22 Mart 2014 Cumartesi

KAFA KARIŞIKLIĞI


Ay/Neptün 90’lık açısı kafa karışıklığı, isteksizlik, huzursuzluk ve bağımlılık enerjilerini açığa çıkartacaktır. Yay/Balık aksı ‘derinlerde kaybolma’ durumunu yaratabilir. Bu noktada ‘uyumsuz’ bir açı olmakla birlikte ikisinin yönetici gezegenlerinin ‘aynı’ olması tesadüfi bir uyum getirecektir. Bilginin genişlemesi noktasından HİÇLİK BİLİNCİ’NE doğru devam eden bir sürecin tezahürleri söz konusudur. Zorlayıcı açılar mücadele veren etkileri olmasına rağmen her daim sıkıntıyı aşacak gücü ve dirayeti beraberinde getirirler. Bu noktada BİLGİ’DEN HİÇLİK noktasına gitmek sağlıklı olacaktır. Kalbin atması, nefes almak gibi BİLMEK doğal bir süreçtir. Sadece BİLMEK ve TESLİMİYET içinde olmak yeterli olacaktır.

Ay/Merkür 90’lık açısı iletişim konularında sürtüşmelere sebebiyet verebilir. Yay/Balık aksı pasifize olmakla ilgilidir. Yanlış anlama, ifade zorluğu, yazılı-sözlü anlaşmalarda gecikmeler yaşanabilir. Bugün ‘zihin’ dağınık olma riski taşımaktadır. İlahi iradeye TESLİMİYET uyanmaya sebep olacaktır. Bilmeye değil anlamaya çalışmak iyi olur. Fettah ve Nur esmaları enerjileri dengelemeye yardımcı olacaktır.

Ay/Uranüs 120’lık ani ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Toplumsal olarak birlik, beraberlik duygularımızı sıradışı dahiyane bir şekilde ortaya koyabiliriz. Yay/Koç aksı öncü, hareketli, enerjik olacağımıza işaret ediyor. İnternet ve sosyal medya üzerinden iletişim ve irtibatın yoğunluk kazanacağını söyleyebiliriz.

Ay/Venüs 60’lık açısı ilişkilerde uyum, denge ve ahenk yaratacaktır. İkili ilişkiler, arkadaşlarımız ve yakın çevremizle keyifli sosyal paylaşımlarda bulunabiliriz. Yay/Kova aksı bilgi ve entelektüel meraklara yöneleceğimiz, internet başında yoğun vakit geçireceğimiz bir haftasonuna işaret ediyor.

En güzele emanet olun, hayırdan hayır gelmesini temenni ederim.

Sevgiler,

Güçlü Metin