2 Eylül 2014 Salı

ELEM NEŞRAH LEKE SADREK


Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket etme temayülümüz artacaktır.

Ay/Neptün 90’lık açısı duygusal DAĞILMA etkisi yaratacaktır. Yay/Balık aksı İMAN ettiğimiz İNANÇLAR noktasında doğru bir yol tutturmakta zorlanacağımızı anlatıyor. Bu etkileşim ÖZ FARKINDALIK sağlanarak dengelenebilir. Bağımlılık yaratan DÜNYEVİ alışkanlıkların yaşantımıza sinen GÖLGELERİYLE yüzleşmek yerinde bir davranış olacaktır. Karar vermek ya da ilişkilerde verilen sözleri yerine getirmek için uygun etkiler yok! Dolandırılma ve aldanmaya açık etkiler vardır. Verilen sözlerin hükmü ve doğruluğu şüphelidir. Manevi çalışmalar, dua, zikir ve ibadet çalışmaları bu etkiyi doğru kanala yönlendirmek açısından faydalı olacaktır.

Ay/Güneş 90’lık açısı Rahman ve Rahim enerjilerinde dengesizlik yaratacaktır. Yönetici, patron, anne-baba ve idareci konumunda olan kişiler sıkıntı yaratabilir. İlişkilerde gerginlik yaşamak olasıdır. İş ortamınızda üstler ya da yöneticinizle sorunlar yaşanabilir. Talep, rica ve istekte bulunmak, görüşme ve toplantı organize etmek için uygun etkiler YOK!

Önemli görüşmeleri 15.00’ten sonraki bir zamana ertelemeniz faydalı olacaktır!

Ay/Uranüs 120’lik açısı sürpriz gelişen ani durumlara işaret ediyor. Akşam saatlerinde Yay/Koç aksı etkinleşeceğinden eğlenceli, keyifli vakit geçireceğimiz zamanlar yaşayabiliriz.

Hafta genelinde ZORLAYICI etkiler yoğun olduğundan;

Rauf olan Rabb’in Basıt ve Halim kuvveleri

VE

La havle ve la kuvvete illa billah… Elem neşrah leke sadrek …. Tespihlerine devam etmeniz fayda sağlayacaktır!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için