10 Haziran 2014 Salı

DUA İLE ‘RUHSAL KABE’Yİ İNŞA ZAMANI


Ay halen Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir;  yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz.

Ay/Neptün 120’lik açısı ilahi iradenin sonsuz merhamet ve dua kapılarını açıyor. Musavvir olan Allah’ın Kerim olan esmaları harekete geçerek tüm dileklerimizin kabul edileceği muazzam bir etki yaratıyor. Yağmur damlaları misali yağacak rahmetin kapılarında dileklerinizi Allah’a iletmek için gökyüzünde gezegenler hepimizi destekliyor. Dua ve gönüllerimiz Rabb’imize doğru yöneldiği takdirde manevi çalışmalar açısından oldukça güzel etkiler var. Akrep/Balık aksı derin manevi DÖNÜŞÜMLERE işaret eder. Zira bu etkileşimde ruhsal anlamda DUA’nın kendisi olacak esmaların açığa çıkarak Şafi olan Rabb’in Kuddüs enerjisiyle yeniden kalplerimizin putlarını yıkarak RUHSAL KABE’yi inşa etmemize olanak tanıyacağını söyleyebilirim.

Ay/Pluton 60’lık açısı ruhsal enerjiye güç kazandırarak format atıyor. Putlarımızı kırarak yerine inşa ettiğimiz RUHSAL KABELERİMİZ bizlere Rabb’in Nur olan Kadir kuvvesiyle Kuddüs kaynağına bağlayarak YENİDEN RUHSAL ve FİZİKSEL şifaya ulaşmamıza olanak tanıyacaktır. Akrep/Oğlak aksı DÜZEN DEĞİŞİMİ’ne işaret ediyor!

Ne güzel söylemiş Şems-i Tebrizi;

“Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?”

Endişe, kuruntu, panik ve sıkıntı Kabıd olan Rabb’in FERAHLIKTAN önceki SABUR olan KARANLIK görünen AYDINLIK yansımasıdır! Bakma, GÖR; Duyma, İŞİT!

Ay/Venüs 180’lik açısı ilişkilerde NETLİK kazandıracaktır. Akrep/Boğa aksı SABİT ve KALICI olan DEĞERLERİN temelinde yaşanacak KÖKLÜ İLİŞKİLERE işaret ediyor. Seçim size yani Cüz olan İRADE’nize bağlı olacaktır! Ticari konular ve yatırımlarda SEZGİSEL davranmakta fayda vardır(Merkür Retro etkisini UNUTMAYALIM!) Tüm bu etkileşimde Satürn/Venüs akşam saatleriyle birlikte KISITLANMA enerjisi yaratacaktır. Bu nokta oldukça önemlidir zira SATÜRN ciddi, kalıcı olmayan ve emek verilmemiş konuları sevmez hele de HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN konularda! Bu sebepledir ki; ilişkiler yada kazanımlarda meydana gelecek gerilim, gecikme, kısıtlanma ve zorlanma enerjisi Rabb’in bizlere sunduğu bir fırsattır çünkü ALLAH bizlerin üzülmesini istemez. Bu etkileşimde Vedud olan Rabb’in Latif olan isimleriyle Basıt ve Vekil kuvvelerine vurgu yapmakta ciddi şekilde önem vardır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin