31 Mart 2014 Pazartesi

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR


Ay Koç Burcu’nda hareket ediyor… Hareket, enerji, bolluk ve bereket enerjisini hayat alanımıza çekeriz. Motivasyon çok yükselir. Cesaret gerektiren, harekete geçmek istediğimiz her türlü duruma başlamak için uygun etkiler mevcuttur. Yaşam enerjisi tüm hareketlerimize yansır. Aşırı duygusal reaksiyon vermekten çekinmek gerekir. Çünkü bu evrede çocuksu bir patavatsızlık, düşünmeden harekete geçme durumları görülebilir. Kırıcı ve patavatsız davranışlardan uzak durmak yerinde olur. Egzersiz ve spor yapmak için uygun etkiler vardır. Kafa, beyin, yüz, gözler hassasiyet kazanır. Kahve ve tatlı şeylerden uzak durmakta fayda vardır.

Ay/Mars 180’lik açısı gergin etkileri beraberinde getirecektir. Koç/Terazi aksında meydana gelen bu etkileşim huzur bozucu bazı davranışların ortaya çıkacağını gösteriyor. Ülke haritamız açısından incelersek muhalefet ve iktidar arasında ciddi bir söz düellosu, kırıcı bazı konuşmalar gündem yaratabilir. Mars enerjisi 10.evden(iktidar) noktasından gelen bir etkileşim olduğundan muhalefet üzerinde gerilim yaratacağını söylemek mümkündür. Aynı zamanda muhalefetin ani kararlar alması muhtemeldir. 4.ev alanı genel anlamda halkı gösterdiğinden halkın kendi içerisinde bazı sorunlar yaşaması söz konusu olabilir. Sükunet ve sakinliği elden bırakmayalım. Gökyüzü gergin bazı etkilere işaret ediyor. Bu etkileşim aynı zamanda ani sakarlık ve kazalara sebebiyet verecektir. Cebbar esmasının açığa çıkacağı günlerde olacağımızdan Vedud, Halim, Kuddüs ve Nur esmaları belli bir dengelenme etkisi yaratacaktır.

Akşam saatlerinde Ay/Venüs 60’lık açısı uyum, denge ve ahenk getirebilir. Koç/Kova aksında meydana gelen bu etkileşim hümanist yaklaşımlara sebep olacaktır. Bilimsel çalışmalar, kollektif irade ve internet üzerinden iletişimin oldukça aktif olacağını söylemek mümkündür.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin