23 Mayıs 2014 Cuma

İLETİŞİM KAZALARI


Ay halen Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifa ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.

Ay/Merkür 90’lık açısı iletişim konularında gerginlik ve mücadele enerjisi ortaya çıkartacaktır. Sözleşme, anlaşma, haberleşme, toplantı gibi konularda temkinli olmakta fayda vardır. Balık/İkizler aksı karar ve düşünceler netlik kaybına sebep olabilir. Dolandırılma, hırsızlık, kayıplar ve ticari konularda dikkatli olmanızda yarar vardır. Vekil olan Allah’ın kuvvesini Mani olan Mecid esmasıyla aktive edebilirsiniz.

10.00-19.14 arası Ay Boşlukta hareket edeceğinden yeni başlangıçlar yapmak için uygun değildir. Devam eden işlerimizi tamamlayabiliriz.

Ay/Güneş 60’lık açısı eril ve dişil enerjilerde dengelenme etkisi yaratacaktır. Önemli görüşme, toplantı ve sözleşmeleri akşam saatlerine(19.14sonrası) bırakmak uygun olacaktır. Koç/İkizler aksı ticaret, pazarlama, tanıtım, reklam, sözleşme gibi konularda aktif, atak ve gözüpek davranarak destek elde edeceğimizi gösteriyor. Malikü’l Mülk kuvvesi Vekil olan Rahman enerjisiyle aktive olacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin