10 Ekim 2014 Cuma

AY TUTULMASI KOÇ’TA:BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ-2-


-ÖZ ve YÜKSELEN BURCUNUZU BERABER OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM-
#Koç Burcu

Ben Ne Yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Sorusuna keskin ve net bir yanıt vereceksiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntı yaşadığınız ya da yaşayacağınız yerler hayatınızda ilerlemeniz önünde koyduğunuz engellerin fiziksel planda görünür hale gelmesidir. Harekete geçin, geçmişi arkada bırakın ama sevgiyle!

#Boğa Burcu

Size düşmanlık besleyen, dedikodu yapan ya da kararsız kaldığınız kişi veya durumları açığa çıkartacaktır. Biraz sarsılabilir ya da üzülebilirsiniz ama sonunda gerçeği net bir pencereden görürsünüz! Ödenmemiş bir borç ya da sizi mali konularda kandıran bir ortağın tüm yaptıkları açığa çıkabilir. Sağlığınıza dikkat ediniz!

#İkizler Burcu

İstek, dilek ve arzularınıza kavuşmanız açısından sizi destekleyecektir. Bu evrede yakın arkadaş, eşiniz ya da ortağınızın desteğiniz görebilir, kariyerden gelen kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecektir!

#Yengeç Burcu

Kariyer konularında sizi ön plana getirecektir. Beklenen bir terfinin gerçekleşmesi söz konusu olabilir. İş arayanlar ya da değiştirmek isteyenler açısından muazzam güzel enerjiler var. Değerlendirebiliriz!

#Aslan Burcu

Seyahatler, iletişim ve pazarlama ve yüksek eğitim ve hukuksal konuları gündeme getirecektir. Aşk ve çocuklar konusunda pürüz ve çekişmeler ortaya çıkabilir. İş arıyor ya da kariyerle ilgili beklentileriniz varsa güzel haberler alabilirsiniz. 

 
#Başak Burcu

Ortak kazançlar, finans, miras ya da ölüm vs… temaları ön plana çıkacaktır. Bu evrede eşiniz ya da ortağınızdan destek görebilir veya bilinç düzeyinizde ciddi farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Para ve mali konularda temkinli olmak, biriktirmek faydalı olacaktır.

#Terazi Burcu

İlişki, ortaklık ve evlilik konusunda kafanızda soru işareti yaratan konularda netlik kazandıracak hatta bitişi ya da devam etmesi konusunda hareketli zamanlar yaşanacaktır. Bastırılmış öfkenin ya da fikirlerin dile gelmesi ilişkinizi şekillendirecektir

#Akrep Burcu

İş ve gündelik ortamınızda yolunda gitmeyen şeylerin ortaya çıkması, çözüme ulaşması ya da sizin ortamı değiştirmeniz söz konusu olabilir. Yarım kalan projeler, sağlıkla ilgili tedavilerinize yönelebilir, tamamlayabilirsiniz

#Yay Burcu

Aşk ve çocuklarla ilgili önemli gelişmeler yaratacaktır. Aşk kapınızı çalabilir fakat mazide kalan birisi yeniden sizinle iletişim kurmak isterse; temkinli olmakta fayda var. Çocuk sahibi olmak isteyenler hamilelik haberi alabilir ya da çocuğunuz varsa sorunlarını çözebilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kullanmak, hobi ve eğlenceye vakit ayırmak için muazzam etkiler var.

#Oğlak Burcu

Aile ve evinizle ilgili gelişmeler yaşatacaktır. Ev, emlak satın alabilir, ev değiştirebilir ya da evinizle ilgili dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. Bilinçaltı ve psikolojik çalışmalar için muazzam uygun etkiler var. Aile içinde gerginlik yaşamak ya da geçmiş konuların gündeme gelmesi mümkündür, sakin olmakta fayda var!

 #Kova Burcu

Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Eğitim, seyahat, toplantı ve görüşmelerin yoğunlaşacağı, size fayda sağlayacağı etkiler vardır. İletişim ve düşünme biçiminiz sayesinde önemli projelere başlayabilirsiniz!

#Balık Burcu

Maddi konularda güzel gelişmeler yaşanacağına işaret ediyor. Yeteneklerinizi kullanarak yeni kazançlar elde edebilir, iş arıyorsanız bulabilir ya da maddi gelirinizi arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. İdeallerinize emek etmek kaydıyla(!) ulaşacağınız güzel enerjiler var.

Yazının ilk bölümünü aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin




 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/