11 Eylül 2014 Perşembe

SAFİYET


Ay Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Ay/Uranüs kavuşum enerjisi ani gelişen durumlara işaret eder. Koç etkisiyle agresif, sinir, gergin ve kabına sığmayan bir ruh haline girebilirsiniz. Bu etkileşimde Cebbar enerjisi açığa çıkacaktır. Halim olan Latif ve Basıt kuvveleri Cebbar olan Rabb’e ayna olacaktır; GÖRMEYİ BİLENE!

Güneş/Satürn 60’lık enerjisi şuur algımızı destekleyerek yukarı çekecektir. Başak/Akrep aksı ÖZ BENLİK içinde bulunan SAFİYET enerjisini şuur kanalıyla aşikar edecektir. Fettah olan Rabb’in Batın olan kuvveleri Zahir enerjisiyle öz’den Basir olacaktır. En derinde olanı görmek isteyene ne mutlu! Manevi çalışmalar, dua, zikir ve ibadet için uygun etkiler var. İş ve Özel hayatımızda tavsiyeleri değerlendirmek, başarı için çabalamak ve en önemlisi yeteneklerimizi etrafa ÖZGÜVENLİ şekilde gösterebiliriz.

03.55’ten itibaren YENİ GİRİŞİM ve BAŞLANGIÇLAR için uygun etkiler yok!

Devam eden işlerimizi tamamlayabilir ya da dünden bugüne hayatımızı değerlendirebiliriz!

 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/