15 Nisan 2014 Salı

15 NİSAN TERAZİ AY TUTULMASI -BURÇLARA GÖRE ETKİLERİ-


KOÇ BURCU

Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık gibi konularda yeni bir dönemin başlangıcına işaret ediyor. Kadersel planda hayrınıza gerçekleşecek bir sürece gireceksiniz. Ani bir kararla evlilik yada boşanma kararı almanız mümkündür. İlişkilerinizde uzun süredir şifalanmayı bekleyen alanlarda Allah’ın yardımını alacağınızı söylemek mümkündür. Kayıplarla gelen kazançlar hayat alanınızda ciddi değişimlere neden olacaktır. Dua, rüyalar, meditasyon ve tam TESLİMİYET hali hayırlarına işleyecek sürecin başlamasına sebep olacaktır. Olmayacak bir durumu sadece bir inat ve ego yüzünden sürdürmek yerine HAYIRDAN HAYIR dilemenizi öneriyorum.

BOĞA BURCU

Çalışma hayatı, günlük rutin işler, sorumluluklar ve sağlıkla ilgili FARKINDALIK yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Sorumluluk ve iş yükünüzde artışlar olabileceği gibi iş ortamında size fayda sağlayacak sosyal bir çevreye girmeniz mümkündür. Kariyerinizden gelen kazançlarınızda ciddi bir artış söz konusu olacaktır. Sosyalleşmeniz önemli oranda yardımcı olacaktır.

İKİZLER BURCU

Yaratıcı enerjinizi açığa çıkartacağınız zamanlardasınız. Rabbin Musavvir esmasının aktive olacağı etkiler söz konusudur. Uzun süredir bebek bekleyen İkizler hanımları ani bir hamilelik haberi alabilir yada çocuk sahibi olanlar çocuklarının başarısına şahit olabilirler. Toplumsal statü ve mevkilerini değiştirecek iş teklifleri, terfiler alabilir, başarı elde edebilirler. Tek şart YARATICI ve KEYİF alacakları yeteneklerini işlerine yansıtmalarıdır.

YENGEÇ BURCU

Aile, yuva, geçmişten gelen sorunların çözümüne yönelik ŞİFA alacağınız önemli bir dönemdesiniz. Bu evrede ev alabilir, evinizi yeniden dekore edebilir, ailenizle olan sorunların çözümüne yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Bilinçaltı terapi, kişisel gelişim, yanlış düşünme kalıplarından kaynaklı olumsuz inanç kalıplarının FARKINDALIK ve ÇÖZÜMÜ’ne yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun süreli bir seyahat, yeni kültürleri tanımak olumlu etkileri sunacaktır. İş ve özel hayatınız konusunda yanlış inanışlarınızı değiştirme zamanı geldi.

ASLAN BURCU

İletişim konuları gündemde olacaktır. Fikir alış-verişi, yakın çevreyle olan ilişkilere ışık tutacak etkiler ortaya çıkabilir. Ortaklaşa kazançların artışı, finansal gelirler, ödeme, kredi, borç ve alacak, miras konularıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ortağınızın yapacağı bir yatırım size yarar sağlayabilir. Mistik ve ökült konulara ilgi artabilir.

BAŞAK BURCU

Kişisel yeteneklerinizi kullanarak gelirinizi artıracak koşullar yaratma çabasına gireceksiniz. Ortaklaşa işler, teklifler alabilirsiniz. Beklediğiniz, sürüncemede olan işleriniz varsa netlik kazanacağınızı söylemek mümkündür. Ortaklaşa yapacağınız işlerde temkini elden bırakmadan kar ve zarar dengelerini doğru kurmanız gerekecektir.

