12 Haziran 2014 Perşembe

HAYY OLAN RABB’İN ŞAFİ ESMASINA KULAK VERİN


Ay Yay Burcu’nda hareket ediyor… Bilgi, öğrenmek ve seyahat etme isteğimiz yoğunlaşacaktır. Evrensel genişlik, bilginin yayılması ve hazmedilmesi sürecinde olduğumuz zamanlardır. Din, felsefe ve inançlarımızı sorgulama eğilimleri ortaya çıkar. Enerjik hissettiğimiz zamanlar olduğundan hareket temayülümüz artacaktır. Aşırı iyimser, olaylara müspet açıdan yaklaşan bir psikoloji içerisinde olmamız mümkündür. Abartıdan uzak olmak ve kibirli söylemlere saplanmadan hareket etmekte fayda vardır. Fanatik yaklaşımlara saplanmadan geniş düşünme potansiyeliyle evreni değerlendirmek mümkündür.

Ay/Mars 60’lık açısı hareket enerjisi verecektir. Yay/Terazi aksı araştırma, inceleme, seyahat, gezi ve ilahi temaları incelemek adına rahat bir akış verecektir. Manevi çalışmalar, zikir, ibadet, meditasyon yapmak için uygun etkiler var. Hak ve Adalet teması ön plana çıkacaktır. Bu etkileşim spor yapmak için çok uygundur. Vehhab olan Rabb’in Latif kaynağı dengeleme etkisi yaratacaktır.

Ay/Uranüs 120’lik açısı DEĞİŞİM enerjisi verecektir. Üzerimizde yük olan, bırakmak istediğimiz, değiştirmeye karar verdiğimiz konularda HAREKETE GEÇEBİLİRİZ. İşin içinde Uranüs olunca ANİ durumları tetikleyecektir. Sürprizlere açık olmak gerekiyor! Yay/Koç aksı gündelik hayatın içerisinde FARKINDALIK yaratacak çalışmalara yönelmek, egzersiz ve spora başlayarak Mars desteğiyle kilo vermek, yeni bir FORM kazanmak açısından oldukça faydalı olacaktır. Fettah olan Rabb’in Hayy kuvvesi dengeleme yaratacaktır.

Gökyüzü SAĞLIKLI bir hayata adım atacak etkileri gün içerisinde yoğun bir şekilde hayatımıza sokuyor. En azından otobüs yada metrodan bir durak geride inerek bu etkiyi hayatımıza entegre etmeye niyet edebiliriz. Hareketli, enerjik, yerinde duramayan ruh ve fiziksel sağlık enerjisi yoğun olarak hissedilecektir. Hep birlikte bu etkiyi değerlendirelim! Unutmayın; Sağlıklı bir beden ENERJİNİZİ DOĞRU KULLANMANIZA YARDIMCI olacaktır!

Hayy olan Rabb’in Şafi esmasına kulak verin!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin


Üstad Ahmed Hulusi’nin Kuran-ı Kerim Meali’ni aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/