25 Haziran 2014 Çarşamba

ŞUUR CAMİSİNDE SECDE ET


Ay İkizler Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, iletişim ve haberleşmenin ivme kazandığı günlerdeyiz. Pazarlama, tanıtım ve reklam yapmak istediğimiz şeyleri rahatlıkla tanıtabiliriz. Her bilgiyi anlamaya ve öğrenmeye çalışırız. Bu etkileşimde yüzeysellik etkisi görülebilir. Bu sebeple, konuları ve bilgiyi biraz ondan biraz bundan öğrenmeye çalışmak sorun ve sıkıntılara sebep olabilir. İletişimin abartılı boyutlarda olması zaman zaman dedikodu ve yanlış anlamalara sebebiyet verir. Yazışma ve sözleşmeleri dikkatli okumakta fayda vardır. Aşırı mantıklı davranışlar sergileyebiliriz. Bu sebeple, karşımızdaki kişilere karşı empatik olamayabiliriz. Omuz, kollar, eller, üst solunum yolları ve bronşlar hassasiyet kazanacaktır. Romatizmal ağrılar baş gösterebilir. Sağlıklı yağ ve potasyum kullanımı bu evrede size fayda sağlayacaktır.

Ay/Mars 120’lik açısı hareket enerjisi kazandıracaktır. İkizler/Terazi aksı İLİŞKİLER konusunda hareketlilik, agresyon ve öncülük etkisi yaratacaktır. Fettah olan Rabb’in Cebbar esması ikili ilişkiler, ortaklıklar, ticari faaliyetler noktasında aşikar olacaktır. Bu etkileşimde DİL yani KONUŞMA etkisini doğru kullanmak gerekir. ‘Tatlı Dil Yılanı Dileğinden Çıkarır’ misali dilimizi yani sözcüklerimizi hayır ve güzellikler inşa etmek için kullanmalıyız.

Ay/Neptün 90’lık açısı kafa karışıklığı ve aşırı teslimiyetçi davranışlara sebep olabilir. Yaradana TESLİMİYET her daim EYVALLAH! Fakat DENGEli bir Teslimiyetçilik daha doğru olacaktır. İkizler/Balık aksı ALDANMA, ALDATILMA, DOLANDIRILMA, TİCARİ ANLAŞMALARDA KARIŞIKLIK, ZİHİNSEL BULANIKLIK ve YANLIŞ KARAR ALMA riski yüksek olan bir enerji yaratacaktır! Cami olan Alim’in Fettah kuvvesi dengeleme yaratacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

 

Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/