20 Mart 2014 Perşembe

TÜM YÜKLERİ BIRAK GİTSİN...ŞİFA OL'DU BİLE...


Ay Akrep Burcu’nda hareket ediyor. Dönüştürmek, bırakmak istediğiniz her türlü konuyu titizlikle ele alabilirsiniz. BIRAKMAK bu etkileşimin en önemli özelliğidir. Derin biliş, sezgilerin güçlenmesi ve çözülmesi zor olan konuların asıl sebepleriyle yüzleşerek çözüm üretecek kuvvelerin açığa çıkması. Psikolojik çözülme! Ay’ın konumu itibariyle kilo verebilir, ağırlıklı ve yüklerinizi bırakabilir ve bağımlılıklarınıza sonsuza kadar ‘elveda’ diyebilirsiniz. Özellikle; 20 Mart yani BUGÜN(!) 15.00 itibariyle niyetinizi koyarak yukarda bahsettiğim konularda ciddi bir DÖNÜŞÜM yaşayabilirsiniz.

Not: Kilo vermek istiyorum ‘cümlesi’ doğru bir kullanım değildir.

‘AĞIRLIK VE YÜKLERİMİ BIRAKMAYA NİYET EDİYORUM’

Yada

Bağımlılık yaratan bir alışkanlıktan kurtulmak için;

‘BAĞIMLILIK YARATAN HER TÜRLÜ DURUMU BIRAKMAYA NİYET EDİYORUM’

Şeklinde afirmasyon cümleleri bilinçaltınızda çok daha etkin bir NİYET mekanizması oluşturacaktır!

Ay/Jüpiter 120’lik açısı ilahi iradenin varlığını tüm zerrelerimizde hissedeceğimizi gösteriyor. Akrep/Yengeç aksı aile, gelenekler, kökler, genetik kodlarımızdan getirmiş olduğumuz her türlü kuşku, kuruntu, sıkıntı, hastalık, kıtlık bilinci, kötü alışkanlıkları arkamızda bırakacağımız muazzam bir şifa enerjisi yaratacaktır. Rabbin tüm kapıları sonsuz kaynağın Rahman ve Rahim sıfatını aydınlık bir gökkuşağı misali gönlümüze akıtıyor. Zül Celali Vel İkram, Nur, Kuddüs, Vedud esmalarını zikretmek enerji alanını genişletecektir.

Ay/Venüs 90’lık açısı ilişkilerde zorlanma etkisi getirecektir. Bu noktada ilişkimizde ama en başta kendimizle olan ilişkimizde bizi sıkan, daraltan ve zorlayan konulara karşımızdakini suçlamadan önce ‘kendimize özeleştiri’ yaparak yaklaşabiliriz. Karşımızda bizi üzen, sıkan, daraltan durumların kendi yansımamız olduğunu deneyimledikçe kızgınlık, üzüntü ve suçluluk duygusu kalbinizden okyanuslara akarak ilişkilere ŞAFİ esması gereği huzur, bereket, güzellik ve şifa akıtacaktır. Akrep/Kova aksı derinlerde yatan sorunları ‘bilimadamı’ misali irdelemeye yardımcı olacaktır. Konuları Akrep Burcu’nun sezgiselliği, Kova Burcu’nun ‘analitik’ kanalıyla sonuca ulaşma fırsatı sunulan bu güzel etkiyi değerlendirenlerden olalım Biiznillah. Zira bu etkileşimde Halim, Kuddüs, Nur esmaları ayrı bir esma tertibi olarak alternatif bir kapı aralayacaktır.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin