30 Nisan 2014 Çarşamba

29 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI-BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ-2


KOÇ BURCU

BENİM diyerek sahip olduğunuz şeylerin aslında yetersiz olduğunun farkına varacaksınız. Asl’ol’an güç ve kaynağın sonsuz hazinelerin sahibi olan ALLAH’ın varlığı olduğunu kavrayarak DUA ve TESLİMİYET enerjisiyle isteklerinizin hayrınıza olacak biçimde şekillendiğini göreceksiniz. Zira bu tutulma anında ilişkiler ve kazanımlarınızda ortaya çıkacak KADERİ bir kaybın HAYRINIZA olacak kapıların açılmasına sebep olacaktır. Mülklerin Rabbi olan ALLAH’ın Malikü’l Mülk , Kuddüs, Ganniyy esmaları aşikar olacaktır.

BOĞA BURCU

Üzerinizdeki ölü toprağının kalktığı, üzüntülerin geride bırakıldığı yepyeni bir sayfa açıyorsunuz hayatınızda. Fiziksel ve ruhsal anlamda ciddi bir gelişim, değişim ve  farkındalık sürecine girdiniz. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız vasıtasıyla gelecek mesleki atılımlar, yeni iş ve ortaklık girişimleri faydalı sonuçlar getirecektir. Vedud, Muğni, Bedi esmaları aşikar olacaktır.

İKİZLER BURCU

Evrensel enerjiyle hemhal olacağınız, yeniliğe yelken açtığınız bir döneme girdiniz. Uzun süredir devam eden problemlerin mucizevi bir şekilde ortadan kalktığını göreceksiniz. Zira kariyeriniz, toplumsal statünüz ve mevkiniz konusunda DUALARINIZA yanıt alacaksınız. Geçmişin tozlu raflarındaki eskimiş her türlü anı Rabb’in Şafi kuvvesi gereği temizleniyor. Şafi, Malikü’l Mülk, Rezzak esmaları aşikar olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Dileyin olsun, söyleyin gerçekleşsin! Şans, bolluk, bereket ve şifa enerjisi sizi çepeçevre kuşatıyor. Rabb’in Semi ve Basir kuvveleri gereği her daim GÖRÜLÜYOR ve DUYULUYORSUNUZ. Sosyal çevreniz genişliyor, yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz dilekleriniz gerçekleşiyor. Yabancılar, uzun yolculuklar, rüyalarınızda alacağınız rehberlikler yol ayrımları, farkındalık ve hayırlar getirecektir. Fettah, Muğni, Vedud esmaları aşikar olacaktır.

ASLAN BURCU

Kariyerinizle alakalı parlayan bir GÜNEŞ gibi etrafı aydınlatacaksınız. Yepyeni bir statü ve mevki elde edebilir, işinizde ciddi başarılara imza atabilirsiniz. Miras, kredi, eşinizin kaynakları yada ortağınızın desteğini göreceğiniz özel bir döneme girdiniz. Toplumsal statünüz ve tanınırlığınız artarak devam edecek. Zül Celali Vel İkram, Ganiyy ve Malikü’l Mülk esmaları aşikar olacaktır.

BAŞAK BURCU

Uzun yolculuklar, fikirler, eğitim, yayıncılık ve tanıtım alanlarında destek göreceğiniz, ortaklık ve evlilikle sonuçlanacak güzel gelişmelerin yaşanacağı bir evredesiniz. Rabb’le olan bağınız kuvvetlenecek, fikirlerinizin aydınlanacak ve maddi-manevi değerlendirme kapasiteniz ciddi oranda artış gösterecektir. Bekar olanlar hayatlarında GERÇEK AŞK’ı bularak uzun süreli bir ilişkiye adım atabilirler. Vedud, Malikü’l Mülk ve Kuddüs esmaları aşikar olacaktır

TERAZİ BURCU

Ortak kazanımlar, vergi, miras, borç, kredi gibi ortaklaşa finansal yatırımlarda aniden gelişecek rahatlama etkisi ortaya çıkacaktır. İş ve çalışma ortamlarında koşullar rahatlayacak, sorumlulukları nispetinde kazanımlarında artış meydana gelecektir. Çalışma koşullarında ciddi bir iyileşme olurken fiziksel ve ruhsal sağlık kazanacaklar. Şafi, Nur, Vehhab, Muğni esmaları aşikar olacaktır.

AKREP BURCU

Evlilik, ortaklık gibi alanlarda yepyeni bir evreye adım atacaklar. Uzun süredir bekledikleri bir ilişki evlilikle sonuçlanabilir yada işleriyle alakalı önemli bir gelişme yaşayabilir. Tüm bunların aksine sorunlu bir ilişki yada evliğin sonlanması veyahut ortaklığın bitmesi gibi sonucu hayır getirecek durumlarda gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olmak isteyen Akrep Burçları bu yıl içerisinde çocuk sahibi olabilir. Evrenin mucizelerine tanık olacakları bedeli ağır getirisi tüm hayatlarına mutluluk getirecek büyük bir hediye alacaklar. Hakim, Ganiyy, Rezzak ve Vedud esmaları aşikar olacaktır.

YAY BURCU

Uzun süredir gerçekleştirmek istediği, sorumluluk altında ezildiği bir durumun hayırlı şekilde gerçekleştiğine şahit olacaklar. Aileleri, evleri ve özel yaşamlarıyla alakalı şanslı bir evreye girecekler. Ev alma yada yenileme gibi fırsatlar ortaya çıkabilir. Egzersiz yapmak ve kilo vermek isteyen Yay Burçları bu alanda çalışmalara başlayabilir; kendilerini yenileyebilir. Hayy, Nur, Mecid, Ganiyy esmaları aşikar olacaktır.

OĞLAK BURCU

Yaşam enerjisi, eğlence ve aşk dolu günlere giriyorsunuz. Bu evrede yepyeni bir aşka yelken açabilir, yaratıcı yeteneklerinizi yaşam enerjinizle birleştirerek Rabb’in Hayy kaynağına bağlanabilirsiniz. Kalbiniz ve ruhunuza hitap edecek ortamlarda bulunabilir, yakın çevrenizle eğlenceli aktiviteler organize edebilirsiniz. Düşünme biçiminiz karamsarlıktan olumlu bir bakış açısına taşınıyor çünkü hayat size gülümsüyor. Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak Burçları sürpriz bir çocuk haberi alabilir. Musavvir, Vedud, Muğni, Nur esmaları aşikar olacaktır.

KOVA BURCU

Aile hayatınızda geçmişten getirdiğiniz kırgınlık ve hüzünleri geride bırakıyorsunuz. Ev alma yada evinizi yenileme kararı alabilirsiniz. Kova Burçları ani bir kararla ev değişikliği hatta şehir değişikliği yapabilir yada evinden ayrılma kararı alabilir. Özel hayatınız ve kariyerinizde uzun süredir bırakmak istediklerinizi arka bırakacağınız bir süreçtesiniz zira maddi-manevi sahip olduğunuz herşeyin size fayda sağlayacağı önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Kuddüs, Nur, Fettah, Basıt esmaları aşikar olacaktır.

BALIK BURCU

Fikirleriniz ve düşünme biçiminizi ortaya koyarak harekete geçeceğiniz konularda yaratıcı yeteneklerinizle başarı sağlayabilirisiniz. Yakın çevrenizin desteğini arkanıza alacaksınız. Düşüncelerinizi paylaşın, hareket ve eyleme geçin. Başkaları değil bu sefer kendiniz için bir iyilik yapın ve insanlarla görüşün, seyahat edin, eğitime başlayın ve kendinizi geliştirin. Zira bu dönem hayata bakışınızın değişmesiyle bolluk ve bereketin hayatınıza akacağı bir evredesiniz. Fettah, Muğni, Kuddüs, Kayyum esmaları aşikar olacaktır.

En güzele emanet olun hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim

Sevgiler,

Güçlü Metin

29 NİSAN GÜNEŞ TUTULMASI ‘GENEL’ ETKİLERİNİ ANLATTIĞIM MAKALEME AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ


‘Dua ve Zikir’ hakkında detaylı bilgi için:
http://www.ahmedhulusi.org/kitap/duavezikir/