19 Temmuz 2014 Cumartesi

JÜPİTER ASLAN'DA-BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ-2


(YÜKSELEN ve ÖZ BURCUNUZU BİRLİKTE OKUMANIZI ÖNERİRİM)

Koç Burcu: Jüpiter enerjisi bolluk, bereket ve şans enerjisini çocuklar, eğlence ve şanslı konulardan yana kullanmanıza yardımcı olacaktır. Musavvir enerjisini aktive ederek RUH ÇOCUĞU’nuzu doğurmanıza ya da uzun süredir sahip olmayı beklediğiniz FİZİKSEL ALEM’de ki bebeğinize kavuşmanızı sağlayacaktır. Gerçek AŞK kapınızı çalabilir! Aşk’ı hem ruhani hem fiziksel boyutta hayatınıza çekebilirsiniz. Spor yaparak hobilerinize vakit ayırmanız yanında eğlenceli aktivitelerin içerisinde yer almak bu enerjiyi en yüksek kanalda kullanmanıza yardımcı olacaktır.  Ya Vedud, Ya Hamid, Ya Musavvir esmalarını zikretmenizi öneririm.

Boğa Burcu: Jüpiter enerjisi bolluk, bereket ve şans enerjisini ailevi konular, ev ve arsa alım satımı, bilinçaltı ve psikolojik konulardan yana kullanmanıza yardımcı olacaktır. Genetik olarak getirmiş olduğunuz bir rahatsızlığınız varsa bu yıl içerisinde Rabb’in Şafi kuvvesi kanalıyla şifalanabilirsiniz. Ev, arsa, toprak alım-satımı ile ilgili girişimlerde önemli yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Ailenizle ilgili kırgınlık yada sorunlar varsa barış ve sükuta doğru adım atabilirsiniz. Kariyerinizle alakalı sorumluluklarını yerine getirdiğiniz konularda başarı sağlayabilirsiniz. Ya Rahman, Ya Nur, Ya Rezzak esmalarını zikretmenizi öneririm.

İkizler Burcu: Jüpiter enerjisi bolluk, bereket ve şans enerjisini İLETİŞİM konularında ortaya çıkartacaktır. Zihinsel düşünme biçiminizi yenileyebilir, farkındalık kazanabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizden ciddi bir destek görebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak yada uzun süredir devam eden bir eğitimi tamamlayacak etkiler ortaya çıkacaktır. İnternet sitesi, pazarlama, ticaret ve kısa seyahatlerden gelecek fırsatlara açık olun. Ya Fettah, Ya Murid, Ya Cami esmalarını zikretmenizi öneririm.

Yengeç Burcu: Jüpiter enerjisi bolluk, bereket ve şans enerjisini FİNANSAL konularda ortaya koyacaktır. Yeteneklerinizi kullanarak para durumunuzu arttırabilir, yeni bir işte yüksek bir maaşa işe başlayabilirsiniz. Eder ve Değer dengesini kuracaksınız. Maddi ve Manevi ‘ZAN’ duygularınızdan arınarak hayatınıza Rabb’in bolluk ve bereketle ilişkilendirilen Muğni olan kuvvelerini açığa çıkartabilirsiniz. Bu noktada azim, çalışma ve disiplin göstererek harekete geçmeniz gerekmektedir. Ya Muğni, Ya Fettah, Ya Zül Celal’i Vel İkram esmalarını zikretmenizi öneririm.

 

Aslan Burcu: Yılın en şanslı burcu olan Aslan’ın bolluk, bereket ve şans enerjisi hayatın tüm alanlarında EYLEME GEÇMESİ sayesine aktif olacaktır. Yeni iş fırsatları, evlilik, aşk ve finansal konularda muazzam bir talih ve şansı hayatlarına çekeceklerdir. Burada değinilmesi gereken en önemli konu ise; TEMBELLİK etmekten uzak durmaları konusunda UYARIDA BULUNMAKTIR. Eylemsizlik, hareketsizlik bu güzel enerjilerin kullanılmadan heba edilmesine sebep olabilir. Kilo almaya meyil görülebilir. Ya Rahman, Ya Allah, Ya Hayy esmalarını zikretmenizi öneririm.

Başak Burcu: Jüpiter enerjisi bolluk, bereket ve şans enerjisini RUHSAL ve MANEVİ konularda derinleşme fırsatı olarak sunacaktır. Fiziksel yada ruhsal bir sağlık sorununuz varsa Rabb’in izniyle ŞİFA bulabilirsiniz. Geçmişten getirmiş olduğunuz tüm yük, alınganlık ve kırgınlıkları bırakabilir, rahatlayabilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren, sizinle uğraşan yada negatif enerjilerden korunursunuz. Size yol gösterecek özel RUHSAL rehberler Zahiri ve Batıni olarak hayatınızda size eşlik ederler. Sıkıntı, üzüntü ve dertlerden el etek çekerek hayatınızda kökten bir temizlik ortaya çıkacaktır. Dua ve Manevi Çalışmalar ‘anında’ etki göstereceğinden AĞZINIZDAN ÇIKAN DUA, DİLEK ve NİYETİ mutlaka HAYIRDAN HAYIR GELECEK şekilde Rabb’ten talep etmenizi öneririm. Ya Kuddüs, Ya Nur, Ya Fettah esmalarını zikretmenizi öneririm.

