27 Mart 2014 Perşembe

SEVDİKLERİNİZLE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRİN


Ay Kova Burcu’nda hareket ediyor… Sıradışı, farklı ve egzantirik düşünme biçimlerini hayata geçirmek için uygun etkiler var. Denenmiş yolların aksine denenmemiş, alternatif yollar bulabilir, hayatımızda fark yaratabiliriz. Çözüm bulma zamanlarıdır. Ay Kova’da hareket geçme tarzı hem birlikte hem bireyseldir. Bu etkileşim insanlığa fayda sağlayacak fikirlerin hayata geçirilmesi için uygun etkiler yaratır. Bilimsel düşünme metodları yaratılabilir. Özgürlük önem kazanır. Özgürlüğümüzü kısıtlayan durum ve koşulları aşabilecek farklı fikirler geliştirebiliriz. Ayak baldırları, bilekler ve toplardamarlar, varis ve tüm dolaşım sistemi hassasiyet kazanacaktır. Faydalı yağları tüketmek için uygun etkiler var. Enginar, brokoli gibi gıdalar vücudunuza fayda sağlayacaktır.

Ay/Venüs kavuşum etkisi ilişkilerde uyum, ahenk ve denge yaratacaktır. Kova enerjisinde meydana gelmesi sıradışı, egzantirik, özgür ve bağımsız hissetmemize yol açacaktır. Bu noktada KENDİMİZLE İLİŞKİ kurmak önem kazanacaktır. Geleceğe dönük ideallerimize yönelebiliriz. Venüs, tam anlamıyla bir keyif gezegeni olduğundan bilimsel ve teknik konularla ilgilenebiliriz. Venüs, Kova Burcu’nda ‘peregrin’ konumda olduğundan tam anlamıyla ilişkilerin beklediği bağlılık ve sadakati vermeyeceğinden daha bireyci bir tutum sergilememize yol açabilir.

Ay/Satürn 90’lık açısı duygusal mesafe ve kısıtlanmışlık hissi yaratacaktır. Kova/Akrep aksında meydana gelen bu etkileşim ‘herşeyin tutkuyla paylaşan Akrep’ ve ‘özgürlüğüne düşkün bireyci Kova’ arasında gerçekleştiğinden rekabet etkisi yaratacaktır. Bu noktada duygular donuklaşabilir, içsel huzursuzluk hissedebiliriz.

Ay/Mars 120’lik açısı hareketli ve enerjik hissetmemize sebep olacaktır. Kova/Terazi aksında meydana gelen bu etkileşim sosyalleşmemizi sağlayacaktır. Yakın çevre ve arkadaşlarımızla sinema, tiyatro, akşam yemeği gibi keyifli ve eğlenceli aktiviteler planlayabiliriz.

Akşam saatlerine doğru daha yumuşak enerjilerin açığa çıkacağını söylemek mümkündür.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin