25 Nisan 2014 Cuma

DUAYA SELAM

Ay halen Balık Burcu’nda hareket ediyor… Evrensel sevgi, merhamet, fedakarlık ve soyut konular ön plana çıkacaktır. Kollektif akıldan süzülen bilgiler bilinçli zihinde süzülerek görünür hale gelen sonuçlar üretir. Soyut olan, görülmeyen ama BİLİYORUM dediğiniz her türlü konuyu hayat alanımızda var ederiz. Bilinçaltının derinliklerinde arınma, şifa ve temizlenme için uygun etkiler vardır. Rabbin ŞAFİ esmasının aşikar olduğu aynı zamanda NUR esmasına TECELLİ ettiği durum ve koşullar aşikar olmaya başlar… Tüm esmaları, isimleri varlığında barındıran Balık Burcu enerjisi ‘ÖZEL’ bir titreşim yayar. Ayaklar, ayak parmakları hassasiyet kazanır. Bağımlılık yaratan her türlü şeyden uzak durmakta fayda vardır. Karbonhidrat tüketiminde temkinli olmakta fayda vardır. Zira kilo alımına müsait etkiler ortaya çıkar. Glutensiz karbonhidrat veya yararlı tahıl tüketimi önerilir.

Ay/Plüton 60'lık açısı güçlü destekler alacağımızı gösteriyor. Dönüşüm ve değişimin yeniden yapılandıran ve Öz'deki Gerçekliğimizle Ol'an' da yaşamamıza sebep olacak güçlü enerjisi varlığın hakikatini zannedilen değer yargılarından arındıracak yepyeni bir gerçeklik boyutunda yaşamamıza yardımcı olacaktır. Balık/Oğlak aksı bu dönüşümün TESLİMİYET ve İMAN etme yani Hz. Halef olma gerçekliğimizin farkındalığı nispetinde Nur'ul Ala Nur Okyanusu'nda Kuddüs kuvvesiyle arınarak Halim esmasıyla sakin bir enerjiye Ol'an'a EYVALLAH tebessümüyle SELAM etmemize sebep olacaktır.

Ay/Jüpiter 120'lik açısı çağlayan bir Cennet ırmağında tüm inançlarımıza farkındalık kazandıracak Rabb'in şifalı kanallarını aktive eden Rahman ve Rahim olan O'nun adıyla Hayy'dan Hu'ya yürüyeceğimizi anlatıyor. Sirius sabit yıldızı ile kavuşum etkisinde olan Jüpiter, Kur'an hakikatinde ayetin dile gelmesi misali Tarık Suresi'yle can bulmuştur. İyilik tohumları serpin can-i gönül toprağınıza minicik tohumların içinde nice bilinen bilinmeyen hem zatînı hem batînı faydalar var. 

Tek'lik gerçeğinden Çok'luk hakikatine yürüyen ruhunuzun Musavvir ve Tevvab olan Allah'ın kuvveleriyle sizi zırh misali kuşatmasına izin verin. İsteyin 'ol'sun, dileyin gerçekleşsin, söyleyin görünür hale gelsin!

Ay/Satürn 120'lik açısı istek ve dualarınız gerçek oluyor! Hak'ettiğiniz, emek verdiğiniz ölçüde elbette. İstemekten ve dua etmekten umudu kestiğiniz AN duanıza şevkle devam edin çünkü O an Kabul Anı'dır!

Ay/Venüs kavuşumu Vedud olan Rabb'in AŞK kuvvesiyle kalplerimizi dolduracak. Eğlence, ilişkilerde uyum ve ahenk, kolaylık, güzellik enerjisi yoğun olarak hissedilecek. SENİ SEVİYORUM diyelim sevdiklerimize :) Çoğalarak büyüyen duamızın adı olsun SEVGİ... ÂMİN

En güzele emanet olun, hayırdan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,
Güçlü Metin