20 Eylül 2014 Cumartesi

MUHAMMEDİ DUA BİLİNCİ


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Ay/Jüpiter kavuşum İLAHİ İRADE’nin Muğni kapısı aracılığıyla kullanılmasını sağlayacaktır. Aslan Burcu’nda meydana gelen bu etkiyle Hayy olan ruhsal bedenin yeniden hayat bulmasına olanak tanıyacak etkilerin vuku bulacağı enerjiler açığa çıkacaktır. Ellerin avuç içleri göğe bakacak şekilde Rabb’e doğrultulması suretiyle beyin kapasitesinde mevcut olan Rauf ve Fettah melekeleri dua kapısından şuur farkındalığı aracılığıyla Öz Benliğe iletilecektir. İstek, dilek, dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu Hz.Muhammed Bilinci’ne yakin elde edebileceğimiz enerjiler var. Mutlaka DEĞERLENDİRELİM!

Neler Yapmalıyız?

1)      Hz. Muhammed (SAV) efendimize salavat getirmeli,

2)      Mutlaka Kuran- Kerim’in Bakara, İhlas, Fatiha ve Yasin surelerini hem Türkçe hem Arapça olarak okumalı, idrak etmeye çalışılmalı,

3)      Sadaka vermeli,

4)      Sokak hayvanlarına bir kap su veya beslenmeleri için yiyecek vermeli,

5)      Çevremizdekilere SELAM etmeli, SELAM almalıyız…

Ay/Uranüs 120’lik sürpriz gelişmeler, şuur boyutunda İDRAK sıçraması yaşanması için yeni bir fırsat daha sunuluyor. Beynin elektrik devrelerinde ANİ FARKINDALIK kıvılcımları açığa çıkabilir. Bu FARKINDALIK açılımı BAKMAKTAN GÖRMEYE şuur etmemize sebep olabilir Biiznillah… Fettah olan Rabb’in Latif ve Alim olan kuvveleri açığa çıkacaktır.

Ay/Satürn 90’lık açısı akşam saatlerinde SORUMLULUK bilincini açığa çıkartacaktır. Engellenmiş, kısıtlanmış ve iç alemde sıkıntılı hissetmek mümkündür. ANI DEĞİŞİMİ olarak nitelediğim bu etkilere takılmak doğru değildir. Bu evreyi üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek, dua, zikir, ibadet ve manevi çalışmalarla geçirmek hayra vesile olacak önemli değişimler yaratacaktır. Halim olan Rabb’in Basıt kuvveleri aynalık edecek şuuru bilincimize taşıyacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için