23 Ağustos 2014 Cumartesi

RIZIK;CENNET ŞUURU


Ay Aslan Burcu’nda hareket ediyor… Farkındalık ve İdrakin enerjisini hayat alanımızda yaşarız. Pürüzsüz bir netlik, açıklık ve samimiyet aşikar olur. Aslan Burcu’nun temsil ettiği eğlence, çocuksu bir ruh ve artistik kabiliyetler ortaya çıkar. Hayat alanı bir tiyatro, bizlerse başrol oyuncuları gibi hissetmeye başlarız. Motivasyon enerjimiz artar. Gizli, kapalı kalan hiçbir konudan hoşlanmayız. Takdir edilme, beğenilme arzularımızda artış olur. Sürüden ayrı, BEN diyebildiğimiz zamanlardır. Kalp ve omurgamıza dikkat etmekte fayda var.

Mars/Şiron 120’lik açısı harekete geçme tarzımızdaki YANLIŞ İNANÇ kalıpları şifalanıyor. Şiron Rabb’in İMAN kuvvelerini harekete geçiren, kör noktaların aydınlanması için anahtar vazifesi gören bir gezegendir. Balık/Akrep aksı şifalandırıcı deneyimlerin, sürpriz karşılaşma ve farkındalıkların yaşanması ihtimalini arttıracaktır. Bu evreden İMAN ve İNANÇ kuvveleriyle mezun olabiliriz. Şifa bekleyen hastaların, ameliyata girecek kişilerin fiziksel anlamda ARINMA yaşaması yanında ruhsal boyutta anlayış, idrak ve Rabb’in Nur olan Celil ve Kerim olan kuvveleri harekete geçecektir. Hz.İnsan her sure her ayette Hz. Kur’an olma yolunda ilerliyor; SIRATA’L MÜSTAKİM kapısını çalan yolcu YÜRÜYEN KUR’AN olma anlayışına nail oluyor… Dua, zikir, ibadet, manevi çalışmalar için muazzam etkiler açığa çıkıyor. Değerlendirelim!

Ay/Jüpiter kavuşumunun Venüs’e doğru yürüyen etkisi bolluk ve bereket kapılarını sonuna kadar açıyor. Aslan Burcu’nda gerçekleşen bu kavuşum İMAN-I İDRAK NUR’U dediğimiz ANLAYIŞ kapasitesini açığa çıkartacaktır. Yaratıcı kaynağın ÖZ KAYNAK sularında şuurumuzu yıkayabiliriz. Şuur yıkamak nedir? Zan perdelerini yırtmak, BEN, SEN, O anlayışını BİRLİK TESLİMİYETİ’ne bırakmak… Senin sen olmadığın gerçeğini VAR’OL’MAYAN BENLİĞİNİ YOK EDEREK AÇIĞA ÇIKARTMAK! Yaratıcı Musavvir kaynağını SENDEN YENİ BİR SEN ŞUURU DOĞURMAK gayesiyle harekete geçirmek!

Bu etkileşime fiziksel boyutta bir ifade kazandırmak gerekirse RUHSAL ÇOŞKUNUN faydalı idrak kuvveleriyle değerlendirilmesini öneriyorum! Güneş gibi parlamak, üzerimizdeki tortuları temizlemek, yeni ANLAYIŞA yelken açmak… ANLADIĞINI ZAN’ETTİĞİN HER TÜRLÜ KOŞULU ANLAMADIĞININ İDRAKIYLA TAÇLANDIRMAK gerekiyor… Şuurundan Öz’e olan yolculuğun zaman ve mekan kavramından münezzeh bir çerçevede hayata doğması hem içe hem dışa yansıyan etkileriyle faydalı nitelikleri YOKLUĞA doğuracaktır.  Allah AŞK’ıyla Aşk olmak, gerçek AŞK’la şuur boyutunda CENNET ANLAYIŞI’na doğmak dileğiyle… Rızık; CENNET’in ŞUURU; İDRAK edelim İnşaALLAH…

 En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/