizecek imkanlar karşınıza çıkacaktır.

Başak Burcu

Düşünceleri DÖNÜŞTÜRME şansı yakalayacaksınız. Yanlış düşünceler, öğrenilmişler ve idrak kuvvelerini yıkarak YENİDEN inşa edeceksiniz. Bu süreçte ÖĞRENME çabası çok önemlidir. Gelen bilgileri DEĞERLENDİRME, İDRAK ve ŞUUR boyutunda anlamlandırma yeteneği kazanacaksınız. GELEN’e TESLİM OL emrine uyarak, kabule geçerek izlemenizi öneriyorum. Yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatında önemli DEĞİŞİMLER meydana gelecektir. Burada DERS çıkartmak, ÖĞRENMEK ve ÖĞRENDİĞİNİ UYGULAMAYA geçmek gerekir. OL’AN’ı İZLE, DOKUNMADAN GEÇSİN GİTSİN…

 

 TERAZİ BURCU

Maddi ve manevi sahip olduğun TÜM’ün HAKK’ını verebiliyor musun? sorusuna yanıt vereceksiniz. Size verilen İMKANLARI değerlendirecek misiniz? Yoksa şikayet etmeye devam ederek bolluk ve bereket kaynaklarını kapatmaya devam mı edeceksiniz? Kaybetmeye hazır olduğun kadarını KAZANACAKSINIZ! Yeteneklerinizi kullanmaya meyil edeceğiniz durum ve olaylar yaşayacaksınız. Memnun olmadığınız bir işte çalışıyorsanız yetenekleriniz dahilinde bir işten para kazanacağınız alternatif bir işe başlayabilirsiniz. Para harcama DENGESİ kurmanız için PARA kaybedebilirsiniz. İş arayan kişiler uzun süreli rızıklarını sağlayacakları YENİ bir işe başlayabilirler.

AKREP BURCU

BEN kimim? ya da BEN derken neyi kastediyorum? silik, karanlık, karamsar bir gerçekliğin ardındaki gerçeklere göreceksiniz. Davranış ve hareketlerinizin altındaki sonuca sebep olan TEMEL nokta DÖNÜŞÜM simyasını elinize aldığınız YAŞAMA ŞEKLİNİZ kökten değişecektir. Kin, nefret, öfke, affedememe vs… gibi her türlü DUYGU BİRİKİNTİSİ’ni arkanızda bırakacaksınız. İlişkinizde ya da işinizde karşınıza çıkan kişileri, durumları DÖNÜŞTÜRME şansınız var. Sağlık ve fiziksel görüntünüzü değiştireceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alacak, hayatınızı yeniden inşa ederek hem ruhsal hem fiziksel gerçekliğinizi yeniden yapılandıracaksınız.

YAY BURCU

Arkanızı ya da size kapalı olan gerçekleri görmeniz ZOR’dur. DÖNÜŞMESİ gereken en değerli kısım ise; GÖREMEDİKLERİN’dir. Hayatınızda sizi hasta eden, yoran, üzen, dedikodunuzu yapan kişi ve durumları görmek canınızı acıtacaktır. İYİMSER olmayı bırakıp DENGE üzere davranmaya tecrübe etmeniz gerekiyor. DENGE üzere KIYAM et! Gerçekleri olduğu gibi KABULE GEÇ… Gerçeklerin aynasına bakmayı öğrendiğiniz, geçmişi AFFETTİĞİNİZ ölçüde sağlık sorunları ve iç sıkıntılarınızdan şifa bulacaksınız. Bu evrede sadece kendinize GÜVEN duymanız gerekiyor. Manevi çalışmalar, dua, ibadet ve zikir için uygun etkiler var.

 
Oğlak Burcu

Hedefinize ulaşmak için isteklerinizi DÖNÜŞTÜRMEyi öğrenmeniz gerekiyor. Çok çalıştınız, emek ettiniz ya da çabaladınız OLMUYORSA; O isteğinizi yeniden gözden geçirmek gerekiyor. Neden olmuyor? OL emrini veren Rabb’in neye işaret ediyor! Hayrına gelişecek bir sistem oluşturmak gerekiyor. Öz’ün deki yetenekleri isteklerinle birleştireceğin hayırlı bir süreci yaratmalısın. Sosyal çevrende sana yük olan, negatif enerjisiyle seni tüketen kişi ya da kişileri hayatından çıkarman gerekiyor. Uzun süredir beklediğin hamilelik haberi senin sorumluluk duygunu bir anne ya da baba olma noktasında DÖNÜŞTÜREBİLİR! Karanlığın sonundaki AYDINLIK ışığın NUR’unu görmeyi DENE! İsteklerini İSTE ve GEÇ… BIRAK gerisini O halletsin!

Kova Burcu

Kariyerinizde sadece PARA, ŞAN, ŞÖHRET kazanmak için attığınız adımların size memnun etmediğini göreceğiniz bir evredesiniz. Gerçek kariyer; yaptığın İŞ’ten aldığın tatmin ve memnuniyetin hayatına yansımasıdır. YAPTIĞIN İŞ İBADETİN OLMALI! Dolayısıyla; kariyerinde önemli bir DÖNÜŞÜM sürecine gireceksin. Farkındalığın ölçüsünde toplumsal statün genişleyerek insanların hayranlığını kazanacaksınız. Öz temeli ise; FAYDA olan SEN’in isteklerinden ziyade TOPLUMSAL ihtiyaca yönelik güzellikleri barındıracak. Kariyerindeki ÖNEMLİ değişimlere KORKMA’dan giriş, BIRAKMAYI bil ki; YENİ OL’AN’a yer açılsın… Unutma! YAPTIĞIN İŞ İBADETİN OLMALI! Kalbin her daim MUTMAİN hissetmeli.

Balık Burcu

İmanı yaşamak noktasına giden ruhsal bir yolculuğa hazır mısın? Derin tefekkür, yüce yaratıcının varlığını kavramak ve ANLAMAK! Nasıl mı? YENİLEN anlayışını tüm hücrelerine akıtarak DÖNÜŞÜM bilincini İMAN esaslarında kavrayarak. İman senin FİKRİN ve ŞUUR’undur. Bunu TECRÜBE etmen gerekir… Tüm kurallar bütünü senin zihinsel faaliyetlerinin bir ürünüdür. En basit anlamıyla HUKUKSAL bir sürecin tamamlanması da; SİSTEM’dir ya da İMAN’ı tazelemek için yapılacak bir HAC ya da UMRE ziyaretide sistemin tamamlanması üzerine İLAHİ İMAN’ı tazeleyen bir YENİLEN emridir. Bu noktada DÜŞÜNCELERİ hayata geçirmek, O gerçeği kavramak ve Hz.İnsan olma yolunda tefekkür etmek, yüksek eğitime başvurmak ya da ÖĞRENDİĞİNE yeni bir anlam katmak çok önemlidir.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn