23 Haziran 2014 Pazartesi

KENDİNE GÜVEN!


Ay halen Boğa Burcu’nda hareket ediyor… Somut ve elle tutulur girişimlerde bulunabilirsiniz. Dünyevi olan her türlü konuya yönelebiliriz. Huzur ve emniyet duygusu verir. Bu etkiler altında başladığınız işler kolaylıkla sonuca ulaşır. Lüks ve güzel olan şeylere ilgi artacaktır. Güzellikleri elde etme içgüdüsüyle hareket edebilirsiniz. Ay, kadersel etkileri gösterir. Ve Boğa Burcu’nu çok sevdiğinden bu etkiler altında başlanacak her türlü durum ‘kadersel’ yol ayrımları yaratacaktır. Boyun, boğaz, tiroid ve ses telleri hassasiyet kazanacaktır.

Ay/Satürn karşıtlığı karamsar ruh haline girmemize sebep olacaktır. Boğa/Akrep aksı maddi kaygılar yaşamamıza sebep olabilir. Kuşku, şüphe, güvensizlik duygusu abartılı bir hal alabilir. Bu etkileşim finansal ve maddi olarak ‘SAHİBİ BENİM’ dediğimiz konularda KAYIP ENDİŞESİ yaratarak Rabb’in Ganiyy kuvvesi gereği sonsuz ve sınırsız olan kaynaklarına GÜVEN duygusunu inşa etmemiz gerekliliğine vurgu yapar.  Bu etkileşimde SORUMLULUKLARI yerine getirmek, borç, alacak, verecek dengesinde tutarlı davranmak oldukça önemlidir.

Ay/Pluton 120’lik açısı duygusal anlamda güç dengesini hissetmemize yardımcı olacaktır. Karizmatik, otoriter ve söylediklerimizi dinleten bir davranış modeli geliştirebiliriz. Boğa/Oğlak aksı sürekli bulunduğumuz ortam yada iş yerimizde sağlam, kalıcı değişimler yapmamıza yardımcı olacaktır. Dönüşüm kolaylıkla gerçekleşmez! Mutlaka DÖNÜŞÜME zorlayan bir DIŞ ETKİ ortaya çıkar. Dolayısıyla, ETKİLERE takılmadan NEDENLERİ önemsemek çok iyi olacaktır. Güçlü, nüfuslu ve yetkin kişilerin desteklerini almak mümkündür.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin