11 Nisan 2014 Cuma

NEFSANİ BAĞIMLILIKLARA ‘VEDA’ ZAMANLARI


Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Venüs 180’lik ilişkilerde kısıt ve zorlanma etkisi yaratacaktır. Başak/Balık aksı eleştirel ve mükemmeliyetçi tutumların ikili ilişkilerde sorunlar yaratacağına işaret ediyor. Teslimiyet, akışa bırakmak ve empatik davranış modeli bu etkileşimi dengeleyici bir unsur yaratacaktır. Karşımızdaki kişilerle süregelen sorunları açıkça masaya yatırabiliriz.

Ay/Neptün 180’lik açısı duygusal hassasiyet yaratacaktır. Konuları doğru şekilde değerlendirme, sonuca ulaştırma noktasında zorlanabiliriz. Başak/Balık aksı bağımlılık yaratan, takıntı haline gelen durumlara dikkat çekiyor. Karşıt açılarda bu tarz durumlardan KURTULMA ve ŞİFALANMA etkisi vardır. Bu sebeple; dua, ibadet, zikir ve meditatif manevi çalışmalar açısından uygun etkiler vardır. Netlik gerektiren, kesin kararlar almak için uygun enerjiler yok. Kuddüs kuvveleriyle teslimiyetin Şafi sularına Rabb’in izniyle bağlanarak sonsuz şifanın Rahmaniyet dengelerini hayatımıza katabiliriz.

Ay/Jüpiter 60’lık açısı ilahi iradenin destekleyici enerjilerini açığa çıkartacaktır. Başak/Yengeç aksı içte olanın arınıp temizlenmesi noktasında yardımcı olacaktır. Bilinçaltı ve kalbimizi Nur’un rahmet sağnaklarına açacak olan bu etkileşimi değerlendirmek uygun olacaktır. Nefsani bağımlılıklarımızı bırakmaya niyet edebilir, derinlik gerektiren manevi çalışmalara yönelebiliriz.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin