15 Mart 2014 Cumartesi

KUDDÜS SAĞANAĞI YIKASIN RUHUN SOKAKLARINI


Ay Başak Burcu’nda hareket ediyor… Detay, titizlik, işlevsellik gerektiren konulara yönelmek için uygun etkiler var. Evinizi, bahçenizi, iş yerinizi düzenlemek için etkiler çok uygun. Detay gerektiren bir işe başlayabilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda duygulardan uzak mantıksal bir işleyişe saplanıp kalmak mümkündür. Bağırsak, mide hassasiyeti görülebilir.

Ay/Neptün 180’lik açısı dağılma, kafa karışıklığı yaratacaktır. Yönsüzlük, belirsizlik ve hedefsizlik etkisi yaratacaktır. Bağımlılık yaratan her türlü durumdan uzak durunuz! Başak-Balık aksı ‘Kollektif Dağılma’ etkisi yaratacaktır. Evrenin tüm acıları, hüzünleri, sevinçleri, duygularını bünyemizde hissederiz. Karşıt açıları her zaman severim zira bu noktada seçim şansı verir. Neptün’ün dengeli kullanımında TESLİMİYET basamağında sağlam bir adım atabilir, büyük FARKINDALIK yaşayabiliriz. Rüyalar, sezgiler, iç sesimize kulak vermemiz gerekiyor. Manevi çalışmalara yönelmek, ibadet, dua, zikir, meditasyon, kendi iç sesini dinlemek için uygun etkiler vardır.  Batıni gerçeklerin fiziksel gerçeklikte tezahür etmesi söz konusu olabilir.

Ay/Jüpiter 60’lık açısı ilahi iradenin sonsuz ZENGİNLİK kaynağını hayat alanımıza getiriyor. Algısal, fiziksel, ruhsal kuvvelerimiz MİRAÇ etmeye başlıyor. Rabb, Musavvir esmasıyla format atıyor ruhumuza, bilincimize… Bir meleğin kanadı, aşkın uçsuz sevdasında dolanmaya ne dersiniz? Rabbin Nur kuvvesi bembeyaz aydınlık avuçlarını açmış bekliyor hepimizi Selam edelim Nur’a Hayy esmasının sonsuzluğunda… Yüce Yaradan gülümsüyor görüyor musun? Hepimize şefkatle, sevgiyle, merhametle, cemali tüm sıfatlarıyla ZENGİNLİK içerisinde birlik, beraberlik ve güzellikler vermek için bekliyor. Barışa, kardeşliğe, ötekiye, berikiye ve en suçladığımıza dahi ayna tutarak kollarını açmış bekliyor. Aydınlık bir kapı açık önümüzde, gecenin melekleri Kuddüs esmasıyla temizliyor kalbimizin, ruhumuzun cadde ve sokaklarını…

Ay/Pluton 120’lik açısı güçlü destekler hayat alanımızı yeniden şekillendirecektir. Bir nevi ruhsal deprem, yenilenme, silkinerek arınma etkisi hissediyor olacağız. Başak-Oğlak aksı ‘ayakta kalma’ dirayetimizin yeniden yapılanacağına işaret ediyor. Rabbin, Celali esmalarının hayırdan hayır şekilde kuvvelerimizi aktive edeceğini söyleyebiliriz. Birlik, beraberlik ve güçlü etki yaratacak enerjiler, duygusal travmaların boşaltılması şeklinde tezahür edecek etkiler var.

En güzele emanet olun, hayırlardan hayrın kolaylıkla gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü metin