22 Nisan 2014 Salı

ÇATIŞMA, AYRIŞMA VE SONUÇ: BİRLEŞME


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Güneş 90’lık açısı eril ve dişil enerjilerde çatışma, kavga, rekabet ve mücadele etkisi yaratacaktır. Kova/Boğa aksı değişmeyen, stabil enerji dalgalarında ciddi bir kırılma etkisi yaratacaktır. Zira Boğa, Venüs’ün ‘dişil’ burcu olarak tabir ettiğimiz, Rahimiyet enerjisini barındıran etkisiyle güçlü bir YARATIM etkisinin açığa çıkacağı, doğum sancısına benzer bir etki ortaya çıkartacaktır. Dişil yaratıcılık kanalları aktive olacağından, bu konuya ruhsal anlamda alışık olmadığımızdan sarsılma etkisi olabilir. Aynı zamanda yönetici ve otorite figürleriyle ilgili çekişme ve sürtüşmeler olabilir. İş ortamınız yada günlük yaşantınız içerisinde kendinizi yeterince güvende hissetmediğinizi düşünebilirsiniz.

Günün genelinde gökyüzünde BÜYÜK HAÇ olarak adlandırdığımız GRAND CROSS etkileri keskinleşerek devam ettiği için bu detayları aşağıdaki linkte paylaştığım GÖKYÜZÜNDE BÜYÜK HAÇ: KIYAMET KIYAMI başlıklı makalemden okuyabilirsiniz.


En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin