27 Nisan 2014 Pazar

KAHHAR OLAN KUDDÜS’ÜN NUR ŞAFİ ELLERİNDE ARIN

Ay Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.


Ay/Mars 180’lik açısı gergin bir enerji yaratacaktır. Koç/Terazi aksında meydana gelmesi ilişkiler konusunda zorlayıcı bir etki ortaya çıkartacaktır. Konuşulmayan, dile getirilmeyen, yüzleşilmeyen durumlar masaya yatırılacaktır. Bu etki gerilim yaratsa dahi doğru bir şekilde kullanılırsa ilişkilerde sorunların çözümüne yönelik faydalı bir etki alanı açığa çıkartacaktır. “İlişkiniz için emek etmeye razı mısınız?” sorusunun cevabı oldukça önemlidir. Burada gerçek DEĞER ve ÖNEM veren davranışlardan söz ediyoruz. Zira ömürlük sürecek bir ilişkide yalan, riya ve gerçek olmayan duygular bir noktadan sonra ilişkinin yürümesine engel olacaktır. Bu gerginlik GERÇEK DUYGULARIMIZLA YÜZLEŞME yaratacaktır. Vedud olan AŞK’ların Alim olan Rabb’inkuvveleriyle Cebbar gerçekliğinde vücuda geleceğini söyleyebiliriz.


Mars/Pluton 90’lık açısı DÖNÜŞTÜREN ŞİDDET temasınıaşikar edecektir. Karanlığın gölgesiyle dans etmek zorunda kalıyoruz. Nefsin vicdanla olan mücadelesi İLİŞKİLER temasına yansıyacaktır. İlişkilerde gizli, saklı, yalan, riya, isteksizlik olan durumlara Pluton bir cerrah misali neşter atarak ameliyata başlayacaktır. Lüzumsuz olan parçalar kökten kesilip atılacaktır. Biten enerjinin yerini her daim yeni bir enerji alır çünkü evrenin nihai yasası boşluğu asla sevmez. Burada dikkat edilmesi gereken nokta TOPLUMSAL kalabalık alanlarda laf atan, kaba davranışlarda bulunan, küfür eden, şiddet eğilimi gösterilme ihtimali yüksek yerlerde bulunmaktan imtina etmekte yarar vardır. Bu noktada kahreden, yıkan, yok eden Kahhar esması aşikar olacağından Basıt kuvvesinin genişleten rahatlığına sığınmakta fayda vardır.


Günün genelinde Büyük Haç nam-ı değer Büyük Kare açı kalıbı Ay etkisiyle sürekli tetiklenecektir. Bu sebeple, değişen duygusal reaksiyonlara kapılmadan sakin ve dingin olmakta fayda vardır.


Güneş/Neptün 60’lık açısı ruhsal anlamda GÜN BOYUNCA İLAHİ İRADE’nin koruması altında olacağımızı gösteriyor. Ruhsal genişleme sayesinde Öz’ol’an Rabb’in Tevvab olan ismi gereği Batıni gerçekliğini seyrediyor olacaksın. Kollektifle olan bu bağlantı sayesinde Kuddüs olan Allah’ın ruhsal gerçekliğinden nefsaniyetin çirkinliğine açacağı pencereden alemleri seyreyleyecek şuur boyutuna sınırsız esmalar mertebesinden bakacaksın. Dua, manevi çalışmalar, zikir, ibadet ve meditatif çalışmalar için muazzam etkiler söz konusu. Uzun süredir ruhunuzdan geçen tüm isteklerin gerçek yüzüyle karşılaşarak bilinç boyutundan aslında istediğine zaten sahip olduğunu göreceksin. Ellerin duaya, yüreklerin Allah’a yönelmesi zatında gerçekleşecek mucizevi olaylar karşısında ŞÜKRÜNE ŞÜKÜR edeceksiniz. Bütünün hayrına gerçekleşsin tüm dualar, Amin


En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gerçekleşmesini temenni ederim.


Sevgiler,

Güçlü Metin


http://guclumetinleastroloji.blogspot.com.tr/