29 Temmuz 2014 Salı

MANTIKTAN SONSUZLUĞA GELGİT


Değerli Astrolojisever Dostlarım,

Sevginin sevgisizliğe isyan ettiği, insanlığın zor zamanlar geçirdiği, büyük değişim, dönüşüm ve yapılandırma sürecinde olduğumuz son günlerde hepimizin bilinçaltına yerleşmiş ZAN perdelerinin, İSYAN nöbetlerinin ve KORKU enerjisinin şifalanacağı, DUA ile, MERHAMET ile, AŞK ile vatanımızdan tüm insanlığa yayılacak BİRLİK, BERABERLİK ve BAĞLILIK dolu VİCDAN ve İMAN terazilerini dengeleyecek güzelliklerin yaşanacağı, ŞAFİ ismi gereği ŞİFA, NUR ismi gereği İDRAK, RAUF ismi gereği MERHAMET yaşayacağımız gönül gönüle, inançla, teslimiyetle ve en önemlisi Rabb'in bizim için 'hayr' olacak duaları kabul ettiği bir RAMAZAN BAYRAMI dilerim hepinize...

Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Mars 60’lık açısı hareketli enerjiler ortaya çıkartacaktır. Başak/Akrep aksı olayların iç yüzünü tespit etme noktasında yardımcı olurken ruhsal çalışmalara temayül etme eğilimi verecektir. Olumsuz anlamda takıntı ve şüphe sebebiyle zihnimizi zorlayan koşullar yaşayabiliriz. Bu noktada zihni rahatlatmak için Basıt olan Rabb’in Fettah olan kuvveleri açığa çıkacaktır. Beslenme ve Boşaltım sistemi asabiyet, gerginlik ve ruhsal gelgitler üzerinde etkili olacaktır. Bu sebeple, yemek yerken her lokmasında ŞÜKÜR ederek ve BİSMİLLAH diyerek ağzımıza götürmek faydalı olacaktır. Manevi çalışmalar, dua, zikir ve ibadet için uygun enerjilerin yanı sıra meditatif çalışmalar için oldukça uygundur. Soğuk süt tüketmek ayurvedik anlamda fayda sağlayacaktır.

Ay/Neptün 180’lik açısı DAĞILMA etkisi yaratacaktır. Başak/Balık aksı MANTIK ve SONSUZLUK arasında GELGİT hissettirecektir. Karşıt konumdaki enerjiler ORTA DENGEYİ bulma şansı yaratacaktır. Zihninizde ZANLARI SUSTURMA zamanıdır. Manevi arınma çalışmaları açısından uygun etkiler vardır. Zira NEFSİ KURBAN etmek gerekir. Kuddüs olan Rabb’in Nur’ul Ala Nur etkileri Rahman ve Rahim kanalıyla aktive olacaktır. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz. Duygusal DAĞILMA riski haddi aşmak noktasında CELALİ enerjiyi ortaya çıkartır. Bu sebeple kızdığınız durumlarda önce DURUN sonra NEDEN kızıyorum sorusunu kendinize sorun… Size bir sır verebilirim! Öfkelendiğiniz anlar ENERJİNİN en YÜKSEK zamanlarıdır. Dolayısıyla, bağırmadan önce bu enerjiyi DUA ile Rabb’e ulaşmak için kullanabilirsiniz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için