9 Temmuz 2014 Çarşamba

RABB’İN İSTE OL’SUN DİYOR!


Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket etme temayülümüz artacaktır.

Güneş/Satürn 120’lik açısı sağlam, kararlı ve emin adımlar atacağınızı gösteriyor. Yengeç/Akrep aksı özünüzden gelen ilahi kuvvelerin fiziksel alemde görünür bir şekil alacağını anlatıyor. Dua ve Dileklerinizi ektiğiniz tohumların filizlenerek büyüdüğünü görmeniz mümkündür. Otorite figürü, önemli kişilerle yapacağınız görüşmelerden müspet sonuçlar alabilirsiniz.

Gün içerisinde iş konularına yönelmek, toplantı, görüşme, ticari faaliyetlerde harekete geçmek için şanslı, uygun ve güzel enerjiler var. Geçmişten bugüne getirmiş olduğunuz, ektiğiniz tohumların filiz vermeye başladığını göreceksiniz. Mutlaka bugünü ticari bir faaliyet yada işle meşgul değilseniz manevi çalışmalar, dua ve ibadet konularına ayırabilirsiniz. Özünüzdeki Rabb’in dışınızdaki putları tek tek kırdığını göreceksiniz. Ruh’un sonsuz kaynağı aşkla bir ve bütün olacaktır. Murid olan Rabb’in Malikü’l Mülk , Kayyum ve Kaviyy olan kuvveleri harekete geçiyor. Sadece İSTEYİN, TEFEKKÜR EDİN ve OL’SUN!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/