7 Haziran 2014 Cumartesi

MERKÜR RX ETKİSİ:HAYRA VESİLE SONUÇLAR


Ay Terazi Burcu’nda hareket ediyor… İkili ilişkiler, ortaklıklar, başkalarına olan davranış şeklimiz bu etkileşimi en iyi şekilde anlatır. İnsan ilişkileri aşırı şekilde ön plana gelir. Sosyalleşme, dışa dönüklük ve keyfe düşkünlük etkileri görülebilir. Doğru ve iyi karar alma mekanizmaları harekete geçer. Psikolojik gelgitler yaşamaya müsait etkiler vardır. Adaletli karar alma etkileri yoğun olarak görülür.

Ay/Merkür 90’lık açısı iletişim konularında sorunlara yol açabilir. Terazi/Yengeç aksı ilişkilerde emniyet, güven, bağlılık ihtiyacını sorgulamaya itebilir. Ev ve aile içi iletişimde gergin durumlar ortaya çıkabilir. Bu etkileşimde Latif olan Rabb’in Kelam isimlerinden Vedud ve Kuddüs aşikar olacaktır.

Günün en önemli gelişmesi Merkür Retro etkisi,

Bu etkileşimde dikkat edilmesi gereken YENİ BAŞLANGIÇLAR için uygun etkilerin olmayışıdır. Uzun süredir devam ettiğiniz konuları, projeleri tamamlayabilirsiniz.

Merkür Rx hareketine başladığı anın haritasını incelediğimiz ASC’de Terazi Burcu yükseliyor. Bu etkileşim Merkür Rx hareketinin İLİŞKİLER teması üzerinde ciddi bir etkisi olacağını gösteriyor. Zira ASC’de Mars yerleşimi uzun süredir ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler üzerinde karar mekanizmalarının açığa çıkacağını gösteriyor. Örneğin; evlenmeyi bekleyen bir çiftin ani bir kararla evlenmeye karar vermesi YADA sorun yaşayan fakat birlikteliği bitirmek isteyen bir çiftin bu kararı nihayet ulaştırması söz konusu olabilir. ASC yöneticisi Venüs’ün Boğa Burcu’nda, 8.eve doğru ilerlemesi KRİZ ve DÖNÜŞÜM temalarında ortaya çıkacak HAYIRLI bir SONUCA işaret ediyor. Merkür Rx enerjisi pek çok kişi tarafında korkulan etkilere işaret ediyor olsa dahi bu sefer ciddi bir fayda sağlayarak KARARSIZLIĞIN KARAR ANI’nı ortaya çıkartacaktır. Merkür’ün 9.evde yerleşmesi HUKUKİ KONULAR, TANITIM, PAZARLAMA, REKLAM, EVLİLİK, UZUN SEYAHATLER, FİKİRSEL DÖNÜŞÜM ve ALLAH’LA OLAN İRTİBAT NOKTASI’nda gözden kaçırdığımız noktaları şifalandıracaktır. Fettah ve Alim olan Allah’ın fikirsel dönüşüm ve tamamlanma sağlayacağını söyleyebiliriz. Merkür/Neptün 120’lik açısı fikirlerimizde İLAHİ İRADE’nin KADERİ OLARAK ortaya çıkarttığı FARKINDALIK ve SEZGİLERİ açıkça gösteriyor. Bu etkileşim hayra işaret edecek faydalı sonuçlar üretecektir. Ev, aile kurmak, hayatını ve köklerini arındırma isteyen ve UZUN SÜREDİR bununla ilgili gelgitler yaşayan kişilerin başarılı işlere imza atacak FAYDALI BİR MERKÜR RETROSU bizleri bekliyor.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin