8 Ekim 2014 Çarşamba

AY TUTULMASI KOÇ’TA:MUHAMMEDİ FARKINDALIK-1


8 Ekim Ay Tutulması saat 13.50 itibariyle başlayacaktır. Tutulma hayatlarımızda önemli DÖNÜŞÜM ve BAŞLANGIÇ noktalarını gösterir. Ay Tutulması, Dolunay zamanlarına denk geldiği ve Ay’la ilgili olanın KADERİ noktaları işaret ettiğini düşündüğümüzde Muhammedi Kanal’ın Öz Varlığımızdaki gerçekleri açığa çıkarttığını söyleyebiliriz. Dalgalı, sakin, mutsuz, hüzünlü, neşeli pek çok maskeyi sahte bir perdenin arkasına saklayan kişiliğimiz davranış seçeneklerinden birini seçmek suretiyle hayata başka bir yüzünü gösterir. Gösterdiği davranışın KADERİ olduğunu unutmak suretiyle… KABİR ALEMİ’ne yakışır bir gerçekliğin tezahürü…!

Ay Tutulması An haritasını çıkarttığımızda yükselen burcun Oğlak olduğunu görüyoruz. Satürn doğasında DEVRİMCİ ve ÖNCÜ bir nitelik taşıyan bu etkileşimle tutulmanın hem bireysel hem toplumsal anlamda taşları yerinden oynatacağını söyleyebiliriz. Pluton etkisi ciddi bir DÖNÜŞÜM enerjisini açığa çıkartacaktır. Nicedir duygularımız saklambaç oynuyoruz; samimiyetsizliğin karanlık çukurunda gerçekliğe DUALAR ediyoruz. Kaç kişi BEN dediği ZAN perdesini O dediği GERÇEKLİKLE değiş-tokuş edebilir? Sözde ‘EVET’; ÖZ’de? Tutulma anında vücudu taşıyan kemik sistemi misali; ÖZ VARLIĞI sarmış olan samimiyetsizliğin köprüleri tek tek kırılmaya başlayacak. Rabb’in Kahhar olan kuvvesiyle Celali açığa çıkacaktır. Geçiş yok, yol yok! Tek yol İNANÇ! Tek yol SAMİMİYET! Tek yol İMAN!

Yükselen yöneticisi Satürn 12.ev alanında yerleşerek TESLİMİYET’ çağırıyor. Hz.Muhammed SAV’ın öz varlığı ALLAH’ın NUR-UL ALA NUR ışığıydı… Hayy olan kaynak Dünya Kabri’nden Sonsuz ADN Cennetleri’ne Selam ediyordu. Selam’ın Kelamı ‘O’ idi… Hu idi… Ay Tutulması esnasında kayıp ettiğiniz ve gözyaşı döktüğünüz her ne varsa; bilin ki Rabb’e ulaşmak için sizin NEFSANİ varlığınıza destek veriyordu. Arınma ve şifalanma etkisi bu Teslimiyet’in Anahtarı olacaktır.

Uranüs’le kavuşan tutulma DEVRİMCİ etkinin altına bir kez daha çiziyor. KELAMULLAH kuvvesinin DÜŞÜNME biçimine SELAM’ıyla beyinlerimiz YENİLEN emri vermeye başlıyor! Bu öylesine bir DEĞİŞİM sahası sunuyor ki; GERÇEKLİĞİN AYNASI’na bakmaya başlıyoruz. Beyinlerimizde VAR’OL’AN duygusal sinir sisteminin gerçekliği görmemizi engelleyen ZAN bağlantıları İPTAL oluyor. Yerine YENİLENMİŞ bir beyin sistemiyle gerçekliğe AYNA tutan gerçekliği Rabb’in Musavvir kuvvesiyle YENİDEN yaratan Hz. İnsan ortaya çıkıyor. Kolay mı Olacak? Kişinin İdrak-ı Nur kapasitesini manevi çalışmalarla geliştirmesi ölçüsünden kolaylık ve zorluk derecesini düşünebiliriz!

Tutulma anının en önemli etkisi İLİŞKİLER noktasında kopma yaratabilme potansiyelidir. Çünkü kendisiyle barışık olmayan bir kişinin çevresiyle İLİŞKİLERİ’nde gerçekçi bir Öz sergilemesi beklenemez. Gereksiz, çıkarcı, sevgi zannıyla bağımlılığı besleyen tüm İLİŞKİLER bitme noktasına gelebilir. Yine burada kişinin DEĞERLENDİRME potansiyeliyle ilgili Aynalama sistemleri devreye girecektir. Ayine tutacaktır Rabb’in et beden olmuş muhteşem özellikte yaratımlarına… Hayır’dır OL’AN… Eyvallah deyip, geçmek gerekir tüm Var’OL’AN sistemleri… Seyreylemek Lazım ‘O’nu…

Ani, sarsıcı, şaşırtıcı ve aynı zamanda YENİLİĞE doğru akan bir AY TUTULMASI hepimize her daim olduğu gibi HAYIR KAPILARI’nı açacaktır. Girmek isteyenler ANAHTAR tam şuur bilincinizde İDRAK etmek nasibimiz olsun Biiznillah!

‎#AyTutulması esnasında aşağıdaki #DUA'ların okunması TAVSİYEDİR! Hepimize değerlendirmek nasip olsun Biiznillah...

300-1000 arası
BismillahirRahmanirRahıymi ve la havle velakuvvete illa billahil aliyyil Azıym. Seyec’alullâhu bâ’de usrin yusra. Ve kefa Billahi Veliyyen ve kefa billahi Nasıyra ve kefa Billahi Hadiya!...

...

100-300 arası
Euzü BiRabbil felak, Min
şerri ma halak, Ve min şerri ğasikın izâ vakab!..

#AyTutulması’nın burçlara göre etkilerini hazırladığım yazımın ikinci bölümü #YARIN sizlerle!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/