11 Haziran 2014 Çarşamba

CAMİ OLAN BİRLİĞE DOĞRU...


Ay halen Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir;  yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz.

Ay/Jüpiter 120’lik açısı günün büyük çoğunluğunda etkisini gösterecektir. İyimser ve neşeli duyguların hakim olacağı etkiler var. Akrep/Yengeç aksı derin duyguları şifalandıran Rabb’in Şafi ismiyle açığa çıkar. Bu etkileşimde milliyetçi, ayrımcı, aşırı bağımlı, duygu ve mantık dengesi kuramayan kişilerin Kuddüs olan Allah’ın Cami ismiyle birlik, bütünlük ve beraberlik temasını yüreklerinde hissetmeleri mümkündür.

Mars/Pluton 90’açısı zorlayan ve dönüşüm talep eden bir etkileşimdir. Hareket ve derinlik talep eder. Kötü gezegen yada açı yoktur; uygulaması zorlayıcı yada kadersel etkileri olan bireysel hareketimizle değiştirmemiz mümkün olmayan bazı açısal enerjiler vardır. Mars/Pluton 90’lık açısı bu etkileşime güzel bir örnektir. Terazi/Oğlak aksında oluşan bu köşeli açılanma enerjisi KOLLEKTİF etkileri içerisinde barındırmaktadır. Bireysel enerjilerin dışında toplumsal etkiler açığa çıkacaktır. Savaş, saldırı, hareket etkisiyle bilinen Mars’ın İLİŞKİLER ve HUKUKSAL konularda derin bir etki alanına gireceğini söyleyebiliriz. Toplumsal ilişkilerin derin bir DÖNÜŞÜM yani Plutonik bir enerjiyle SARSILACAĞI açıkça görülüyor. Türkçe meali ise; TOPLUMSAL HUZURUN KÖKTEN, GERİ DÖNÜŞÜMSÜZ BİR ŞEKİLDE SARSILACAĞI’dır. Kökleşmiş inanç kalıpları, riyakar ve sahte ilişkiler, toplumsal birlik ve bütünlüğe aykırı fikirlerin DÜZEN ve TERTİP getirmek, yeniden OLMASI GEREKEN ÖZ enerjiye dönüşmesi için Rabb’in Celali olan enerjisiyle Zilzal Suresi misali hem duygusal hem fiziksel hayatlarımızda sarsılacağımızı söylemek mümkündür. Bu noktada TESLİMİYET, FARKINDALIK ve AKIŞTA OLMAK çok önemlidir!

Akşam saatlerinde açısı kalmayacak olan Ay’ın Boşluğa girmesiyle YENİ OLAN BİR İŞE BAŞLAMAMANIZI ÖNERİRİM!

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin