2 Temmuz 2014 Çarşamba

HAYALLERE KAVUŞURKEN DUYGULARIN SESİNİ DİNLE!


Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Neptün 180’lik açısı kafa karışıklığı yaratacaktır. Başak/Balık aksı mantık ve duygu arasındaki dengeyi bozarak DOĞRU KARAR VERME yetisini bozabilir. Bu etkileşimde DAĞILMA, BOZULMA, YÖN KAYIPLARI ortaya çıkabilir. FAKAT her daim karşıtlığın iki ucu olduğunu unutmadan hareket etmeliyiz zira HAYALLERE KAVUŞURKEN DUYGULARIN SESİNİ dinlemek bu açıyı doğru değerlendirme potansiyelini arttıracaktır. Rauf olan Rabb’in Tevvab, Mürid ve Nur kuvvelerini aktive etmek gerekir.

Ay/Venüs 90’lık açısı ilişkilerde mücadele ve zorlanma enerjisi yaratacaktır. Başak/İkizler aksı yüzeysel bir yaklaşım şekli ilişkilerde sorun yaratabilir. Mantık, duygu ve ruh dengesini doğru dengelemek gerekir. Keyif ve eğlenceye aşırı düşkünlük fiziksel ve ruhsal zararlı etkiler yaratabilir. Bu noktada Mürid olan Rabb’in Kuddüs ve Alim kuvvelerini aktive etmek gerekir.

Güneş/Neptün 120’lik açısı İLAHİ İRADEyi yaratıcı Musavvir kaynağı ile aktive etmek için uygun etkiler yaratacaktır. Dua, dilek ve isteklerinizi Rabb’e iletmek için muazzam etkiler var. Merhamet, anlayış ve şefkatli yaklaşımlar göreceğiniz kişiler tarafından desteklenebilir, Rabb’in her daim sonsuz olan Ganniyy ve Muğni hazinelerinden hediyeleri hayatınızda bolluk ve bereket etkisiyle deneyimleyebilirsiniz.

Bu etkileşimlerde mutlaka Hz. Muhammed(SAV) efendimize SALAVAT getirmek ve Seyyidül İstiğfar çekmek DUALARINIZA BURAK etkisi yaratarak Rab kapısını ulaştıracaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin