24 Eylül 2014 Çarşamba

YENİAY TERAZİ:AŞK-I MEMNU (1)


Terazi Burcu’nda 24.09.2014 09.13’te yeniay meydana geliyor. YENİAY AN HARİTASI’na baktığımızda Terazi Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, ticari anlaşmalar, evlilikler vs.. gibi BİRLİK GÜCÜ’nü temsil eden, ‘BEN’ yerine ‘BİZ’ diyen etkilerin açığa çıkacağını görüyoruz. En azından ticari ya da özel İLİŞKİLER teması YENİAY etkisinin temelini oluşturuyor.

Yöneticisi Venüs 12.evde Başak Burcu’nda arz-ı endam ediyor. Bu nokta oldukça önemli zira İLİŞKİLERDE ALDATMA, ALDANMA, KAYIPLAR, YÖNSÜZLÜK ve AYRILIKLAR yoğun olarak yeni başlangıcın ilk sinyallerini veriyor. Başak Burcu organize, titiz, mükemmeliyetçi(!) olarak sıfatları bünyesinde barındıran mantık skalası ağır basan bir burçtur. FAKAT ince eleyip sık dokuyarak Rabb’in ‘İLAHİ MANTIĞI’na bilerek ya da bilmeyerek TESLİM etmediğimiz duyguların aslında bütün senaryo ele alındığı vakit yanlış tercihlerin DOĞRU ZANN-I tadında bir AŞK-I MEMNU romanı misali ilmek ilmek Rab kaleminden bize ders vermek maksadıyla yazılmasına şahit oluruz. Her bitiş bir BAŞLANGIÇTIR!

Terazi Yeniay 12.evde meydana geliyor. Tüm esma kuvvelerinin kollektif bilinçaltı düzlemde açığa çıktığı ‘özel’ kudretlerin harekete geçmesi söz konusudur. Zira gizli düşmanlık, karma temizliği, tekamül süreci ARINMA ve ŞİFALANMA etkisini beraberinde getirecektir. Ruhsal olarak gönlümüzü arındıran ve şifalandıran İLİŞKİLER özünde bize Dünyevi düzlemde acı, ruhsal sıkıntıyla gelen sonsuz bir rahatlama hissine gark edecek tekamül enerjisini beraberinde getirecektir. Kabıd olan Rabb’in Basıt ve Fettah kuvvesine erişmek için sıkışan gönül kafesine kitlenmiş hisseden bir ruh ve farkındalıkla gelen şuur bilincin Rabb’in Vedud olan kuvvesine ulaşmasıyla son bulacaktır. Kısacası şifalaı bir Yeniay bizleri bekliyor; ACI ve KAYIPLAR’da senaryonun aksiyon sahneleri!

Bu kaybın sonunda Juno’yla irtibat kuran yükselen yöneticisi Venüs bizlere GERÇEK AŞK’ı anlamak yolunda ruhsal ya da fiziksel planda yeni senaryolar yaşatacaktır.  Mutluluk ‘ÖZ’ kaynakta insanoğlu ‘BİZ’ diyerek ‘ÖTEKİ’ zannıyla hemhal olduğu kimliğini yitirdiği İLİŞKİLERE kaptırıyor kendini… Birlik bilinci ‘ÖZ’e yürürken dost edindiğin ‘SEN’ den başka bir varlık değildir.

İlahi Adalet yerini bulur mu? sorusuna hem uzmanı oldum astroloji ilmine göre hem insani açıdan EVET VAR! Cevabıyla gönüllerinize su serpebilmenin rahatlığıyla cevap veriyorum. Yaşayacağınız üzüntü, kayıp, aldanma sizlere Rabb’in Hediyesi! Sadece SABIR ve DİRAYET’le akışa TESLİM edin kendinizi.

Pek çok ilişki, evlilik, aşk bitecek,

Ortaklar ‘maddi’ olarak dolandırıldıklarını anladıklarından zarar, ziyan merhalesinde iş ilişkilerini bitirecek,

Hukuki konularda sorunlar varsa; mahkeme kararını verecek,

ÖZETLE; İLİŞKİLER konusunda GERÇEKLERE ‘MERHABA’ deme zamanı! Acı ve mutsuzluğun sonunda muazzam bir MUTLULUK sizleri bekliyor! Sadece İNANIN, İNANIN, İNANIN… GÜÇ SİZDE…

Burçlara Göre Hazırladığım yazımın 2.bölümü yarın sizlerle olacak…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/