26 Ağustos 2014 Salı

YENİAY BAŞAK’TA:ÖLMEYE DOĞMAK


Başak Burcu’nda 25 Ağustos saat 17.12 itibariyle gerçekleşen YENİAY etkisiyle önemli DÖNÜŞÜM ve DEĞİŞİMLER yaşayacağımızı söylemeliyim. Zira Yeniaylar, yepyeni başlangıçlara işaret eder. An haritasını incelediğimizde Oğlak Burcu’nun yükseldiğini görüyoruz. Oğlak Burcu; sağlam, kalıcı ve devrim niteliğinde olayları sembolize eder. Köklü değişimler bu yeniayın en önemli etkisi olacaktır. Yükselen yöneticisi Satürn, Akrep Burcu’nda 10.evde Mars’la kavuşum yapıyor. Hedeflenen noktaya alınteri, emek, zorlanma ve mutlak disiplinle ulaşacağımıza işaret ediyor. Kabıd olan Rabb’in Basıt kuvvesine erişmek sıkıntı, karamsarlık ve depresif bir ruh haliyle ortaya çıkacaktır. Ruhsal ve Dünyasal hedefleri gerçekleştirmek maksadı gündelik hayatın hengamesi içinde gözümüzden kaçar ya da dengelemekte zorlanırız. Dünya, DENGE üzerine organize olmuştur. Kayyum olan Rabb’in mülklerin üzerinde ‘OL’ demesiyle herşey varlığını kaim eder Malikü’l Mülk kuvvesi gereğince… Bu noktadan hareketle CENNET ve CEHHENNEM filleri arzdan bedene sonrasında fiili eyleme dönüşürken DEĞERLENDİRME potansiyeli gereğince davranışlar ortaya koyarız. Başak Yeniayı lüzumsuz olanı GERİ DÖNÜŞÜMSÜZ biçimde hayatımızdan çıkartmak noktasında ZORLAYACAKTIR! Açıkçası çok KADERSEL OLAYLAR arifesinde olduğumuzu bildirmek isterim.

Başak Burcu’nda vuku bulan YENİAY’ın an haritasında 8.evde yerleşmesi ÖLÜM temasını aşikar edecektir. Beden Kabesi ‘ÖL’ emrini almış, YEPYENİ bir BİLİNÇ anlayışına yürüyor. Beden ve Ruhu ne ile BESLİYORSUNUZ? Bu sorunun CEVABI(!) birçok konuyu AYDINLATACAKTIR!

Hiç ÖLÜM tattınız mı? Ölüm’ün soğuk nefesini ruhunuzun derinliklerinde hissedeceğiniz etkiler ortaya çıkacaktır. Bu yüzleşme AN’da kalmanıza geçmiş ve geleceği AFFETMENİZE yol açacaktır. Kolay bir etkiden bahsetmiyorum… Kahhar olan Rabb’in Celali olan kuvveleri açığa çıkıyor. Can acıyacak, kalp kırılacak, DÜNYA YERLE BİR OLACAK!

Yenidoğan bir BEBEK sancısız doğar mı? Doğmaz! BIRAK GİTSİN… Hayat dediğin ‘tiyatro’ sahnesi sadece bir ilüzyon… Gördüğün gerçek değil; göremediklerine BAK… Hayy et hayatı Nefes al; Hu ile ezeli ve ebedi sonsuzluğa… Hiç birimiz bu YENİAY etkisiyle AYNI kalmıyoruz… DÖNÜŞÜM kaçınılmaz! Acı, sıkıntı, karamsarlık ve kayıp… Şer’den gelecek Hayır’a açmak lazım kolları… Sonu mutlak Cennet!

Besleyemediğin ruhun tüm artıklarını BIRAK… Acı, gözyaşı, sorumluluk ve emekle gelen nimetine ŞÜKRÜNDEN ŞÜKÜR eyle… Bil ve İnan! Sonsuz olana, gerçek yoluna HOŞGELDİN!!!

Hayırlara vesile olacak DUA MERDİVENLERİNE koş; Hz. Muhammed SAV’a salavat-ı şerif eyle; gerisini ALLAH’ın Rahman ve Rahim olan Rauf kuvvelerine BIRAK… TESLİM OL…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için