18 Haziran 2014 Çarşamba

GÖNÜL NEY-İ DER Kİ:KAPIYI ÇAL,İSTE ve OL’SUN


Ay Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifa ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.

Ay/Neptün kavuşum etkisi ilahi iradenin rahmet kapılarını sonuna kadar açacaktır. Kalp dediğimiz şuurlarımız Rabb’in sonsuz Kuddüs ırmaklarında yıkanır… Tevekkül eden zihinler Bismillah diyen O’nun Selam’ını işitir… Kelam’a icabet Allah’ı Semi ismiyle duymak Basır kuvvesiyle görmektir… Gönül Ney’dir çalmak Hu aşrı Hu nefestir… Nefes, Mürid irade-i şuurdur… Teklik gerçeğinden O’na Ba’s eden ruh ebediyetin emanetindedir… Manevi çalışmalar ve Dua enerjisiyle şuurlarımızı Rabb’e yöneltmek için çok uygun etkiler var. Kalpleri Kuddüs Irmağı’nda yıkayarak Nur kuvvesinde seyreylemek lazım… Kapıyı çal, iste ve OL’sun!

Subhanallahi ve Bihamdihi…

Yaradana teslimiyet HUZUR… AŞK… KABE.. Elif… Lam… Mim…

Kesret Irmağı’nda… Kabe’nin tam ortasında KALPLER SALATA DURSUN… AMİNNNNNNNNNN…

Bal… Şarap… Evren… Süt…

Tadı neyse damağınızda kalan O’dur AŞK DERYA’nızda… Hu…

La üzerine… B üzerine… Nokta olan O gerçeğe…

Hu… Bismillah… La ilahe İLLA ‘ALLAH’

Güvercin… Martı… Bal Arısı… Bal…

Tırtıl… Kelebek… KEMALİ…

Ay/Pluton 60’lık açısıyla gücün özüne yolculuk edebilir, derin kalan aydınlık, karanlık herşeyi DÖNÜŞTÜREBİLİRİZ. Güç SEN’SİN’… SİN’SEN’… Balık/Oğlak aksı düzeni TESLİMİYETE bırakanın kazandığı yok olan aslında var’OL’an GERÇEKLİĞİNİ değiştirmektir. Rabb’in Gözlüğü sana GÜÇ verir… ÖLME VAKTİ… AŞK’a Ba’s olmak için… Vedud olan her hücreni Nur enerjisiyle titreştir. Güç SEN’DE! Bil, hisset, YAŞA!

Dualara kalbimizi çevirelim DÜN, BUGÜN, YARIN… DAİMA…

Tek Gerçek SEN’deki O’nun Nefesi…

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin