8 Temmuz 2014 Salı

ÖZ AYNAYA BAK


Ay halen Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme!

Güneş/Uranüs 90’lık açısı yönetici ve otorite konumunda olan kişilerle ilgili ani, sıradışı gelişmelerin olacağını anlatıyor. Yengeç/Koç aksı kökler, milliyetçilik, atalar gibi temalarda gerginlik, fanatik söylemler ortaya çıkacağını anlatırken ülke haritasında HALKIN BASKI ALTINDA hissedeceği bazı durumların vuku bulacağını gösteriyor. Toplantı, görüşme, rica yada herhangi bir istekte bulunmak için uygun etkiler yok. Rabb’in Malikü’l Mülk olan esmasının Rahman ve Rahim olan kuvvelerini aşikar etmek dengeleme yaratacaktır.

Ay/Şiron/Güneş büyük üçgeni YARALARI İYİLEŞTİRMEK için kendi içimize AYNA tutmamız gerektiğini anlatıyor. Öz varlığımızı DİNLEMEK, GÖRMEK ve bedensel gerçekliğin tezahürü olan sade etten bir yaratım olmadığımızın farkına varmak gerekiyor. Zira insan latif olan tüm güzellikleri varlığında barındıran hem bütün hem ayrı pek çok duygusal ve zihinsel parçadan oluşur.

Şiron Balık Burcu’nda sonsuz teslimiyetin Rahim olan kanalında Dünya’ya ruh çocuğunu getirir. Güneş’le O’na varlık bilgisini kazandırır. Yengeç aksı derinlerde Var’ol’an en derin duygulara işaret eder. Şiron, Öz kanalda Var’ol’an bu yaraları kanatarak ortaya çıkartacaktır. Can sıkıcı bir hayat senaryosunun DIŞA YANSIYAN acıları, kırgınlıkları, özlemleri ve üzüntüleri yine aynı can sıkıcı öfkeli bir hal ve tavır ile dışa vurulabilir. Kanlı gözyaşları şirret bir çığlıkla Kin dolu yakarışlara sebep olabilir. Tüm OL’AN sadece yaranın iyileşmeden önceki cerahat halinin patlaması misali basit bir gerçeklikte tezahür eder. Ay Akrep enerjisi bu etkileşimi yoğun bir tutku ve duygu deryasında suyla yıkar, paklar ve temizler. Yaranın içindeki yarayı pansuman etmek Yengeç’in Anaç olan Rahim kuvvesine düşer… Dünya hayatına Rahman olan Musavvir şefkatiyle gözlerini açar… Gerçeğin hayallerinde karanlığın Güneş’i misali apaydınlık bir mutluluğa yelken açar tüm insanlığın Var’OL’an’ı… Kuddüs olan Kayyum’un Hayy olan gerçekliği aşikar olur.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/