13 Mayıs 2014 Salı

DUALARIMIZ ‘KABUL’ OLDU... AMİN


Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir;  yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz.

Ay/Neptün 120’lik açısı ilahi iradenin sonsuz kapılarının açıldığını müjdeliyor. Sonsuz kaynağın sınırsız lütuflarına mazhar olacağınız etkiler var. Rabb’in HİÇLİK menzilinde sonsuz BÜTÜNLÜĞÜ’nü idrak ederek Gayb-ı İlahi’nin muazzam hediyelerini kabul edin. Lütfu bol olan Rabb’in Akrep/Balık aksında oluşan bu etkileşim DÖNÜŞÜM ve İLAHİ KAYNAĞIN birlikte çalışacakları Kuddüs ırmaklarının Rabb’in Nur olan bereketine aracı olacak enerjilerini bizlere Ganiyy Rahmeti, Vedud aşkıyla sunacaktır.

‘La ilahe illa ente Subhaneke inniy küntü minezzalimiyn’ şeklinde dua eden Yunus peygamber misali Dua edelim…

Ya Rahman Ya Malikü’l Mülk Ya Musavvir kuvveleri aşikar olacaktır. Rahman olan Rabb’in Rahimiyet sıfatıyla doğuracağı yepyeni gerçeklik kapılarını sevgiyle kabul edin. Yeni senaryolarınız, yeni istekleriniz ve dualarınızla bu gerçeklik kapılarından geçiniz. Hayr olacak merhametiniz ezeli ve ebedi olarak Samed olan Rahman’ın sonsuz tekliğinde HİÇ olmanın ÇOKLUĞUNDA müyesser olsun. Gerçek olan SEN’le istihza eden NEFS’ine bir iyilik et; Sıratal müstakim olan Rabb’in adıyla ‘İKRA’ de; İSTE, DİLE, OLSUN…

Aşağıdaki saatler gezegen konumları açısından dua etmek için enerjilerin uygun olduğu vakitlerdir. Elbette her daim DUA edebilirsiniz!

13.00-14.00 / 15.27-19.00 / 21.03-21.46 / 22.38-00.58 / 02.37-03.20 / 04.13-05.02

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin

‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için: