7 Temmuz 2014 Pazartesi

EMEK ETTİĞİNİZ HAYALLERE KAVUŞMA ZAMANI


Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme!

Ay/Neptün 120’lik açısı ilahi iradenin sonsuz MERHAMET kaynağına mazhar olacağımızı anlatıyor. Akrep/Balık aksı RUHSAL TEKAMÜL yolumuza engel olan duygu ve düşüncelerin Rahman olan Allah’ın Şafi olan ismiyle şifaya kavuşacağını anlatıyor. En derin Öz ve bilinçaltında sorun yaratan konuların çözülmesine yardımcı olacaktır. Kuddüs olan Nur ve Vedud kuvveleri Aşk’la yıkanan gönüllere Rahman yağmurları yağdıracaktır. Dua, manevi çalışmalar, meditasyon, bilinçaltı çalışmaları ve terapi almak için çok uygun etkiler var.

Venüs/Uranüs 60’lık açısı İLİŞKİLER konusunda sürpriz, şaşırtıcı etkiler ortaya çıkartabilir. İkizler/Koç aksı İLİŞKİLER konusunda iletişimde açıklık temasının hayra vesile olacak etkilerini gösteriyor. Söylemek, konuşmak istediğimiz konularda açık bir şekilde durumu ifade etmek yerinde olacaktır. Alim olan Rabb’in Fettah olan kuvveleri değerlendirme potansiyelini arttıracaktır.

Akşam saatlerinde aktifleşecek olan Ay/Satürn kavuşumu EMEK EDEREK ÇABA GÖSTERDİĞİMİZ konularda elle tutulur, gözle görülür durumları açığa çıkartacaktır. Zira Neptün bizleri HAYALLERE kavuşturan etkilerini Satürn yardımıyla fiziksel alemde GÖRÜNÜR şekle sokacaktır. Bu noktada EMEK ve ÇABA oldukça ÖNEMLİDİR! Depresif, karamsar ve içe dönük bir ruh haline girdiğiniz hissettiğiniz anda Fettah olan Rabb’in Basıt olan kuvvesi size yardımcı olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin


 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için