12 Eylül 2014 Cuma

EN GÜZEL DUA’M OLSUN NEFES’İM


Ay Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Neptün 60’lık açısı NEFS’in NEFES’e susuzluğu misali ruhunuza rahmet sağanakları yağdıracaktır. Kalbin hükmü şuurun bilgisine emanet olacaktır. En güzel DUA’nıza Amin nidaları Semi olacaktır kulaklarınıza… Rahmet’in AŞK’ı Hu diyecek nefsaniyete gül bahçelerinden çiçekler taç olacak gönül tahtınıza… Bolluk ve bereket kainatın Rahminden Muğni kuvvesiyle rızıklandıracak Rezzak esmasının yüzüsuyu hürmetine… En güzele Gül, en güzele Aşk, en güzele bilinç, en güzele şuur olma zamanıdır…

Muhammed’in Aşk’ı yüzü suyu hürmetine rahmetine nail olanlardan eyle Rabb’im,

En güzel DUA’m olsun Nefes’im, sana yönelişimi Mir’aç eyle Cuma’na,

Her kelimem istiğfar, her hareketim Cennet Ehli’ne yakin olsun,

Sana emanetim En Güzel Aşk’ım…

Amin’im Amin olsun… OL diyen sonsuz Hayy kuvven çiçek açsın gönül pınarımda,

Şuuruna Basir etsin  şuur-u gözüm, Nur etsin İdrak’ım, Semi etsin şuur-u kulağım,

Ruh’um hem bu Cuma’ya Ba’s etsin, hem kıyamet zamanına…

En güzel DUA’mı kabul et Ya Rahman Ya Rahim…

Amin…Ay/Venüs 120’lik İLİŞKİLER konusunda olumlu etki sağlayacaktır. Özel bir teklifte bulunabilir, ciddi bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Aşk’la, sevgiyle kalbinizin attığını hissedeceksiniz. Boğa/Başak enerjisi AYAĞI YERE SAĞLAM BASAN ilişkilere işaret ediyor! Bu etkileşim aynı zamanda emlak, mal, ev ve para yatırımı konusunda olumlu ve şanslı bir enerji verecektir. Uyum, denge ve ahenk yaratacağınız güzel enerjilere açıksınız, şans sizden yana Biiznillah!

Ay/Pluton 120’lik ÖZ BENLİK gücünün yeniden açığa çıkacağı muazzam bir etkiye işaret ediyor. Boğa/Oğlak aksı iş ve özel yaşamınızda GÜÇLÜ kişilerin desteğini alabileceğinizi anlatıyor. Hayatınızı yeniden SAĞLAM ve KARARLI bir şekilde kurgulayarak İNŞA ETME zamandır. Evren her daim ÖLÜR ve YENİDEN BA’S olur… İsteyin OL’SUN; Dileyin Gerçekleşsin!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/