Terazi Burcu: Jüpiter bolluk, bereket ve şans enerjisini SOSYAL ORTAMLAR ve HAYALLERİNİZ vasıtasıyla sunacaktır. Grup organizasyonları, eğitimler ve yeni arkadaşlıklar aracılığıyla bir yıl boyunca şanslı fırsatlar yaşamanız mümkündür. Bu dönemde yabancı ülke yada kültürden tanışıklığınız olan kişilerin DİLEK, HAYAL ve DUALARINIZIN gerçekleşmesine ciddi şekilde yardımcı olacağını bilmenizi isterim. Yeni olan her şeye hayatınızda mutluluk ve şükürle yer açın! Bu evrede bolluk ve bereketin gezegeni Jüpiter; umut ve hayallerinizi yeşerttiğiniz alanda size güzellikler getirecektir. Uzun süredir beklediğiniz bir çocuk haberi alabilir ya da kariyerden gelen kazançlarınızda artış sağlayabilirsiniz. Ya Vedud, Ya Kerim, Ya Selam esmalarını zikretmenizi öneririm.

Akrep Burcu: Jüpiter bolluk, bereket ve şans enerjisini KARİYER ve SOSYAL STATÜNÜZ üzerine yansıtacaktır. Yönetici ve uzman olmayı bekleyen Akrep Burçları için bu yıl iş hayatlarında kariyerlerinde EMEK ETTİKLERİ(!) kadarının gerçekleşeceği önemli bir dönem. Her söyledikleri, her yaptıklarıyla göz önünde olacaklar. Burada Satürn’den bahsetmeden geçmek olmaz zira gökyüzü başarı ve iyi talihin SORUMLULUK sayesinde hayatlarına geleceğini söyleyebiliriz. Biraz sıkıntı, üzüntü ve çaba sizlere muazzam bir geleceğin kapılarını sonuna kadar açacaktır. Ektiğinizi biçeceğiniz; hem de kariyer ve toplumsal statünüzde ciddi bir başarı sağlama potansiyeli yüksek bir evreye giriyorsunuz! Pek çok Akrep Burcu’nun evlilik haberini alabiliriz. Ya Fettah, Ya Kaviyy, Ya Rezzak esmalarını zikretmenizi öneririm.

Yay Burcu: Jüpiter bolluk, bereket ve şans enerjisini İMAN, İNANÇ ve FİKİRLERİNİZ vasıtasıyla açığa çıkartacaktır. Bu evrede hem bu Dünya hem Ahiret’te sizlere yardımcı olacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz ya da beklemiş olduğunuz yüksek eğitim, master, doktora gibi yerlere başvurabilir, müspet sonuçlar alabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat edebilirsiniz. Dini ya da manevi bir seyahat ufkunuzda farkında olmadığınız FARKINDALIKLAR açılmasına yardımcı olacaktır. Yabancı kişiler, firmalar ya da dil eğitimleri gelişiminize olana tanıyacaktır. Evlilik kararı ya da ikinci evlilik yapmak, hayatının baharını yaşamak isteyen Yay’lar için muazzam güzel enerjiler var. Ya Allah, Ya Basıt, Ya Kuddüs esmalarını zikretmenizi öneririm.

Oğlak Burcu: Jüpiter bolluk, bereket ve şans enerjisini BAŞKALARINDAN GELECEK KAYNAKLAR, FİNANSAL FAYDALAR ve DÖNÜŞÜM vasıtasıyla açığa çıkartacaktır. Vergi, borç, nafaka, kredi gibi maddi kayıplarınızı yeniden kazanma fırsatları var. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz bir burs ya da borç varsa aniden alacağınızı alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin gelirleriyle alakalı olumlu gelişmeler yada eşiniz yardımıyla faydalar görebilirsiniz. Yatırım, riskli konular, yaşam enerjinin yeniden tazelenmesi noktasında ŞİFALANMA etkisi yaşayacaksınız. Ya Hayy, Ya Kuddüs, Ya Nur, Ya Muhyi esmalarını zikretmenizi öneririm.

Kova Burcu: Jüpiter bolluk, bereket ve şans enerjini EVLİLİK, İKİLİ İLİŞKİLER ve ORTAKLIKLAR vasıtasıyla açığa çıkartacaktır. Bu evrede uzun süredir evliliği bekleyen Kovalar ciddi bir evlilik ya da beraberlik kararı alabilirler. Ortaklıklar ya da ortak işlerden gelecek faydalar olacaktır. Ticari atılımlar, yatırım konularında fayda sağlayabilirler. Danışmanlık alacakları kişilerin fikir, duygu ve düşünceleri ya da eş veya ortakların destekleri onlara ciddi faydalar sağlayacaktır. Karşılarına uyum, denge ve ahenk içerisinde bir dönem geçirmeleri için şanslı birliktelik ve arkadaşlık fırsatları çıkacaktır. Ya Vedud, Ya Murid, Ya Latif esmalarını zikretmenizi öneririm.

Balık Burcu: Jüpiter bolluk, bereket ve şans enerjisini SAĞLIK ve GÜNDELİK HAYAT alanınız vasıtasıyla açığa çıkartacaktır. Uzun süredir kilo vermek, sağlığına kavuşmak ve hayatına tabir-i caizse format atmak isteyen Balık Burcu için tüm bu istekleri gerçekleştirecekleri muazzam bir dönem başladı. Zira hayatlarında kafa karışıklığı yaşadıkları, şanssız hissettikleri ve iş hayatlarıyla ilgili canlarını sıkan durumların Rabb’in izniyle şifalandığını görecekler. Uzun süredir devam eden projeler tamamlanabilir, iş hayatlarında sorumlulukları artarken başarı ve takdir toplayabilirler. Kendilerine takıntı yaptıkları, onları üzen konularda sihirli bir değnek misali olayların kendi lehlerine sonuçlandığına şahit olacaklar. Ya Vehhab, Ya Muhyi, Ya Latif esmalarını zikretmenizi öneririm.

Jüpiter Aslan’da- RUH-MUCİZE ZAMANLARI-1 başlıklı yazının ilk bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz


 

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin


 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için