TERAZİ BURCU

Duygusal ve fiziksel anlamda BEMBEYAZ bir sayfa açıyorsunuz. Geçmişin tüm tortuları, izleri, hayal kırıklıkları hayatınızdan çıkmaya başlayacak. Kolay bir süreç olacak demiyorum(!) Ancak sürecin sonunda arkanıza baktığınızda ‘İYİ Kİ BUNLARI YAŞADIM’ diyeceksiniz. Fiziksel anlamda diyet ve egzersize başlayarak güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Sizi üzen, kıran insanları hayatınızdan sevgi düzleminde uğurlama vakti geldi. Günlük aktivitelerinizde iyileşme, düzelme ve şifalanma yanında çalışma hayatından keyif alarak para kazanabilirsiniz.

AKREP BURCU

Gizli konuların açığa çıkacağı bir evredesiniz. Evlilik, ortaklık ve ilişkilerde sizi aldatan kişilerin pek çok durumları karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda uzun süredir içinizde biriktirdiğiniz kin, öfke, nefret gibi duyguların ŞİFALANMASI için yardımcı olacak koşullar oluşacaktır. Tüm bu etkileşimin aşk alanında sizi Rabb’in yaratıcı gözüyle görmeniz noktasına taşıyacağını söyleyebilirim. Aşk ve Riskli yatırımlar noktasında temkinli olmak gereken bir dönemdesiniz. Aynı zamanda çocuk sahibi olan Akrep Burçları çocuklarının sağlık ve kişisel gelişimlerine daha bir özen göstermeleriniz öneririm.

 
YAY BURCU

Gelecek planlarınız ve ideallerinizi gerçekleştirmek için bir adım atacaksınız. Uzun süredir kalbinizde yapmak istediğiniz her türlü durumla ilgili adım atacak cesareti bulacaksınız. Bu noktada ailenizin desteğiniz alabilirsiniz. Ev, arsa, arazi almayı düşünüyorsanız yine uygun koşullarda kredi bulabilir, destek görebilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz konularla ilgili olarak hayatınızda keyif, eğlence ve aşırı sosyalleşme huyunuzdan bir süre vazgeçmek hayırlı olacaktır.

OĞLAK BURCU

Kariyerinizle alakalı önemli adımlar atma zamanı geldi. İlerlemek, başarı sağlamak için insanlara fikirlerinizi, kendinizi pazarlama ve tanıtmayı öğrenmeniz gerekiyor. Her türlü görüşme, toplantı, yazışma gibi konular size başarı olarak geri dönecektir. İnsanlara olan mesafeli ve yüzeysel tutumunuzu dengeli bir noktaya getirmeniz oldukça önem arz ediyor. Yakın çevrenizin fikirlerini önemseyin, yardımcı olmak isteyenlere izin verin.

KOVA BURCU

Yabancılar, uluslar arası ticaret, çok uluslu firmalarda iş ve ortaklık teklifi alabilirsiniz. Felsefe, inanç ve aldığınız eğitimleri finansal gelirlerinizi arttırmak için kullanacağınız koşullar karşınıza çıkacaktır. Yüksek öğrenim, akademik araştırmalar ve uzun seyahatlerden beklemediğiniz bir başarı sağlayabilir, kazanç elde edebilirsiniz.

BALIK BURCU

Ortak kazançlar, eşinizin kazançları, vergi, miras, borç, alacak, kredi ve ödemelerle alakalı konularda uzun süredir devam eden sorunlarınız kişisel çabalarınız sonucu nihayete erecektir. Hastalığınız yada bir ameliyat durumunuz varsa ALLAH’ın izniyle şifalanacaksınız. Eşiniz veya ortağınıza destek olabilirsiniz. Ölüm ve ölüm ötesi konular, mistisizm, ökült ve metafizik konularda FARKINDALIK geliştirebilir, hisleriniz çok kuvvetleneceğinden gördüğünüz rüyalar, duru görü kabiliyetiniz yükselebilir.
 
Terazi Burcu'nda Ay Tutulması GENEL etkileri okumak için:
En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.
Sevgiler,
Güçlü Metin