12 Temmuz 2014 Cumartesi

DOLUNAY OĞLAK BURCU’NDA-İMANINA İMAN ET-


Saat 14.24 itibariyle Oğlak Burcu’nda gerçekleşen Dolunay Anı haritasına bakarsak kadersel pek çok durumun gerçekleşeceğine dair önemli verilere ulaşıyoruz. Dolunay Fazı enerjinin en yüksek idrak düzeyinde hissedildiği, ÖZ varlığımızda biriktirdiğimiz iyi yada kötü, güzel yada çirkin biriktirdiğimiz kaynakları AÇIK ve GÖRÜNÜR bir şekilde Dünya hayatına aktardığımız önemli bir süreçtir. Zira bu birikimler insani farkındalıklarımız ölçüsünde tezahür edecek varoluşsal bir çekim gücünde kendini ortaya koyacaktır. Kişi Gül Ektiyse Gül; Diken Ektiyse Diken Biçecektir!

Oğlak Burcu’nda gerçekleşen bu Dolunay enerjisi ile kimliğimizi, ruhumuzu, hayatı yaşama biçimlerimizi şekillendiren sınırları ortaya koyan SORUMLULUK SINIRLARINI yeniden ortaya koyma noktasında olacağız. Sınırları çizerken EKTİĞİMİZ TOHUMLARIN yeşerdiğini UNUTMAMAK gerekiyor. Zira Plutonik bir Dolunay enerjisi söz konusu… Eskiyen, işe yaramayan, pis, kokuşmuş aslında işlevini yitirmiş enerjilerin hayat alanımızdan çıkmasına yardımcı olacak enerjiler açıkça kendini gösterecektir. En önemlisi An Haritası’nı yorumlamaya başlamadan önce GEÇMİŞ GÜVENLİ YOLLARI DENEDİK! Gördük ki, annemizin karnı misali sığındığımız Dünya Hayatı’na YENİDEN DOĞMAK, SINIRLARI YIKARAK YENİDEN İNŞA ETMEK boynumuzun borcu, tekamül etmemiz adına en önemli SORUMLULUĞUMUZ!

Dolunay Anı’nda yükselen Akrep Enerjisi ÖLÜM, BİTİŞ, SONLANMA temalarını içsel bir gerçekliğin parlayan karanlık sularında aşikar etse dahi KÜLLERİNDEN DOĞAN YENİ BİR HAYAT PLANI DEVRİMİ’ne ruhlarımızı hazırlayacaktır. Sabır en önemli Gelişim Çekirdeği’dir. Sabır kuvvesi Celali olan Mars’ın karanlık çocuğu Akrep enerjisi ile kendini açığa çıkartması ortalığı içten, derinden, sisli bir gerçekliğin realitesinde bulandırarak kaynağa götüren Nur’un parlamasına olanak tanıyacaktır. Satürn’ün Rx halinde ASC kaspında hareket etmesi, Dolunay Burcu olan Oğlak’ın yöneticisi olması sebebiyle GEÇMİŞTEN, ATALARDAN, ÇOCUKLUKTAN getirdiğimiz YADA ESKİ BİR ANININ BİLİNÇALTI KODLARIMIZDA YANLIŞ BİR DOSYA OLARAK KAYDEDİLMİŞ HALİNİN artık BİLGİSAYARIN ‘SİL’ TUŞUNA basılması misali TEMİZLENECEĞİNİ gösteriyor. Elbette, DEĞERLENDİRME POTANSİYELİ ve ZİHİNSEL ESMA KUVVELERİ EL VERDİĞİ ÖLÇÜDE!!!

Dolunay Anı yöneticisi Mars’ın 12.evde KAD ile kavuşum halinde olması şanssız, kayıp, üzüntü, bilinçsizlik gibi nitelendirilen pek çok OLAY, DURUM ve KİŞİNİN hayatımızda temizleyen, şifalandıran, arındıran etkilerini aktive edecektir. Kayıp Gibi görünen, sizi üzen durumların aslında SİZE SİZDE OLAN GERÇEKLİĞİNİZİ göstererek FARKINDALIK AYNASI’na bakmanıza sebep olduğunu BİLİN! Şer Gibi Görünen pek çok durumun ilerleyen süreçte HAYRINIZA GELİŞECEK AÇILIMLAR sağlayacağını BİLİN!

Dolunay Anı ZİHİNSEL DÜŞÜNME BİÇİMİ şeklimizi tümden değiştiren etkisini göz ardı etmeden sözlerime devam etmek isterim. Zihinsel dağınıklık, karamsarlık, kuşku, şüphecilik, içe dönme, depresyon temayülleri bu GEÇİŞ EVRESİ’nin nazar boncukları olacaktır. Fikirsel, Düşünsel, Eylemsel SORUMLULUK anlayışınızın SORUMLULUĞUNU ALACAĞINIZ etkiler var. İster severek, ister döverek!

Dolunay etkisiyle bilginin yükünü sırtımızdan atmak suretiyle İMAN ETMENİN sonsuz rahatlığına ilerlemek, Rabb’in Şifası’na GÖNÜL GÖZÜ’müzü açarak PERVANE olmak, ‘İMANINA İMAN ETMEK’ gerçeğine yürüyebiliriz.

İMANINA İMAN ET Kİ; HAYALLERİN GERÇEK OLSUN…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,
https://twitter.com/guclumetinn

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için